Jump to content

outback/forester

ebbro

Recommended Posts

Witam wszystkich;-)

W najbliższej przyszłości mam zamiar zmienić samochód. Szukam właśnie niezajechanego 3-4 letniego outbacka ew. forestera tylko benzyna wchodzi w grę. Mam pytanie dotyczące kosztów utrzymania... Byłem w serwisie - widzialem cennik :-) natomiast zastanawiam sie nad dobrym mechanikiem  w okolicy Bielska-Białej. Macie jakieś informacje czy takowy tu występuje? I jak to wygląda w rzeczywistości (filtry, oleje, drobne naprawy) Naprawdę można popłynąć??? :-) Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam

Witam wszystkich;-)

W najbliższej przyszłości mam zamiar zmienić samochód. Szukam właśnie niezajechanego 3-4 letniego outbacka ew. forestera tylko benzyna wchodzi w grę. Mam pytanie dotyczące kosztów utrzymania... Byłem w serwisie - widzialem cennik :-) natomiast zastanawiam sie nad dobrym mechanikiem  w okolicy Bielska-Białej. Macie jakieś informacje czy takowy tu występuje? I jak to wygląda w rzeczywistości (filtry, oleje, drobne naprawy) Naprawdę można popłynąć??? :-) Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam

Ceny przeglądów w ASO porównywane jak w innych markach (np. Honda). Czy popłyniesz to zależy co kupisz na początek załóż sobie jakiś pakiet startowy na poprawki po poprzednim właścicielu :-) zwykle jak ponaprawiasz (bez druciarstwa) to w zasadzie koszta tylko eksploatacyjne (paliwo, olej itp). Jakie warsie silnikowe  Cię interesują?

W najbliższej przyszłości mam zamiar zmienić samochód. Szukam właśnie niezajechanego 3-4 letniego outbacka ew. forestera tylko benzyna wchodzi w grę

. Napisz do paru ASO Subaru byc moze znajda Ci cos od pierwszego własciciela serwisowane i bezwypdkowe od kogos kto wzial nowe a stare oddal w rozliczniu. Napewno bedzie ono drozsze niz trupki od handlarzy ale przynajmniej pewne

Mam pytanie dotyczące kosztów utrzymania... Byłem w serwisie - widzialem cennik :-)
Jeśli chodzi o cennik SIP, który jest dostępny również na stronie internetowej - don't worry - ceny są o wiele niższe. Jeśli chodzi o auta po gwarancji mozesz liczyć na dodatkowe rabaty, więc ceny u mechanika nie będą szczególnie konkurencyjne.