Jump to content

WRX, WRC... WRF ;) - I Witualny Rajd Forumowy

ogs

Recommended Posts

Aktualne informacje:

Forumowa Liga Torowa ustalila co nastepuje :wink:

Platforma

:arrow: Nazwa gry: Live For Speed

:arrow: Wersja: Demo S1H

:arrow: URL: http://www.gamershell.com/download_7239.shtml

Tryb Multiplayer

:arrow: Nazwa hosta: forum.subaru.pl

:arrow: Haslo: upalanie

Turniej

:arrow: Data Turnieju: nie ustalona - trening do odwolania

Nasze rekordy:

1. ComeToDaddy - 1.36.xx GTI

2. Wełniacz - 1.36.81 GT

3. Młodziak - 1.39.68

4. Korton - 1.41.xx

5. Wck - 1.xx.xx

6. WRCfan - 1.39.xx GTT / 1.42.15 GTI

7. OGS - 1.42.xx GTT / 1.43.xx GTI

Bylo (do dnia 21.11.2005):

Co powiecie na zorganizowanie wirtualnych rozgrywek w trybie turniejowym z klasyfikacja na forum?

Proponuje platforme PC, a gre Colin McRea 2 - latwo zdobyc, jest tania a na emule jest promocja :wink: - nie ma duzych wymagan sprzetowych wiec kazdy bedzie mozna zagrac... :mrgreen:

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

WRC fan, tak ale to bedzie ograniczone terytorialnie... a Colin 2 ma wlasny serwerek odpalany z gry - nie trzeba sie laczyc przez te wszystkie ogolnoswiatowe badziewia wiec praktycznie udzial moga wziasc rowniez forumowicze z poza polski... :twisted:

aflinta, pod wime nie pojdzie? :wink: na ps2 tez jest colin 2... zaproponuj cos innego co pojdzie na starszych sprzetach...

WRC 4. To jest przynajmniej gra rajdowa, w której się jeździ, a nie lata poduszkowcem, w której niektóre auta ryją przodem itp.. Chodzi na badziewnym sprzęcie z przed kilku lat... Ma już rok więc i staniała...

"Rajdy" w GT4 są drętwe i mało rajdowe... no i ten fenomenalny model uszkodzeń... 5 sek kary za przygrzanie w cokolwiek...

Nie, nie, nie chodziło mi o rajdy - te w GT4 są kiepskie, chodziło mi o model jazdy po asfalcie :)

Jeżeli idzie o rajdy to tylko RBR :)

ja w cmr4 gralem kiedys z Witkiem i Młodziakiem i sie extra gralo bo w miare rowny poziom prezentowalismy :D czekam na propozycje dzisiaj do poznego wieczora moge grac :mrgreen: z tego co wyczytalem to do gry w cmr2 jest potrzebna osoba ktora zalozy server (musi miec zew. IP) i reszta sie do niej podpina :) to kto i o ktorej zaklada ??

I Wirtualny Rajd Forumowy :twisted:

Co powiecie na zorganizowanie wirtualnych rozgrywek w trybie turniejowym z klasyfikacja na forum?

Proponuje platforme PC, a gre Colin McRea 2 - latwo zdobyc, jest tania a na emule jest promocja :wink: - nie ma duzych wymagan sprzetowych wiec kazdy bedzie mogl zagrac... :mrgreen:

Ja jestem za, choc Colina nie widzialem juz ze 3 lata, ale chetnie sie poscigam :mrgreen: