Jump to content

Obstawa ślubna 25.09.2020 ( Piątek ) Nieporęt -> Białobrzegi nad Zegrzem

soha

Recommended Posts

Posted

Cześć wszystkim,

25.09.2020 (piątek) o godzinie 16;00 bierzemy ślub w Nieporęcie w Kościele przy pl. Wolności 3. Na sale weselną w Białobrzegach nad Zalewem Zegrzyńskim zawiezie nas nasz poczciwy GT-ek i byłoby nam bardzo miło jak by otrzymał na tą drogę wsparcie innych subaraków :) 

Sam już nie raz wspomagał obstawy ślubne czy zaręczynowe wiec jakieś tam doświadczenie ma :)

Link na trasę

Niestety zdajemy sobie sprawę, że w piątek może być ciężko z frekwencją ( covid nam prze-planował termin z majowej soboty) ale może forumowicze mieszkający niedaleko urwą się z pracy wcześniej i potowarzyszą nam. Oczywiście  zgodnie ze zwyczajem odwdzięczymy się weselnym napojem.

Pozdrawiam,

Soha

270620151811.thumb.jpg.b9152c620a94e56c11ec9fb804280fdc.jpg

Posted

Jak nie jak tak :)

Trzeba chłopa w ostatniej drodze odprowadzić :D

@soha mam rzut beretem , jak będzie głośno muzyka grała to będę słyszał .

Posted

Hurej!!!  :) Już nie możemy się doczekać :) 

Posted

Jeśli uda mi się wrócić z delegacji w czwartek, a tak naprawdę jak mój Najlepszy Mechanik odda mi do tego czasu auto to się urwę z pracy i będę.

Posted

@Ayu Super ! Jak Najlepszy Mechanik się nie wyrobi to może jakieś zastępcze subaru na obstawę udostępni ? :) 

Posted

Postaram się wpaść z WRX, może ściągnę swojego byłego forka :-)

Posted

Niestety nie będę mógł przyjechać, przesunęła mi się delegacja i dopiero dziś przyjechałem do Zamościa a wracał będę w piątek pod wieczór.

Najlepszego na nowej drodze! :clinking-glasses:

@soha

Posted
1 godzinę temu, Ayu napisał:

Niestety nie będę mógł przyjechać, przesunęła mi się delegacja i dopiero dziś przyjechałem do Zamościa a wracał będę w piątek pod wieczór.

Najlepszego na nowej drodze! :clinking-glasses:

@soha

Niestety takie uroki terminu piątkowego :(

Dziękujemy @Ayuza życzenia :) 

Posted

Czy takiemu też wypada ? Subaru Dark Grey Effect - 61K. Toż to prawie czarny ! Jeżeli można, to postaram się.

Posted

@soha Sorry, popełniłem błąd. Umyłem dziś auto :( Może jak nikt inny nie umyje, to uda się bez deszczu :D Do juterka!

Posted

Jak by nie było, na pytanie o prawie czarny samochód na ślubie, odpowiedzi nie dostałem.

Posted

Kolor nie ma znaczenia, każdy prosiak jest dobry przy takiej okazji, oczywiście im więcej tym lepiej  :-)

IMG_20200925_165000.jpg

Posted

No to szkoda. Ale trzymam kciuki za młodą parę. To są skutki niewłaściwego wychowania. Staram się być w miarę kulturalny, a nic z tego nie wychodzi. Najlepszego.

Posted

Jeszcze raz najlepszego, było bardzo przyjemnie uczestniczyć w tym wydarzeniu! Dzięki za źdźbło! ;) 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...