Skocz do zawartości

Przeciemnienie szyb -gdzie w Warszawie?

cichy_j

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wyglada zacnie, sam sie zastanawiam czy swojego trupa nie okleic

Juz Walles nie pitol... Nie masz trupa tylko bardzo zacnego Forka!!

Bardzo cool

Dzieki :)

hmm jak by to okreslić ;) zajebiscie :)

Thx!

Jeszcze kilka fotek po przyciemnieniu... Chyba ok...

post-16381-0-94290900-1399052891_thumb.jpg

post-16381-0-34758200-1399052917_thumb.jpg

post-16381-0-27301100-1399052945_thumb.jpg

Jakie jest przyciemnienie w fabrycznej wersji Forka?

Co ile folie powinno się wymieniać, tzn pomijam uszkodzenia mechaniczne.

Fabryczne jest praktycznie zerowe tj praktycznie nic nie daje... Szyby sa delikatnie zielonkawe i to wszystko.... Z tyly folia ma 5% przepuszczalnosci swiatla i dokladnie o taka mi chodzilo.... Czarna jak smola.

A wymieniasz jak sie zniszczy itp....... Na ta folie co zalozylem mam 5 lat gwarancji....

Też bym sobie przyciemnił, bo mój nie ma przyciemnionych...pewnie skorzystam z firmy co Tobie robiła.

Zastanawiam się jak fabrycznie przyciemnione są by mieć punkt odniesienia i tyle.

Ok... Fabryczne przyciemnienie w naszych forkach jest minimalne.... Magicy z tej firmy co dalem na nia namiary powiedza Ci dokladnie jakie masz zaciemnienie... I jeszcze zrobia wszystko tj okleja Twoje auto u Ciebie w garazu... Nie bedziesz zalowal.

P.s folie jakich uzywaja to Armorlite, ktore ponoc sa jednymi z najlepszych na rynku. Maja folie od jasnych do calkowicie zaciemniajacych jak ta moja... Do wyboru do koloru....

Ja robiłem szyby w Forku SH 3 dni temu w Łomiankach, w firmie foldesign studio ( www.foliowanie-szyb.pl ).

Za 5 szyb 480zł i samochód odebrałem po 2 godzinach. Klient zadowolony.

Tak to wyszło:

IMG_6631_1.jpg

IMG_6628.jpg

Przyciemniłem szybki w strefie serwisowej na płochocińskiej... efekt oceńcie sami... (czarny subarowóz jest mój)

http://strefaserwisowa.com.pl/galeria/galeria_model.php?marka=Subaru&model=Forester

Polecasz ?? Mam niedaleko, więc skorzystam i ja z ich usług.

Wspominali coś ciekawego na temat folii, których używają bo widziałem, że w ich ofercie też jest Armorlite, które poleca Forekfan

• 2 miesiące temu...

Alternatywnie, wiem od znajomych, ze dobrze robią na ul. Postępu http://www.przyciemnianie.com.pl/

Wczoraj zrobiłem u nich swoją świnię (cały tył + szyberdach)

Jestem bardzo zadowolony, miła obsługa i chłopaki doskonale ogarniają subaraki (zdjęcie boczków drzwi maja opanowane w jednym ruchu).

Ja ze swojej strony polecam Centrum Folii Viker w Klaudynie pod Warszawa (za Starymi Babicami) pl-pl.facebook.com/CentrumFolii

Robilem calego forka (wiem, wiem, przodu nie powinienem ruszac ale trudno, ryzyk-fizyk). Caly tyl oblecialem folia Armorlite Exclusive Raycer o przepustowosci 12%, przod 50% i jest git. Folia zostala profesjonalnie przycieta, zero bombli, zero problemow. Po tygodniu dostalem naklejke homologacyjna z certyfikatem (tylko na tyl oczywiscie). Cala operacja zajela 3-4h, dzieciaki maja w koncu spokoj i nie musze ich zaslaniac jakimis zaslonami czy przyssawkami. Pewnie to sugestia ale klima sprawniej chlodzi wnetrze. Za calosc zaplacilem 600pln (tyl 500pln, przod 100pln).

Z minusow - jezdzac w okularach przeciwslonecznych z filtrem polaryzacyjnym patrzac na przyciemnione szyby widze kolorowe poswiaty i zalamywanie kolorow co nie jest do konca fajne.

post-15682-0-79968000-1405430401_thumb.jpg

post-15682-0-64481200-1405430406_thumb.jpg

post-15641-0-67010500-1405932748_thumb.jpgWitam,

Forek odebrany, na miejscu dogadałem się jeszcze, żeby zrobić szyber. Razem wyszło 430 zł za 5 szyb + szyber. Boczne i tylna poszły w Sungard 20% przepuszczalności, a szyber w Sungard 5% przepuszczalności. Bez dachu 350 zł

Facet powiedział, że daje dożywotnią gwarancję na wykonaną pracę i robi w branży od 23 lat  :D
Ja jestem zadowolony, poniżej efekt, jak będę miał więcej czasu to wrzucę zdjęcia lepszej jakości 

Pzdr

post-15641-0-33731900-1405932793_thumb.jpg

post-15641-0-09819000-1405932840_thumb.jpg

post-15641-0-07095200-1405932858_thumb.jpg

DSC_01491.jpgWitam,

Forek odebrany, na miejscu dogadałem się jeszcze, żeby zrobić szyber. Razem wyszło 430 zł za 5 szyb + szyber. Boczne i tylna poszły w Sungard 20% przepuszczalności, a szyber w Sungard 5% przepuszczalności. Bez dachu 350 zł

Facet powiedział, że daje dożywotnią gwarancję na wykonaną pracę i robi w branży od 23 lat :D

Ja jestem zadowolony, poniżej efekt, jak będę miał więcej czasu to wrzucę zdjęcia lepszej jakości

Pzdr

Również polecam pana robiacego szyny na ulicy Zbaszynskiej, firma "Reni". Podrzucilem mu w piątek rano Hondę crv zony i po 16tej odebralem zrobione auto. Cena bardzo ok, 350 za cały tył od drzwi tylne aż po klapę plus 50pln za szyber. Następnego dnia wyjechalem na wakacje i sam sobie się dziwie że tak długo zwlekalem. Dzieciaki w końcu nie narzekają na słońce a auto nabrało urody.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...