ogs Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Aktualne informacje: Forumowa Liga Torowa ustalila co nastepuje :wink: Platforma :arrow: Nazwa gry: Live For Speed :arrow: Wersja: Demo S1H :arrow: URL: http://www.gamershell.com/download_7239.shtml Tryb Multiplayer :arrow: Nazwa hosta: forum.subaru.pl :arrow: Haslo: upalanie Turniej :arrow: Data Turnieju: nie ustalona - trening do odwolania Nasze rekordy: 1. ComeToDaddy - 1.36.xx GTI 2. Wełniacz - 1.36.81 GT 3. Młodziak - 1.39.68 4. Korton - 1.41.xx 5. Wck - 1.xx.xx 6. WRCfan - 1.39.xx GTT / 1.42.15 GTI 7. OGS - 1.42.xx GTT / 1.43.xx GTI Bylo (do dnia 21.11.2005): Co powiecie na zorganizowanie wirtualnych rozgrywek w trybie turniejowym z klasyfikacja na forum? Proponuje platforme PC, a gre Colin McRea 2 - latwo zdobyc, jest tania a na emule jest promocja :wink: - nie ma duzych wymagan sprzetowych wiec kazdy bedzie mozna zagrac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Pomysł jak najbardziej dobry a tak BTW, to był plan zorganizowania mistrzostw w GranTourismo w RallyCafe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogs Posted November 20, 2005 Author Share Posted November 20, 2005 WRC fan, tak ale to bedzie ograniczone terytorialnie... a Colin 2 ma wlasny serwerek odpalany z gry - nie trzeba sie laczyc przez te wszystkie ogolnoswiatowe badziewia wiec praktycznie udzial moga wziasc rowniez forumowicze z poza polski... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 To ja odpadam, bo CMR ma kijowy model jazdy i jest pod Windowsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogs Posted November 20, 2005 Author Share Posted November 20, 2005 aflinta, pod wime nie pojdzie? :wink: na ps2 tez jest colin 2... zaproponuj cos innego co pojdzie na starszych sprzetach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 CM2 jest optymalna gra nie jest jakos genialnie zrobiona, ale do dobrej zabawy wystarczy jestem za Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Jak na grę sprzed 5lat to jest genialnie zrobiona :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witek Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 WRC 4. To jest przynajmniej gra rajdowa, w której się jeździ, a nie lata poduszkowcem, w której niektóre auta ryją przodem itp.. Chodzi na badziewnym sprzęcie z przed kilku lat... Ma już rok więc i staniała... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Ja tam wolę GT4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witek Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 "Rajdy" w GT4 są drętwe i mało rajdowe... no i ten fenomenalny model uszkodzeń... 5 sek kary za przygrzanie w cokolwiek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 ja wole CM4 i NFSU 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 A CMR4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Młodziak Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 To może Live For Speed?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 "Rajdy" w GT4 są drętwe i mało rajdowe... no i ten fenomenalny model uszkodzeń... 5 sek kary za przygrzanie w cokolwiek... Nie, nie, nie chodziło mi o rajdy - te w GT4 są kiepskie, chodziło mi o model jazdy po asfalcie Jeżeli idzie o rajdy to tylko RBR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wck Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Jakby co to ja się piszę na to bardzo chętnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witek Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 gr1zly, w CM4 będzie się świetnie grało, ja rezerwuję Barcelonę. RBR był dodany do cd-action, więc orginalna kopia za 15 zł... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotor Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Jak chcecie porywalizować w wirtualnych rajdach to zapraszam do siebie :wink: : Jutro kolejny rajd - zapisy jeszcze trwają . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abt Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 ja bardzo dawno nie gralem i mam jakis problem ze sprzetem, ale tez zdecydowanie jestem za rysiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wełniacz Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 nie wiem jak z cmr2 ale ja dosyc czesto grywam z jakimis ludzikami w necie w cmr4 i laczymy sie bez problemow takze jesli w cmr2 da sie grac z piracka gra to ja jestem zdecydowanie za :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wełniacz Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 OGS jaki jest adres wlasnego servera cmr2 ? bo mi sie cos nie chce laczyc i wynajdywac gier Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComeToDaddy Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Kiedys rzucilem podobny pomysl w LFS i jakos nie wyszlo. swoja droga LFS jest zupelnie darmowy a sprzetowych wymagan wogole nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wełniacz Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 ja w cmr4 gralem kiedys z Witkiem i Młodziakiem i sie extra gralo bo w miare rowny poziom prezentowalismy czekam na propozycje dzisiaj do poznego wieczora moge grac z tego co wyczytalem to do gry w cmr2 jest potrzebna osoba ktora zalozy server (musi miec zew. IP) i reszta sie do niej podpina to kto i o ktorej zaklada ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Młodziak Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 ComeToDaddy grywasz regularnie w LFS-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sykstus Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 I Wirtualny Rajd Forumowy Co powiecie na zorganizowanie wirtualnych rozgrywek w trybie turniejowym z klasyfikacja na forum? Proponuje platforme PC, a gre Colin McRea 2 - latwo zdobyc, jest tania a na emule jest promocja :wink: - nie ma duzych wymagan sprzetowych wiec kazdy bedzie mogl zagrac... Ja jestem za, choc Colina nie widzialem juz ze 3 lata, ale chetnie sie poscigam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wełniacz Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 To kto jest chetny dzisiaj na gre w cmr2? a przynajmniej probe czy to zadziala w ogole ?? Ja moge zalozyc gre i zobaczymy czy uda sie polaczyc w ogole :roll: piszcie na gg albo email... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts