Avic Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Powitać szanowną forumową brać. Kiedyś widziałem tu ankiete, ilu użytkowników z jakich pochodzi województw...i wyszło na to, że w zach-pom raczej jest nas niewielu. A subarynek na ulicach co najmniej kilka widzialem. NIestety oświniaczonego chyba ani jednego.. Jako, że na co dzień siedzę właśnie w Szczecienie, fajnie byłoby się spotkać. A jak spadną śniegi, to może i gdzieś się poślizgać? W każdym razie, jeśli ktoś ze Szczecina i okolic miałby trochę czasu i ochoty-niech się wpiszę w temacie. Może uda się ustalić jakiś pasujący termin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
malymala Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Każdy po wstępnej akceptacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
wredny Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 NIestety oświniaczonego chyba ani jednego.. No jak to :?: :!: Przeca u mnie świnia na lusterku :!: 8) No to kiedy Pany? Może jakoś przed śniegami, póki moja trzoda jeździ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avic Posted November 4, 2011 Author Share Posted November 4, 2011 wredny, wbrew pozorom Szczecin to spora wioska, każdego subaraka wychwycić nie sposób Ja bym zaczekał jeszcze troche, może ktoś jeszcze się nawinie. Póki trzoda jeździ? Tzn co? Sprzedajesz, czy słychać cos niepokojącego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wredny Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Ponad dwa lata nic tam nie było robione, więc się parę rzeczy nazbierało... Największy problem to jak się pewnie domyślasz, gdzie to zrobić? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avic Posted November 4, 2011 Author Share Posted November 4, 2011 wredny, chciałbym mieć Twój problem..u mnie nazywa się on nie: gdzie to zrobić? - a raczej- Za co to zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateoos Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 A czy oświniaczony Peugeot też się liczy? Jest jeszcze oświniaczony i osiemkowany Legacy Kombi 2.0. Właściciel jest już na forum, tylko wstydzi się ujawnić Link to comment Share on other sites More sharing options...
wredny Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Za co to zrobić? A to kolejny z problemów Mateoos, Francuz też przejdzie grunt, że świnia jest :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avic Posted November 9, 2011 Author Share Posted November 9, 2011 łUP! TO jak? Niedziela pasuje? bo więcej nas się już chyba nie zbierze.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wredny Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 zależy od soboty... :roll: Chyba, że jakieś ludzkie godziny późnopopołudniowe to jak najbardziej 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avic Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 malymala, Mateoos, żyjecie? To jak z tą niedzielą? Mnie pasuje każda godzina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malymala Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 może być niedziela , tylko czas i miejsce poproszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avic Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 Ja to przyjezdny jestem... więc nic ciekawego nie wymyślę. Może ostatnie piętro jakiegoś parkingu? Np galaxy albo turzyn? Choć absolutnie się nie upieram przy propozycji Link to comment Share on other sites More sharing options...
malymala Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 może być i turzyn, to swoja polówkę zabiorę, przedstawię, a później na zakupy puszczę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avic Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 Fakt, można przyjechać i z wyposażeniem dodatkowym Ja będę sam, moja pojechała na drugi koniec Polski do domu.. Trudno. Zatem mamy ustalone: niedziela, popołudnie/wieczór, parking Turzynu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malymala Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Zatem mamy ustalone: niedziela, popołudnie/wieczór, parking Turzynu. 16:00 :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avic Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 Pasuje. jutro wredny i Mateoos dostaną pw, bo może im temat umknął. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malymala Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Byłoby miło się spotkać Link to comment Share on other sites More sharing options...
wredny Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Spoko spoko, czyli jutro o 16:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateoos Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Jak już pisałem wnioskodawcy, nie będę w stanie przyjechać - mam spęd rodzinny o godz. 15:00, a nie mogę znów nadwyrężać cierpliwości mojej małżonki w temacie "jadę na spota". W moim przypadku pasuje jedynie godz. 20:00, jak tylko gwiazdy zaczną tańczyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avic Posted March 16, 2012 Author Share Posted March 16, 2012 UP! W dwóch kwestiach: może jakiś mały wiosenny spot? Zimą coś śniegiem nie obrodziło więc i wspólnego ślizgania nie było. Może pojawi się więcej osób, bo ostatnio liczba plejadowców jakby wzrosła A druga kwestia... nie ma ktoś maski do buga bez wlotu na sprzedaż? Doszedłem do wniosku, że udawanie turbo, jak się nie ma turbo jest bez sensu (mimo, że to fajnie wygląda ), po tym jak kilka razy mocne wozy gazowały mi na światłach, tak jak dziś piękny czarny blob sti, na blachach DJ, i tylko dzięki jakiemuś tam ruchowi ulicznemu kierownik mi nie uciekał za bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
CivAS Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 (edited) Witam Panie i Panowie, dawno nic sie nie dzialo ale tez nie ma info czy doszlo do spotkania... Jest jakas szansa czy dalej cisza w ZS? Pozdrawiam Edit: poza tym chcialbym sie dowiedziec gdzie serwisujecie swoje bolidy? Ewentualna informacja na PW mile widziana. Edited July 23, 2013 by CivAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
piczon Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 elo ! witam sie jako nowy, chetnie podjade jak bedzie jakas propozycja Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel_w Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Cześć Witamy W Szczecinie ostatnio subarynek całkiem sporo się zrobiło i to nie liczę emeryckich forków (dla sprostowania w naszym mieście są głownie niewiatrakowe i jeżdżone przez starszych panów i panie, dziwne to jakieś ale imprezy ostatnio widziałem! Można by się spotkać faktycznie przy okazji jakiegoś najbliższego wydarzenia sportowego np w Kluczewie, ostatnio był Rally Sprint, może coś niedługo będzie. Ja też wybieram się na Baje w niedziele rano, ale jeszcze nie wiem czy będę miał okazje na spotkanie, chodź może była by to dobra okazja przynajmniej się przywitać. Termin przed porannym startem przy zawadzkiego - miasteczko rajdowe. Co do serwisowania to nie mamy takiego eksperta w pobliżu jak jeden z naszych bardzo szanowanych forumowiczów z południa Polski, więc zostanie stety bądź nie Agrykolex ... Pozdrowionka Link to comment Share on other sites More sharing options...
malymala Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 W takim razie pozostaje tylko dogadać się co do terminu i miejsca z odpowiednim wyprzedzeniem np.: 2 tygodni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts