Jump to content

Puchar Wiosny AK Polski

edek2006

Recommended Posts

hmm szkoda, że taki termin przywitałbym stare śmieci, w sobotę Superoes.

pozdrawiam

Krzysiek

No niestety w sobote jest BK i dlatego odpuściłem Superoes, ale za to niedziela będzie nasza :P

Czyli Dario tez nie jedzie superoesu ?

Jedzie, bo na Pucharze Wiosny będzie mnie pilotował i dzięki temu jako jedyny obleci obie imprezy (na BK nie musi się stawiać )

Edited by edek2006

Dzięki, kiedys tylko dla przyjezdnych robili takie wyjątki, ale nasmaruje maila zaraz, obaczymy.

To od razu dam ogłoszenie - wstępnie szukam pilota z własnym kaskiem. Jakby ogarnial itinerer i wiedział o której trzeba wjechać na pekac to już w ogóle bajka ;) .

A czy bk nie mozna przed startem zrobic? Na Monte i na innych takich kjs raczej mozna przed startem rano tez zrobic... Moze jutro przedzwonie i sie dowiem

Co my byśmy bez Ciebie zrobili :D

A czy bk nie mozna przed startem zrobic? Na Monte i na innych takich kjs raczej mozna przed startem rano tez zrobic... Moze jutro przedzwonie i sie dowiem

Wygramy i potem bedzie ze konkurencji nie było ze sro ze sramto a tak dawac leszcze bedziem was klepac równo! prawda Marecki?!

Castrol i Darek w regulaminie uzupelniajacym jest napisane ze badanie techniczne dla "przyjezdnych" mozliwe w niedziele od 6.30 rano.

Z info jakie udalo mi sie zaczerpnac (ale nie od organizatora) powinna przejsc taka sytuacja ze w zwiazku z tym ze jestesmy na zawodach poza wawa w dniu badania to mozemy zrobic je w niedziele...

Ja sie tylko zastanawiam czy civic przezyje wyryp na zeraniu... ? :huh:

Wygramy i potem bedzie ze konkurencji nie było ze sro ze sramto a tak dawac leszcze bedziem was klepac równo! prawda Marecki?!

Psychika im siada, ale wcale się nie dziwię, ciągle tylko te odległe pozycje. :biglol: A o nasz wynik możemy być spokojni. :yahoo:

Ja sie tylko zastanawiam czy civic przezyje wyryp na zeraniu... ?

Z tego co pamiętam to jeden zakręt jest niefajny, a z resztą to jakiegoś dramatu nie ma.

W najbliższy weekend:

http://www.automobil...wiosny2013.html

Ja i dario 007 już zapisani. W klasie dopiero 5 aut a liczę na większą konkurencje.

No, no Marku - zaszalałeś - gratulacje. Te nieszczęsne 8,24sek które brakło to jak nic wina pilota ;)

Darek spisał się na medal ja tylko na drugie miejsce. Fajna impreza jak to KJS - y w AK Polskim, dużo fajnych dziewczyn, czyli mile spęzona niedziela Pozdrowienia dla wszystkich spotkanych znajomych. Nie wiem jak będzie, ale mamy chrapkę na Brbórkę.

Marek Gratulacje!!! A pilot to tylko pilot...

A jesli chodzi o dziewczyny to jakbysmy chcieli tylko pewnie tera.. Sam wiesz co! Heheeh

Filip zaje bista rywalizacja! Raz na twoje raz na nasze...