Jump to content

Subaru Forester 2.0 XS TD 147KM 2008r.

MichalS18

Recommended Posts

Witam.

Mam okazję kupić w/w samochód. Jest to III wersja tego modelu. Chciałem dowiedzieć się od użytkowników jak sprawuję się ten model. Czy te silniki są awaryjne? Jak z zawieszeniem i napędem 4x4? Poprzednio jeździłem rav-kami w benzynie i nic nie wiem o subaru. Samochód ma przelatane 275000 km. 3 lata temu miał wymieniony komplet sprzęgła z kołem dwumasowym i EGR, a rok temu filtr cząstek stałych. Proszę o pomoc gdyż naprawdę nie wiem nic o tych autach a nie mam możliwości sprawdzenia auta przed zakupem. Pozdrawiam.

Godzinę temu, MichalS18 napisał:

Samochód ma przelatane 275000 km.

53 minuty temu, Karas napisał:

Proponuje zapoznać się z informacjami na temat SBD ( Subaru boxer diesel) :mrgreen: i poszukać w necie po frazie najbardziej awaryjne diesle :ph34r:

Dobrze że To auto nie zapoznało się z tymi informacjami:mrgreen: 

Nie wie to jeździ.

• Haha 3

Wątek z potencjałem.

Ad Meritum
Przy takim przebiegu odpuść - chyba że silnik już po remoncie. Więcej znajdziesz wpisując w forumową wyszukiwarkę SBD czyli Subaru boxer diesel

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Chyba te samochody to faktycznie takie okazje jak Impreza GD z 1.5. Są na rynku, dość tanie i nikt tego nie chce. Trafia na nieczego nie świadomego użytkownika, a później on zraża się do marki bo kupił najgorszy silnik w jej historii.