ebbro Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Witam wszystkich;-) W najbliższej przyszłości mam zamiar zmienić samochód. Szukam właśnie niezajechanego 3-4 letniego outbacka ew. forestera tylko benzyna wchodzi w grę. Mam pytanie dotyczące kosztów utrzymania... Byłem w serwisie - widzialem cennik :-) natomiast zastanawiam sie nad dobrym mechanikiem w okolicy Bielska-Białej. Macie jakieś informacje czy takowy tu występuje? I jak to wygląda w rzeczywistości (filtry, oleje, drobne naprawy) Naprawdę można popłynąć??? :-) Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
555marcin Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Na forum SIP można polecać tylko ASO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobi1972 Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Witam wszystkich;-) W najbliższej przyszłości mam zamiar zmienić samochód. Szukam właśnie niezajechanego 3-4 letniego outbacka ew. forestera tylko benzyna wchodzi w grę. Mam pytanie dotyczące kosztów utrzymania... Byłem w serwisie - widzialem cennik :-) natomiast zastanawiam sie nad dobrym mechanikiem w okolicy Bielska-Białej. Macie jakieś informacje czy takowy tu występuje? I jak to wygląda w rzeczywistości (filtry, oleje, drobne naprawy) Naprawdę można popłynąć??? :-) Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam Ceny przeglądów w ASO porównywane jak w innych markach (np. Honda). Czy popłyniesz to zależy co kupisz na początek załóż sobie jakiś pakiet startowy na poprawki po poprzednim właścicielu :-) zwykle jak ponaprawiasz (bez druciarstwa) to w zasadzie koszta tylko eksploatacyjne (paliwo, olej itp). Jakie warsie silnikowe Cię interesują? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karas Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 W najbliższej przyszłości mam zamiar zmienić samochód. Szukam właśnie niezajechanego 3-4 letniego outbacka ew. forestera tylko benzyna wchodzi w grę . Napisz do paru ASO Subaru byc moze znajda Ci cos od pierwszego własciciela serwisowane i bezwypdkowe od kogos kto wzial nowe a stare oddal w rozliczniu. Napewno bedzie ono drozsze niz trupki od handlarzy ale przynajmniej pewne Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadias Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 W październiku mój będzie do wzięcia, właśnie został wymieniony komplet sprzęgła (z dwumasą) po 140 tkm. Cały czas tylko ASO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 W październiku mój będzie do wzięcia, tylko benzyna wchodzi w grę Link to comment Share on other sites More sharing options...
mechanik Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Mam pytanie dotyczące kosztów utrzymania... Byłem w serwisie - widzialem cennik :-) Jeśli chodzi o cennik SIP, który jest dostępny również na stronie internetowej - don't worry - ceny są o wiele niższe. Jeśli chodzi o auta po gwarancji mozesz liczyć na dodatkowe rabaty, więc ceny u mechanika nie będą szczególnie konkurencyjne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts