MichalS18 Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Witam. Mam okazję kupić w/w samochód. Jest to III wersja tego modelu. Chciałem dowiedzieć się od użytkowników jak sprawuję się ten model. Czy te silniki są awaryjne? Jak z zawieszeniem i napędem 4x4? Poprzednio jeździłem rav-kami w benzynie i nic nie wiem o subaru. Samochód ma przelatane 275000 km. 3 lata temu miał wymieniony komplet sprzęgła z kołem dwumasowym i EGR, a rok temu filtr cząstek stałych. Proszę o pomoc gdyż naprawdę nie wiem nic o tych autach a nie mam możliwości sprawdzenia auta przed zakupem. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karas Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Proponuje zapoznać się z informacjami na temat SBD ( Subaru boxer diesel) i poszukać w necie po frazie najbardziej awaryjne diesle Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirkdiggler Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Godzinę temu, MichalS18 napisał: Samochód ma przelatane 275000 km. 53 minuty temu, Karas napisał: Proponuje zapoznać się z informacjami na temat SBD ( Subaru boxer diesel) i poszukać w necie po frazie najbardziej awaryjne diesle Dobrze że To auto nie zapoznało się z tymi informacjami Nie wie to jeździ. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazik Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Wątek z potencjałem.Ad MeritumPrzy takim przebiegu odpuść - chyba że silnik już po remoncie. Więcej znajdziesz wpisując w forumową wyszukiwarkę SBD czyli Subaru boxer dieselWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Chyba te samochody to faktycznie takie okazje jak Impreza GD z 1.5. Są na rynku, dość tanie i nikt tego nie chce. Trafia na nieczego nie świadomego użytkownika, a później on zraża się do marki bo kupił najgorszy silnik w jej historii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lehu Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 ale to jest TD, może nawet TDi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalS18 Posted March 13, 2021 Author Share Posted March 13, 2021 Dziękuje za opinie. Zrezygnowałem z zakupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts