Czlapus Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 Witam czy ktos z tutaj na forum bedących wybiera sie na tą impreze jesli tak to moze by sie jakos zgadacjakiegos malego spota przy okazji zrobic ? Czekam na info :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaceq Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 Ja będę na pewno w niedzielę , może się uda też wygospodarować trochę czasu w sobotę żeby choć na jeden podjazd popatrzyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamski Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 (edited) Może mi ktoś pokrótce objaśnić, co jest w który dzień i od której godziny rusza, bo nić nie znalazłem. Jest tylko, że 19-21.06 i tyle. Edited June 17, 2015 by adamski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mac_Williams Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 (edited) Może mi ktoś pokrótce objaśnić, co jest w który dzień i od której godziny rusza, bo nić nie znalazłem. Jest tylko, że 19-21.06 i tyle. Badanie Kontrolne będzie pierwsza okazją do spotkania kibiców z teamami. Rozpocznie się 19 czerwca o g. 13.30 na parkingu przed Limanowskim Domem Kultury ( ul. Bronisława Czecha). Start i Bazę wyścigu w piątek i sobotę zlokalizowano – jak zawsze – w Starej Wsi. Dla Kibiców harmonogram weekendu wyścigowego w Limanowej jest wyjątkowo napięty: 20 czerwca sobota godz. 5.00 – 21.00: zamknięcie drogi godz. 7.00: wolny podjazd treningowy EH) 1 podjazd treningowy GSMP 5 godz. 9.00: 1 podjazd treningowy EHC, 2 podjazd treningowy GSMP 5 godz. 13.00: 2 podjazd treningowy EHC, 1 bieg wyścigowy GSMP 5 zaraz po pierwszych podjazdach: wolny podjazd treningowy EHC, 2 bieg wyścigowy GSMP 5 godz. 19.00: ogłoszenie oficjalnych wyników końcowych za rundę GSMP 5 godz. 19.15: ceremonia otwarcia zawodów EHC oraz rozdanie nagród za rundę GSMP 5 21 czerwca niedziela Godz. 6.00 – 21.00: zamknięcie drogi Godz. 7.30: wolny podjazd treningowy EHC, podjazd treningowy GSMP 6 Godz. 11.00: 1 bieg wyścigowy EHC, GSMP 6 Zaraz po pierwszych biegach wyścigowych: 2 bieg wyścigowy EHC, GSMP 6 Godz. 18.30: ceremonia zakończenia zawodów oraz rozdanie nagród za rundę EHC i GSMP 2 Czlapus Ty w krk siedzisz? Od niesluga tez bede, moze by faktycznie wyskoczyc... Edited June 17, 2015 by wiechu100 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamski Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 wiechu100 to się nazywa wyczerpująca odpowiedź! Dzięki wielkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlapus Posted June 17, 2015 Author Share Posted June 17, 2015 (edited) Ja jstem z okolic Nowego Sącza ale w tyg tj. Od poniedzialku do piatku godz 14 jestem w krakowie tu pracuje :-) ale na rajd sie wybieram . Moze zgadajmy sie jakos co do czasu i miejsca ? Jak cos to ja raczej bym na niedziele sie szykowal bo w wczesniejsze dni niedam rady:/ Edited June 17, 2015 by Czlapus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz22 Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 Ja tylko od siebie dodam, że naprawde warto odwiedzić gsmp limanowa: świetna organizacja (przynajmniej w latach poprzednich ), wymagająca trasa, kupa szybkich samochodów i kierowców Kto nigdy nie był ten gapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlapus Posted June 17, 2015 Author Share Posted June 17, 2015 @Mateusz22 moze zapodasz jakąś ciekawą miejscówke gdzie najlepiej sie ustawić kolo ktorej godziny trzeba byc w niedziele tak aby nieprzegapic ? Dzieki za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz22 Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 W niedziele to wiadomo, że najlepiej jak najwcześniej bo wtedy najwięcej ludu jest (ja byłem na miejscu o 8 i było spoko) Ja osobiście ulubionych miejscówek nie mam, w zeszłym roku ponad pół soboty przesiedziałem na starcie i na pierwszej części trasy (fajne polanki, dużo miejsca, szybkie zakręty i fury jak sie rozpędzają od zera robią wrażenie i sporo hałasu), myśle że warto przejść sie na nawroty w drugiej części, fajne fotki w lesie wychodzą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlapus Posted June 17, 2015 Author Share Posted June 17, 2015 A bedziesz w niedziele moze ? Bysmy sie jakos zgadali;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz22 Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 Myślałem że będę, miałem jeszcze w sobote odebrać subarke od lakiernika, ale cena biletu lotniczego nor-pol-nor na weekend zabija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlapus Posted June 17, 2015 Author Share Posted June 17, 2015 (edited) Aaa to myslalem ze w Pl jestes Ps niemasz tam jakiejs roboty dla stolarza ? Edited June 17, 2015 by Czlapus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz22 Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 Niestety nie ja szofer jestem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mac_Williams Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 wiechu100 to się nazywa wyczerpująca odpowiedź! Dzięki wielkie To tylko kopiuj/wklej ale na rajd sie wybieram Wyscig A wybierasz sie ze swoich okolic czy z Krk? Bylem prawie w kazdym roku wiec mysle i teraz sie wybrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlapus Posted June 18, 2015 Author Share Posted June 18, 2015 Raczej z swoich oklolic i jak sie uda to tylko w niedziele.bo sobata pelna zajec :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlapus Posted June 21, 2015 Author Share Posted June 21, 2015 Jest ktos na odcinku jak cos to na PO15 calkiem ciekawy widok jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaceq Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Ja właśnie wychodzę z domu Dopiero się odrobiłem Dobrze że się dopiero zaczęło, bo jakaś obsuwa czasowa. Jeszcze nie wiem na który punkt trasy ale z racji późnej pory chyba w okolice startu uderzam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlapus Posted June 21, 2015 Author Share Posted June 21, 2015 Bylem bylo ciekawie naprawde sie oplacalo isc 4 sztuki spad znakow plejad :-) zawsze to lepiej niz w wieliczce Link to comment Share on other sites More sharing options...
impreza555 Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 byłem chwilkę z dzieciakiem warto było Link to comment Share on other sites More sharing options...
szywoj011 Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 ja z żoną też byłem w górnej części trasy i na ostatnim nawrocie potwierdzam było warto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlapus Posted June 21, 2015 Author Share Posted June 21, 2015 Ja bylem na tzw " Patelni " bodajrze punkt 15 i bylo bardzo ciekawie szkoda ze nieudalo sie spotkac . Ale jak tu poznac w tlumie:( musimy jakis rozpoznawalny znak forumowy ustalic swinki na ubraniach ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts