Pytka Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 hmm jak by to okreslić zajebiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forekfan Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 wyglada zacnie, sam sie zastanawiam czy swojego trupa nie okleicJuz Walles nie pitol... Nie masz trupa tylko bardzo zacnego Forka!! Bardzo coolDzieki hmm jak by to okreslić zajebiscie Thx!Jeszcze kilka fotek po przyciemnieniu... Chyba ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Wróbel Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 no wyglada pieknie p.s. ja bym zamiast czarnego lakierowania felg, zrobil na bialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forekfan Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 no wyglada pieknie p.s. ja bym zamiast czarnego lakierowania felg, zrobil na bialo Oj nie wiem... Musialbym najpierw zobaczyc wizualizacje... Jeszcze mam do niego drugi komplet felg (zlote 17tki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilkor Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Jakie jest przyciemnienie w fabrycznej wersji Forka? Co ile folie powinno się wymieniać, tzn pomijam uszkodzenia mechaniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forekfan Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Jakie jest przyciemnienie w fabrycznej wersji Forka? Co ile folie powinno się wymieniać, tzn pomijam uszkodzenia mechaniczne. Fabryczne jest praktycznie zerowe tj praktycznie nic nie daje... Szyby sa delikatnie zielonkawe i to wszystko.... Z tyly folia ma 5% przepuszczalnosci swiatla i dokladnie o taka mi chodzilo.... Czarna jak smola. A wymieniasz jak sie zniszczy itp....... Na ta folie co zalozylem mam 5 lat gwarancji.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilkor Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Niektóre auta Subaru (innych marek też) mają fabrycznie przyciemnione szyby tylne. Zastanawiam się w jakim stopniu. Oto przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forekfan Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Niektóre auta Subaru (innych marek też) mają fabrycznie przyciemnione szyby tylne. Zastanawiam się w jakim stopniu. Otouploadfromtaptalk1399117621315.jpg przykładuploadfromtaptalk1399117682356.jpg Jest wysoce prawdopodobne, ze ten forek co zlinkowales jest tez po folii..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilkor Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Myślisz się, to wyposażenie nowych Forków MY13. Kwestia wersji. Mają wszystkie XT i wersje Platinium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forekfan Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Myślisz się, to wyposażenie nowych Forków MY13. Kwestia wersji. Mają wszystkie XT i wersje Platinium Ok... Niech maja... Mialem avensisa z 2011 i tez mial fabrycznie dymione szyby... Cala masa aut tak ma... I co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilkor Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Też bym sobie przyciemnił, bo mój nie ma przyciemnionych...pewnie skorzystam z firmy co Tobie robiła. Zastanawiam się jak fabrycznie przyciemnione są by mieć punkt odniesienia i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forekfan Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Też bym sobie przyciemnił, bo mój nie ma przyciemnionych...pewnie skorzystam z firmy co Tobie robiła. Zastanawiam się jak fabrycznie przyciemnione są by mieć punkt odniesienia i tyle. Ok... Fabryczne przyciemnienie w naszych forkach jest minimalne.... Magicy z tej firmy co dalem na nia namiary powiedza Ci dokladnie jakie masz zaciemnienie... I jeszcze zrobia wszystko tj okleja Twoje auto u Ciebie w garazu... Nie bedziesz zalowal. P.s folie jakich uzywaja to Armorlite, ktore ponoc sa jednymi z najlepszych na rynku. Maja folie od jasnych do calkowicie zaciemniajacych jak ta moja... Do wyboru do koloru.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kretal Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 A czy korzystał ktoś z Was z usług firmy www.maxglass.pl ? - są w centrum Warszawy na Grzybowskiej i mają sporo realizacji patrząc na galerię - nawet jest kilka szt. subaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kisciu Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Ja robiłem szyby w Forku SH 3 dni temu w Łomiankach, w firmie foldesign studio ( www.foliowanie-szyb.pl ). Za 5 szyb 480zł i samochód odebrałem po 2 godzinach. Klient zadowolony. Tak to wyszło: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Wróbel Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 wyglada elegancko. jaki kolor lakieru auta? srebrny