Jump to content

GSMP Limanowa 19-20 czerwca

Czlapus

Recommended Posts

Witam czy ktos z tutaj na forum bedących wybiera sie na tą impreze jesli tak to moze by sie jakos zgadacjakiegos malego spota przy okazji zrobic ? Czekam na info :-)

Ja będę na pewno w niedzielę :), może się uda też wygospodarować trochę czasu w sobotę :rolleyes: żeby choć na jeden podjazd popatrzyć.

Może mi ktoś pokrótce objaśnić, co jest w który dzień i od której godziny rusza, bo nić nie znalazłem. Jest tylko, że 19-21.06 i tyle.

Edited by adamski

Może mi ktoś pokrótce objaśnić, co jest w który dzień i od której godziny rusza, bo nić nie znalazłem. Jest tylko, że 19-21.06 i tyle.

Badanie Kontrolne będzie pierwsza okazją do spotkania kibiców z teamami. Rozpocznie się 19 czerwca o g. 13.30 na parkingu przed Limanowskim Domem Kultury ( ul. Bronisława Czecha). Start i Bazę wyścigu w piątek i sobotę zlokalizowano – jak zawsze – w Starej Wsi.

Dla Kibiców harmonogram weekendu wyścigowego w Limanowej jest wyjątkowo napięty:

20 czerwca sobota

godz. 5.00 – 21.00: zamknięcie drogi

godz. 7.00: wolny podjazd treningowy EH) 1 podjazd treningowy GSMP 5

godz. 9.00: 1 podjazd treningowy EHC, 2 podjazd treningowy GSMP 5

godz. 13.00: 2 podjazd treningowy EHC, 1 bieg wyścigowy GSMP 5

zaraz po pierwszych podjazdach: wolny podjazd treningowy EHC, 2 bieg wyścigowy GSMP 5

godz. 19.00: ogłoszenie oficjalnych wyników końcowych za rundę GSMP 5

godz. 19.15: ceremonia otwarcia zawodów EHC oraz rozdanie nagród za rundę GSMP 5

21 czerwca niedziela

Godz. 6.00 – 21.00: zamknięcie drogi

Godz. 7.30: wolny podjazd treningowy EHC, podjazd treningowy GSMP 6

Godz. 11.00: 1 bieg wyścigowy EHC, GSMP 6

Zaraz po pierwszych biegach wyścigowych: 2 bieg wyścigowy EHC, GSMP 6

Godz. 18.30: ceremonia zakończenia zawodów oraz rozdanie nagród za rundę EHC i GSMP 2

Czlapus Ty w krk siedzisz? Od niesluga tez bede, moze by faktycznie wyskoczyc...

Edited by wiechu100
  • Upvote 1

Ja jstem z okolic Nowego Sącza ale w tyg tj. Od poniedzialku do piatku godz 14 jestem w krakowie tu pracuje :-) ale na rajd sie wybieram . Moze zgadajmy sie jakos co do czasu i miejsca ? Jak cos to ja raczej bym na niedziele sie szykowal bo w wczesniejsze dni niedam rady:/

Edited by Czlapus

Ja tylko od siebie dodam, że naprawde warto odwiedzić gsmp limanowa: świetna organizacja (przynajmniej w latach poprzednich ;) ), wymagająca trasa, kupa szybkich samochodów i kierowców :) Kto nigdy nie był ten gapa :P

@Mateusz22 moze zapodasz jakąś ciekawą miejscówke gdzie najlepiej sie ustawić kolo ktorej godziny trzeba byc w niedziele tak aby nieprzegapic ? Dzieki za info

W niedziele to wiadomo, że najlepiej jak najwcześniej bo wtedy najwięcej ludu jest (ja byłem na miejscu o 8 i było spoko) Ja osobiście ulubionych miejscówek nie mam, w zeszłym roku ponad pół soboty przesiedziałem na starcie i na pierwszej części trasy (fajne polanki, dużo miejsca, szybkie zakręty i fury jak sie rozpędzają od zera robią wrażenie i sporo hałasu), myśle że warto przejść sie na nawroty w drugiej części, fajne fotki w lesie wychodzą ;)

Myślałem że będę, miałem jeszcze w sobote odebrać subarke od lakiernika, ale cena biletu lotniczego nor-pol-nor na weekend zabija :facepalm: 

Ja właśnie wychodzę z domu :)  Dopiero się odrobiłem :facepalm:  Dobrze że się dopiero zaczęło, bo jakaś obsuwa czasowa. Jeszcze nie wiem na który punkt trasy ale z racji późnej pory chyba w okolice startu uderzam...

Ja bylem na tzw " Patelni " bodajrze punkt 15 i bylo bardzo ciekawie szkoda ze nieudalo sie spotkac . Ale jak tu poznac w tlumie:( musimy jakis rozpoznawalny znak forumowy ustalic :D swinki na ubraniach ?:D