Billus Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Cześć, Niestety uszkodziłem lekko mojego Legasia. I tutaj rodzi się moje pytanie, otóż czy do przedliftowej wersji (2006) 2.0 165km będzie pasować zderzak od wersji 3.0 H6? Ze zdjęć wnioskuję że potrzebna będzie jeszcze wymiana grilla ponieważ ten od H6 jest z chromem dookoła. Dodatkowo zapytam czy lampy przód od Legacy i Outbacka przedliftowego są takie same i również będą pasować? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOJO Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 2 minuty temu, Billus napisał: Cześć, Niestety uszkodziłem lekko mojego Legasia. I tutaj rodzi się moje pytanie, otóż czy do przedliftowej wersji (2006) 2.0 165km będzie pasować zderzak od wersji 3.0 H6? Ze zdjęć wnioskuję że potrzebna będzie jeszcze wymiana grilla ponieważ ten od H6 jest z chromem dookoła. Dodatkowo zapytam czy lampy przód od Legacy i Outbacka przedliftowego są takie same i również będą pasować? Pozdrawiam Porównaj otwory na halogeny i sam sobie odpowiedz na pytanie o zderzak. Z lampami jest podobnie (również NIE będą pasować): OBK 84912AG711 RIGHT 84912AG721 LEFT Legacy 84912AG101 RIGHT 84912AG111 LEFT 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemyslawn Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 Może interesuje cię zderzak z przedliftowego JDMa z dodatkową dokładką na dole ? Zderzak widoczny na zdjeciu jest na sprzedaż. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orear Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 Godzinę temu, przemyslawn napisał: Może interesuje cię zderzak z przedliftowego JDMa z dodatkową dokładką na dole ? Zderzak widoczny na zdjeciu jest na sprzedaż. Szkoda, że biały, bo brałbym... :/ A te owiewki to masz jeszcze, czy już poszły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOJO Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 25 minut temu, Orear napisał: A te owiewki to masz jeszcze, czy już poszły? Już nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orear Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 6 minut temu, WOJO napisał: Już nie ma. Aaa ku*ła... już mi się wszystko przypomniało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
remuch Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 Ja do Legacy 2004 2.0 137 koni mam założony zderzak od H6 Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billus Posted November 27, 2018 Author Share Posted November 27, 2018 2 godziny temu, remuch napisał: Ja do Legacy 2004 2.0 137 koni mam założony zderzak od H6 Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka A atrape grilla na tą z chromowana ramka dookoła też wymieniłes czy zostałeś przy starej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
remuch Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Takiego kupiłemWysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts