Marek Łuczyński Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 Mam pytanie do naszej drogiej Dyrekcji,czy zawita do Polski nowy Levorg? Jeśli jest w planach sprzedażowych na Europę to kiedy to się stanie? To byłby wg mnie absolutny hit u nas. Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matiz Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 Godzinę temu, Marek Łuczyński napisał: To byłby wg mnie absolutny hit u nas. A to ciekawa opinia. Dlaczego byłby taki hitem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mechanik Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 18 minut temu, Matiz napisał: A to ciekawa opinia. Dlaczego byłby taki hitem? Bo byłoby jedynym żwawym autem? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barney Posted April 6, 2021 Share Posted April 6, 2021 4 godziny temu, mechanik napisał: Bo byłoby jedynym żwawym autem? Znaczy, obecne auta segmentu D sa mniej zwawe niz levorg 1.8T? I jeszcze ten hit sprzedazy na poziomie 200-300 sztuk rocznie... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karas Posted April 6, 2021 Share Posted April 6, 2021 (edited) 6 godzin temu, Marek Łuczyński napisał: To byłby wg mnie absolutny hit u nas. absolutnem hitem są vagowe kombi z 2.0tfsi i dsg pod maską( opcjonalnie haldex) i nic tego nie zmieni. Subaru to marka niszowa w EU , volumen sprzedaży jest tak niski że można śmiało zestawiać ze sprzedażą porsche... Edited April 6, 2021 by Karas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted April 6, 2021 Share Posted April 6, 2021 7 godzin temu, Marek Łuczyński napisał: Mam pytanie do naszej drogiej Dyrekcji,czy zawita do Polski nowy Levorg? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matiz Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 W dniu 6.04.2021 o 08:11, aflinta napisał: Zobaczcie jak ważnym rynkiem jesteśmy. <kropka> Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacky3pl Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 W dniu 9.04.2021 o 00:54, Matiz napisał: Zobaczcie jak ważnym rynkiem jesteśmy. <kropka> rynek dobry jest tylko ta cala pseudo unia europejska trzyma lape na emisji spalin ,tak ze producenci samochodow nie maja za wiele do gadania na naszym rynku Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwaro Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 42 minuty temu, lacky3pl napisał: rynek dobry jest tylko ta cala pseudo unia europejska trzyma lape na emisji spalin ,tak ze producenci samochodow nie maja za wiele do gadania na naszym rynku Czyli mówisz że wszędzie poza rynkiem EU Levorg będzie dostępny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacky3pl Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 Godzinę temu, skwaro napisał: Czyli mówisz że wszędzie poza rynkiem EU Levorg będzie dostępny? Zobacz na usa tam jest forek 2.5 dostepny a unas 2.0eboxer który pali dużo i nie jedzie wcale.Juz wcześniejszy levorg był dostępny np w japoni z silnikiem 2. 0 a Europa tylko 1. 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwaro Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 35 minut temu, lacky3pl napisał: Zobacz na usa tam jest forek 2.5 dostepny a unas 2.0eboxer który pali dużo i nie jedzie wcale.Juz wcześniejszy levorg był dostępny np w japoni z silnikiem 2. 0 a Europa tylko 1. 6. Ale czytałeś że temat dotyczy Levorga i co napisała Dyrekcja? Cytat Nowy Levorg niestety będzie tylko w wersji RHD Regulacje EU nie mają nic do decyzji, że ta wersja będzie tylko na JP, w Stanach też go nie będą mieli Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacky3pl Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 12 minut temu, skwaro napisał: Ale czytałeś że temat dotyczy Levorga i co napisała Dyrekcja? Regulacje EU nie mają nic do decyzji, że ta wersja będzie tylko na JP, w Stanach też go nie będą mieli w stanach nie beda mieli bo w stanach levorga nigdy nie bylo , widziales kiedys kombi auto jakies z usa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwaro Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 12 minut temu, lacky3pl napisał: widziales kiedys kombi auto jakies z usa ? Outback się zdematerializował? O bardzo popularnych w Stanach Volvo, Audi czy Mercedesach w kombi chyba też nie muszę pisać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacky3pl Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 10 minut temu, skwaro napisał: Outback się zdematerializował? O bardzo popularnych w Stanach Volvo, Audi czy Mercedesach w kombi chyba też nie muszę pisać? Ale chcesz kupić tego levorga? Podobno ma być brzydki jak nowy wrx a i tak kolejki pewnie się ustawiaja żeby zamówić nowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwaro Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 Teraz, lacky3pl napisał: Ale chcesz kupić tego levorga? Podobno ma być brzydki jak nowy wrx a i tak kolejki pewnie się ustawiaja żeby zamówić nowe Ja? Skąd, to Ty narzekasz że go u nas nie ma, nie ja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacky3pl Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 6 godzin temu, skwaro napisał: Ja? Skąd, to Ty narzekasz że go u nas nie ma, nie ja Mi wystarczy Forek USA 2.5 niema turbiny a jeździ jak ten levorg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts