suselek17 Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 (edited) Moi drodzy czy ktoś z forumowiczów posiada Białe STI 2003-2007 czyli Bloba lub Hawka? Oczywiście wersja EU Sprawa dla mnie dużej wagi za wszelkie informację będę wdzięczny. pozdrawiam Edited February 26, 2015 by suselek17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stick Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Koniecznie musi być białe ?? Służę pomocą tylko ,że mam blue mica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnoldpe Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Może ktoś koledze coś porysował hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
suselek17 Posted February 26, 2015 Author Share Posted February 26, 2015 Nie porysował :-) szukam użytkownikowników - nie żadnych sprawców i tylko w celach pozytywnych Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamski Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 (edited) Tajemnicza sprawa... Nie wiadomo czy się przyznawać, czy może nie ryzykować Może łatwiej opisać sprawę, szybciej uzyskasz pomoc Edited February 26, 2015 by adamski Link to comment Share on other sites More sharing options...
suselek17 Posted February 26, 2015 Author Share Posted February 26, 2015 Będę rozdawał gratulacje dla posiadaczy Białych STI Skąd taka podejżliwość złych zamairów Moi Drodzy : Do czerwca mam zgodę od narzeczonej na kupno STi Ale sprawe w niewielkiej kwocie może będę musze skredytować zakup - i tu ważna sprawa : zakup musi być sprawny i do czerwca. A wiec szukam posiadaczy żeby zapytać przez formum czy nie planują / planowali / będa planowac sprzedaży - jeśli nie to trudno. ALE..... jeśli ktoś będzie rozważał to umówie się na odwiedziny żeby okiem rzucić - być może zdecydue się ktoś na sprzedaż i sprawa szybko zostanie zamknięta - do czerwca pozdówka Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamski Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Nie łatwiej tak prosto z mostu... To powodzenia! Oby się udało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waszka Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 A jak potem narzeczona każe sprzedać to co zrobisz ? Jakby moja rzuciła takie hasło to chyba bym ją śmiechem zabił Link to comment Share on other sites More sharing options...
suselek17 Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 Nie sprzedałbym. Narzeczona nie jest barierą - ale wie, że ciężko jest znaleźć mega zadbane STI - zwłaszcza białe. Dlatego do czerwca nie ma żadnych obiekcji i nie muszę się prosić, kombinować , obiecywać czegoś w zamian itp Sprawa jest dużo prostsza : W czerwcu teściowa musi wziąć w leasing jakieś auto - a sama jest niejeżdżąca - tym autem będę jeździł ja i narzeczona - oczywiście bardziej weekendowo ... i tu mam dowolność w wyborze auta...do czerwca. Jak do tego czasu nie znajdę ładnego STI , teściowa kupi nowy dupowóz typu : Punto, Bravo ...itp. Po 3 latach i wykupie z leasingu (mam nadzieję że będzie to śliczne , mega zadbane STI ) autko zostanie u mnie na bardzo , bardzo długo i będzie myte , woskowane i takie tam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
QbaqBA Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Niech teściowa sprawdzi, czy takie stare auto będzie mogła wziąć w leasing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fortis Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 (edited) @@suselek17,Będzie problem z leasingowaniem starego samochodu ... max do 5 lat.Ale w dziale sprzedam masz już wyleasingowanego STI białego świeżo po silniku w MTS'ie /;) Tylko Zrobić cesję na firmę Teściowej Edited March 3, 2015 by Fortis Link to comment Share on other sites More sharing options...
suselek17 Posted March 3, 2015 Author Share Posted March 3, 2015 To moze na swoja dzialalnosc tesciowa rejestruje:-) Obecnie jest w leasingu- ale faktycznie do 5 lat:-) To biale ladne - jezeli kiedys jezdzilo w Pruszkowie (za poprzedniego wlasciciela) to znam autko:-) Niestety to ja bede placic raty do banku albo do tesciowej wiec.. szukam starszej:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fortis Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Ale nie wyleasingujesz nic co jest poniżej 2011 roku ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayu Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Spokojnie da się wziąć leasing na auto starsze niż 5 lat. Trzeba tylko pytać w różnych firmach, moje byłe STi było produkcja 2005, umowa podpisana w 2013 roku. VB Leasing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam12 Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Spokojnie da się wziąć leasing tak ale tylko finansowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayu Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Możliwe, że coś się zmieniło, ja miałem do wyboru opcję finansowego i operacyjnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazitass Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 W Getinie, jeszcze rok temu można było wziąć finansowy na samochód z 2008 roku. Wiem, bo to zrobiłem. Ważne jest, aby wiek używanego auta + okres spłaty leasingu nie przekroczył 10 lat. Jednakże większość firm preferuje układ 8 letni. Niestety układ z Getinem ma parę wad. Właśnie się z nimi leję przy okazji szkody całkowitej auta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suselek17 Posted March 14, 2015 Author Share Posted March 14, 2015 Pracuje w likwidacji szkod i z Getinem chyba najlatwiej sie dogadac. Chyba ze trafialem na dobrych ludzi:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts