Skocz do zawartości

Przyczepka OC


adaś

Rekomendowane odpowiedzi

  • 1 miesiąc temu...

Golonka po beskidzku:

Zapeklować golonkę, ugotować prawie na miękko, zetrzeć marchewkę tak ze 2 sztuki (większe), pietruszkę jedną małą, seler tak z ćwiartkę ze średniego. Podpiec w przykrytym naczyniu do miękkości, podawać z jarzynami i piwem!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Golonka po beskidzku:

Zapeklować golonkę, ugotować prawie na miękko, zetrzeć marchewkę tak ze 2 sztuki (większe), pietruszkę jedną małą, seler tak z ćwiartkę ze średniego. Podpiec w przykrytym naczyniu do miękkości, podawać z jarzynami i piwem!

 

Jesteś pewien, że prosiłem o przepis w tym wątku? :mrgreen:

Nie wiem jakim cudem wszedłem w OC na przyczepkę bo nigdy nie znalazłbym tego przepisu :lol:

Oczywiście dziękuję bardzo.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...