Jump to content

BIAŁE Subaru Impreza STI (pytanie)

suselek17

Recommended Posts

Moi drodzy

czy ktoś z forumowiczów posiada Białe STI 2003-2007 czyli Bloba lub Hawka? :)

Oczywiście wersja EU 

Sprawa dla mnie dużej wagi :)

za wszelkie informację będę wdzięczny.

pozdrawiam

Edited by suselek17

Będę rozdawał gratulacje dla posiadaczy Białych STI ;)

Skąd taka podejżliwość złych zamairów :unsure: Moi Drodzy : :)

Do czerwca mam zgodę od narzeczonej na kupno STi :lol:  :yahoo:  Ale sprawe w niewielkiej kwocie może będę musze skredytować zakup - i tu ważna sprawa : zakup musi być sprawny i do czerwca.

A wiec szukam posiadaczy żeby zapytać przez formum czy nie planują / planowali / będa planowac sprzedaży - jeśli nie to trudno. ALE..... jeśli ktoś będzie rozważał to umówie się na odwiedziny żeby okiem rzucić - być może zdecydue się ktoś na sprzedaż i sprawa szybko zostanie zamknięta - do czerwca ;)

pozdówka

:) Nie sprzedałbym. :P;)

Narzeczona nie jest barierą - ale wie, że ciężko jest znaleźć mega zadbane STI - zwłaszcza białe. Dlatego do czerwca nie ma żadnych obiekcji i nie muszę się prosić, kombinować , obiecywać czegoś w zamian itp ;)

Sprawa jest dużo prostsza : W czerwcu teściowa musi wziąć w leasing jakieś auto - a sama jest niejeżdżąca ;) - tym autem będę jeździł ja i narzeczona - oczywiście bardziej weekendowo ... i tu mam dowolność w wyborze auta...do czerwca. Jak do tego czasu nie znajdę ładnego STI , teściowa kupi nowy dupowóz typu : Punto, Bravo ...itp.

Po 3 latach i wykupie z leasingu (mam nadzieję że będzie to śliczne , mega zadbane STI :D) autko zostanie  u mnie na bardzo , bardzo długo i będzie myte , woskowane i takie tam ;).

@@suselek17,Będzie problem z leasingowaniem starego samochodu ... max do 5 lat.
Ale w dziale sprzedam masz już wyleasingowanego STI białego :) świeżo po silniku w MTS'ie /;) 
Tylko Zrobić cesję na firmę Teściowej ;)

Edited by Fortis

To moze na swoja dzialalnosc tesciowa rejestruje:-) Obecnie jest w leasingu- ale faktycznie do 5 lat:-)

To biale ladne - jezeli kiedys jezdzilo w Pruszkowie (za poprzedniego wlasciciela) to znam autko:-) Niestety to ja bede placic raty do banku albo do tesciowej wiec.. szukam starszej:-)

Spokojnie da się wziąć leasing na auto starsze niż 5 lat. Trzeba tylko pytać w różnych firmach, moje byłe STi było produkcja 2005, umowa podpisana w 2013 roku. VB Leasing.

W Getinie, jeszcze rok temu można było wziąć finansowy na samochód z 2008 roku. Wiem, bo to zrobiłem. Ważne jest, aby wiek używanego auta + okres spłaty leasingu nie przekroczył 10 lat. Jednakże większość firm preferuje układ 8 letni. Niestety układ z Getinem ma parę wad. Właśnie się z nimi leję przy okazji szkody całkowitej auta....