Jump to content

[Szczecin] Może jakiś mały spot?

Avic

Recommended Posts

Powitać szanowną forumową brać. Kiedyś widziałem tu ankiete, ilu użytkowników z jakich pochodzi województw...i wyszło na to, że w zach-pom raczej jest nas niewielu. A subarynek na ulicach co najmniej kilka widzialem. NIestety oświniaczonego chyba ani jednego.. :cry: Jako, że na co dzień siedzę właśnie w Szczecienie, fajnie byłoby się spotkać. A jak spadną śniegi, to może i gdzieś się poślizgać? W każdym razie, jeśli ktoś ze Szczecina i okolic miałby trochę czasu i ochoty-niech się wpiszę w temacie. Może uda się ustalić jakiś pasujący termin.

• Upvote 1

wredny, wbrew pozorom Szczecin to spora wioska, każdego subaraka wychwycić nie sposób :D Ja bym zaczekał jeszcze troche, może ktoś jeszcze się nawinie. Póki trzoda jeździ? Tzn co? Sprzedajesz, czy słychać cos niepokojącego?

Ja to przyjezdny jestem... więc nic ciekawego nie wymyślę. Może ostatnie piętro jakiegoś parkingu? Np galaxy albo turzyn? Choć absolutnie się nie upieram przy propozycji :D

Fakt, można przyjechać i z wyposażeniem dodatkowym :twisted: Ja będę sam, moja pojechała na drugi koniec Polski do domu.. Trudno.

Zatem mamy ustalone: niedziela, popołudnie/wieczór, parking Turzynu.

Jak już pisałem wnioskodawcy, nie będę w stanie przyjechać - mam spęd rodzinny o godz. 15:00, a nie mogę znów nadwyrężać cierpliwości mojej małżonki w temacie "jadę na spota".

W moim przypadku pasuje jedynie godz. 20:00, jak tylko gwiazdy zaczną tańczyć.

• 4 months later...

UP!

W dwóch kwestiach: może jakiś mały wiosenny spot? Zimą coś śniegiem nie obrodziło więc i wspólnego ślizgania nie było.

Może pojawi się więcej osób, bo ostatnio liczba plejadowców jakby wzrosła :)

A druga kwestia... nie ma ktoś maski do buga bez wlotu na sprzedaż? :twisted:

Doszedłem do wniosku, że udawanie turbo, jak się nie ma turbo jest bez sensu (mimo, że to fajnie wygląda :twisted: ), po tym jak kilka razy mocne wozy gazowały mi na światłach, tak jak dziś piękny czarny blob sti, na blachach DJ, i tylko dzięki jakiemuś tam ruchowi ulicznemu kierownik mi nie uciekał za bardzo :mrgreen:

• 1 year later...

Witam Panie i Panowie,

dawno nic sie nie dzialo ale tez nie ma info czy doszlo do spotkania...

Jest jakas szansa czy dalej cisza w ZS?

Pozdrawiam

Edit:

poza tym chcialbym sie dowiedziec gdzie serwisujecie swoje bolidy?

Ewentualna informacja na PW mile widziana.

Edited by CivAS

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Cześć Witamy :)

W Szczecinie ostatnio subarynek całkiem sporo się zrobiło i to nie liczę emeryckich forków ;) (dla sprostowania w naszym mieście są głownie niewiatrakowe i jeżdżone przez starszych panów i panie, dziwne to jakieś :) ale imprezy ostatnio widziałem! :wub:

Można by się spotkać faktycznie przy okazji jakiegoś najbliższego wydarzenia sportowego np w Kluczewie, ostatnio był Rally Sprint, może coś niedługo będzie.

Ja też wybieram się na Baje w niedziele rano, ale jeszcze nie wiem czy będę miał okazje na spotkanie, chodź może była by to dobra okazja przynajmniej się przywitać. Termin przed porannym startem przy zawadzkiego - miasteczko rajdowe.

Co do serwisowania to nie mamy takiego eksperta w pobliżu jak jeden z naszych bardzo szanowanych forumowiczów z południa Polski, więc zostanie stety bądź nie Agrykolex ...

Pozdrowionka :)