czy biala kosc? w piatek wstawie nswoje zdjecia - jak tylko odbiore z warsztatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kisciu Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Srebrny. Fotka może nie oddawać wiernie barwy bo iPhone lubi pokolorować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkaic Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Przyciemniłem szybki w strefie serwisowej na płochocińskiej... efekt oceńcie sami... (czarny subarowóz jest mój) http://strefaserwisowa.com.pl/galeria/galeria_model.php?marka=Subaru&model=Forester Polecasz ?? Mam niedaleko, więc skorzystam i ja z ich usług. Wspominali coś ciekawego na temat folii, których używają bo widziałem, że w ich ofercie też jest Armorlite, które poleca Forekfan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilkor Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Mi lokalizacja też bardzo pasuje. Szyberdach, też robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ESP Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Alternatywnie, wiem od znajomych, ze dobrze robią na ul. Postępu http://www.przyciemnianie.com.pl/ Wczoraj zrobiłem u nich swoją świnię (cały tył + szyberdach) Jestem bardzo zadowolony, miła obsługa i chłopaki doskonale ogarniają subaraki (zdjęcie boczków drzwi maja opanowane w jednym ruchu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wally666 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Ja ze swojej strony polecam Centrum Folii Viker w Klaudynie pod Warszawa (za Starymi Babicami) pl-pl.facebook.com/CentrumFolii Robilem calego forka (wiem, wiem, przodu nie powinienem ruszac ale trudno, ryzyk-fizyk). Caly tyl oblecialem folia Armorlite Exclusive Raycer o przepustowosci 12%, przod 50% i jest git. Folia zostala profesjonalnie przycieta, zero bombli, zero problemow. Po tygodniu dostalem naklejke homologacyjna z certyfikatem (tylko na tyl oczywiscie). Cala operacja zajela 3-4h, dzieciaki maja w koncu spokoj i nie musze ich zaslaniac jakimis zaslonami czy przyssawkami. Pewnie to sugestia ale klima sprawniej chlodzi wnetrze. Za calosc zaplacilem 600pln (tyl 500pln, przod 100pln). Z minusow - jezdzac w okularach przeciwslonecznych z filtrem polaryzacyjnym patrzac na przyciemnione szyby widze kolorowe poswiaty i zalamywanie kolorow co nie jest do konca fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Niewadzi Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Ja w piątek jadę na ul. Zbąszyńska 13 (włochy), cena za tył 350 zł, folia 20% przepuszczalności z USA - niby dożywotnia gwarancja Pochwale jak wyszło Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wally666 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Dziki, daj znać jak wyszło z tym przyciemnianiem na Włochach bo może drugie auto bym na szybko tam zrobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Niewadzi Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Witam, Forek odebrany, na miejscu dogadałem się jeszcze, żeby zrobić szyber. Razem wyszło 430 zł za 5 szyb + szyber. Boczne i tylna poszły w Sungard 20% przepuszczalności, a szyber w Sungard 5% przepuszczalności. Bez dachu 350 zł Facet powiedział, że daje dożywotnią gwarancję na wykonaną pracę i robi w branży od 23 lat Ja jestem zadowolony, poniżej efekt, jak będę miał więcej czasu to wrzucę zdjęcia lepszej jakości Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamzet Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Witam wszystkich jako pionier na tym forum i pozdrawiam gorąco. Forka mam od tygodnia. Wątek ten sam tylko okolica inna. Pytanko: gdzie można dobrze przyciemnic szyby w trójmiescie i okolicach. adamzet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wally666 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 DSC_01491.jpgWitam, Forek odebrany, na miejscu dogadałem się jeszcze, żeby zrobić szyber. Razem wyszło 430 zł za 5 szyb + szyber. Boczne i tylna poszły w Sungard 20% przepuszczalności, a szyber w Sungard 5% przepuszczalności. Bez dachu 350 zł Facet powiedział, że daje dożywotnią gwarancję na wykonaną pracę i robi w branży od 23 lat Ja jestem zadowolony, poniżej efekt, jak będę miał więcej czasu to wrzucę zdjęcia lepszej jakości Pzdr Również polecam pana robiacego szyny na ulicy Zbaszynskiej, firma "Reni". Podrzucilem mu w piątek rano Hondę crv zony i po 16tej odebralem zrobione auto. Cena bardzo ok, 350 za cały tył od drzwi tylne aż po klapę plus 50pln za szyber. Następnego dnia wyjechalem na wakacje i sam sobie się dziwie że tak długo zwlekalem. Dzieciaki w końcu nie narzekają na słońce a auto nabrało urody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.