koszykbb Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Cześć Przeglądałem właśnie internety w poszukiwaniu modów lamp w bugeye'u. O ile wiem, że pierwsza opcja jest stockiem, druga jest do zrobienia to jak wygląda sprawa zrobienia moda, przy którym będą świeciły wszystkie światła tak jak na najniższym zdjęciu?Chętnie posłucham opinii bo moim zdaniem wygląda to świetnie (trochę jak w starych amerykańcach gdzie powierzchnia świecąca lampy była ogromna). Link to comment Share on other sites More sharing options...
M_isza Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 a rozbierales juz lampe, sa tam sciezki i rozblysniki przygotowane pod zarowki? czasami tak jest, ze wystarczy zarowki wlozyc;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Druga opcja to usunięcie z wnętrza lampy przegród właśnie...dzięki czemu zwiększy się powierzchnia świecenia.... Inna sprawa to montaż gotowych lamp JDM'owych...Lub z wersji US One na 100% będą świeciły tak jak oczekujesz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManoLEE Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Świecąca cała lampa nie jest za bezpieczna, słabo widać zapalające się stopy w słoneczny dzień, obstawiał bym wersję z drugiego zdjęcia, wtedy stop trzeba umieścić w nieświecącym polu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADK90 Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 U mnie jest tak jak w drugim zdjęciu. Tam gdzie się nie świeci mam przeciwmgielne Dodatkowo mam jeszcze dwa stopy na skrzydle i na półce tylnej w środku pod szybą to świeci u mnie całkiem świetnie i bezpiecznie Buga mam w wersji USA i tak jak wspomniał @WueM. Polecam taki mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
koszykbb Posted July 11, 2014 Author Share Posted July 11, 2014 Adk90, u Ciebie na stopie zapalaja sie tez mocniej te zewnetrzne lampki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADK90 Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 @koszykbb u mnie mam tak jak na fotce Ci zaznaczyłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts