edek2006 Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 (edited) W najbliższy weekend: http://www.automobil...wiosny2013.html Ja i dario 007 już zapisani. W klasie dopiero 5 aut a liczę na większą konkurencje. Edited April 15, 2013 by edek2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekO Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 hmm szkoda, że taki termin przywitałbym stare śmieci, w sobotę Superoes. pozdrawiam Krzysiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
edek2006 Posted April 15, 2013 Author Share Posted April 15, 2013 hmm szkoda, że taki termin przywitałbym stare śmieci, w sobotę Superoes. pozdrawiam Krzysiek No niestety w sobote jest BK i dlatego odpuściłem Superoes, ale za to niedziela będzie nasza Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Czyli Dario tez nie jedzie superoesu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
edek2006 Posted April 15, 2013 Author Share Posted April 15, 2013 (edited) Czyli Dario tez nie jedzie superoesu ? Jedzie, bo na Pucharze Wiosny będzie mnie pilotował i dzięki temu jako jedyny obleci obie imprezy (na BK nie musi się stawiać ) Edited April 15, 2013 by edek2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikimoll Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Skucha. Słomczyn jest w sobotę - pokrywa się z odbiorem i BK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dario007 Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 A czy bk nie mozna przed startem zrobic? Na Monte i na innych takich kjs raczej mozna przed startem rano tez zrobic... Moze jutro przedzwonie i sie dowiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikimoll Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Dzięki, kiedys tylko dla przyjezdnych robili takie wyjątki, ale nasmaruje maila zaraz, obaczymy. To od razu dam ogłoszenie - wstępnie szukam pilota z własnym kaskiem. Jakby ogarnial itinerer i wiedział o której trzeba wjechać na pekac to już w ogóle bajka . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cysztof Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Dario007 jak przedzwonisz to daj znac bo tez bym sie zapisal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
castrol Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Ja w sobote jade słomke wiec tez bym byl zainteresowany badaniem w niedziele:-) z tym ze stacja diagnostyczna w niedziele jest nieczynna I chyba tym podyktowany jest termin badania Link to comment Share on other sites More sharing options...
edek2006 Posted April 15, 2013 Author Share Posted April 15, 2013 A czy bk nie mozna przed startem zrobic? Na Monte i na innych takich kjs raczej mozna przed startem rano tez zrobic... Moze jutro przedzwonie i sie dowiem Co my byśmy bez Ciebie zrobili Link to comment Share on other sites More sharing options...
dario007 Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 A czy bk nie mozna przed startem zrobic? Na Monte i na innych takich kjs raczej mozna przed startem rano tez zrobic... Moze jutro przedzwonie i sie dowiem Co my byśmy bez Ciebie zrobili Wygramy i potem bedzie ze konkurencji nie było ze sro ze sramto a tak dawac leszcze bedziem was klepac równo! prawda Marecki?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cysztof Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Castrol i Darek w regulaminie uzupelniajacym jest napisane ze badanie techniczne dla "przyjezdnych" mozliwe w niedziele od 6.30 rano. Z info jakie udalo mi sie zaczerpnac (ale nie od organizatora) powinna przejsc taka sytuacja ze w zwiazku z tym ze jestesmy na zawodach poza wawa w dniu badania to mozemy zrobic je w niedziele... Ja sie tylko zastanawiam czy civic przezyje wyryp na zeraniu... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
edek2006 Posted April 16, 2013 Author Share Posted April 16, 2013 A czy bk nie mozna przed startem zrobic? Na Monte i na innych takich kjs raczej mozna przed startem rano tez zrobic... Moze jutro przedzwonie i sie dowiem Co my byśmy bez Ciebie zrobili Wygramy i potem bedzie ze konkurencji nie było ze sro ze sramto a tak dawac leszcze bedziem was klepac równo! prawda Marecki?! Psychika im siada, ale wcale się nie dziwię, ciągle tylko te odległe pozycje. A o nasz wynik możemy być spokojni. Ja sie tylko zastanawiam czy civic przezyje wyryp na zeraniu... ? Z tego co pamiętam to jeden zakręt jest niefajny, a z resztą to jakiegoś dramatu nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Urban Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Panowie Galowie Ci co nie mogą być w sobotę na BK. Pisze się maila z prośbą o BK w niedzielę rano i temat załatwiony. Ja też przepalę clio na superoesie a w niedzielę na pucharze Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikimoll Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 No i właśnie tak zrobiłem, puściłem zgłoszenie z prośbą o odbiór i BK w niedzielę, jeśli dostanę zgodę to puszczę przelew. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cysztof Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 heh- mialem jechac jako pilot jutro/dzis ale kolege niedopuscili na badaniu technicznym i podmienilismy sklad wiec jutro pierwszy raz w zyciu pojade zawody z pilotem Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukass Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 W najbliższy weekend: http://www.automobil...wiosny2013.html Ja i dario 007 już zapisani. W klasie dopiero 5 aut a liczę na większą konkurencje. No, no Marku - zaszalałeś - gratulacje. Te nieszczęsne 8,24sek które brakło to jak nic wina pilota Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikimoll Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Pogratulować wyniku. Jak już będą wyniki prób to popatrzę i pogratuluję jeszcze bardziej . Link to comment Share on other sites More sharing options...
edek2006 Posted April 21, 2013 Author Share Posted April 21, 2013 W najbliższy weekend: http://www.automobil...wiosny2013.html Ja i dario 007 już zapisani. W klasie dopiero 5 aut a liczę na większą konkurencje. No, no Marku - zaszalałeś - gratulacje. Te nieszczęsne 8,24sek które brakło to jak nic wina pilota Darek spisał się na medal ja tylko na drugie miejsce. Fajna impreza jak to KJS - y w AK Polskim, dużo fajnych dziewczyn, czyli mile spęzona niedziela Pozdrowienia dla wszystkich spotkanych znajomych. Nie wiem jak będzie, ale mamy chrapkę na Brbórkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dario007 Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Marek Gratulacje!!! A pilot to tylko pilot... A jesli chodzi o dziewczyny to jakbysmy chcieli tylko pewnie tera.. Sam wiesz co! Heheeh Filip zaje bista rywalizacja! Raz na twoje raz na nasze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts