Marek Zieliński Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Prosze o pomoc jak rozwiazac problem podswietlenia tablicy rozdzielczej i przelacznikow , sprawdzilem bezpieczniki w kabinie i pod maska sa cale , autko dopiero kupilem w dzien a wieczorem ciemnosc Legacy 2,0 b,g rok 2000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Może problem któregoś z przekaźników pod maską? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł951 Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Popalone żarówki? Ja jak swój kupiłem w maju to tylko licznik się świecił i to słabo. Teraz po wymianie żarówek jest "Las Vegas" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipsx82 Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 dokładnie tak jak napisał Paweł popalone żarówki kwestia wyboru gdzie kupisz zostawiam Tobie ale w ASO jedna 12 zł koloru białego + koszulka zielona lub w sklepie rtv koszt białej 1 zł a zielonej 1,5 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piepka Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 (edited) Ostatnio walczyłem z podświetleniem tablicy w legasiu '96, problemem okazał się styk a dokładnie wytopił się dołek pod jednym ze styków i raz było podświetlenie a raz nie. Natomiast nie pamiętam czy również padło mi podświetlenie przycisków. Swoją drogą nie jestem pewien czy wszystkie żarówki na raz by padły. Edit; przypomniałem sobie, podświetlenie przycisków też mi wtedy padło. Edited October 11, 2013 by Piepka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedimy99 Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Może to głupio zabrzmi , sprawdzałeś pokrętło regulacji podświetlenia na dźwigni kierunkowskazu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts