Adi Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 ha,bo to trzeba umieć zrobić al dente,masełko albo beszamel,mniam Albo białe winko, śmietanka, czosnek, cytryna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilP Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) kurczak + warzywa z parowaru Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez KamilP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Schabik w żurawinie z cebulką + ryż + sałatka z ogórka i papryki. Sam robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan25 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 dzisiaj na obiado kolację (dopiero wróciliśmy do domu) były nugetsy krabowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suberet Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Ja bym tego nie jadł. Brakuje jednej czerwonej kropki ketchupu, czy co to tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maf1evo Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Cukinia faszerowana, zapiekana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach1111 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 dziś grill. to zabrzmi jak kryptoreklama,ale w Lidlu są kapitalnie zrobione gotowce np. szaszłyki z kurczaka,cienkie białe kiełbaski ,albo kaszanka z wątróbką i naprawdę niedrogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Wprawdzie wczoraj, ale było pysznie. Grillowałem kurczaka tandoori. Wcześniej go robiłem w piekarniku, a dzisiaj na grillu w całości z wyciętym kręgosłupem. Rewelacja. Stach, ja bym unikał tworów marketowych na grilla. Nie widziałem, żeby produkcja przemysłowa była choć trochę zbliżona do domowej, zarówno pod względem smaku, jak i zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach1111 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Stach, ja bym unikał tworów marketowych na grilla. Nie widziałem, żeby produkcja przemysłowa była choć trochę zbliżona do domowej, zarówno pod względem smaku, jak i zdrowia. generalnie oczywiście masz racje,ale spróbuj kiedyś tytułem eksperymentu szaszłyk z kurczaka z Lidla,ciekawy jestem twojej opinii,gdyż sam jestem dość wybredny.Tam jest pokrojony kurczak .cebula ,papryka ,boczek i tyle.Krótkie terminy przydatności więc pewnie bez konserwantu.Nigdy mnie po tym nie nyło na żadną stronę(if you know what I mean ) Ponadto jest też genialny boczek na grilla okręcony dokładnie na patyku,sam bym tego chyba tak nie zrobił. No ale oczywiście jak się samemu zrobi to jest najlepsze,tylko czasem brak czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan25 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Ja bym tego nie jadł. Brakuje jednej czerwonej kropki ketchupu, czy co to tam jest. zdjęcie jedynie poglądowe... żona zrobiła takie wariactwo z ryżem i sosem czosnkowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 mniam, Carbonarę z przepisu naszej Pani moderator jadłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach1111 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 mniam, Carbonarę z przepisu naszej Pani moderator jadłem ale śmietany tam nie było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 ale śmietany tam nie było? była śmietanka i mascarpone bardzo fajny przepis a, że bez jajek...cóż, w makaronie są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach1111 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 ale śmietany tam nie było? była śmietanka i mascarpone bardzo fajny przepis a, że bez jajek...cóż, w makaronie są podobno prawdziwa carbonara nie może być ze śmietaną,ale co tam już się nie wymądrzam Poproszę ten przepis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 ok, PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach1111 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Bartek, a ładnie tak się rządzić moimi przepisami? Prawa autorskie złamałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Bartek, a ładnie tak się rządzić moimi przepisami? wieeeeedziałem, że tak będzie Wybacz, ale nowy awatar Staszka mnie zahipnotyzował BTW, zrobiłem 20 poprawek i prawa autorskie już nie obowiązują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 zrobiłem 20 poprawek Kłamczuszek Wybacz, ale nowy awatar Staszka mnie zahipnotyzował Wybaczam Stachu, kozacki ten awatar ... ale mnie nie hipnotyzuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach1111 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 @@Aga,jak wykonam przepis (i wyjdzie )to w ramach praw autorskich dostaniesz zielone Btr dostał za dobry uczynek Apropos avatarka,są takie rzeźby rzymskie czy greckie które w oczodołach mają alabastry,albo je miały i to było moją inspiracją pomijając słoneczne odmóżdżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 @Aga,jak wykonam przepis (i wyjdzie )to w ramach praw autorskich dostaniesz zielone Phi Po tych modach to przecież już jest przepis brt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Kłamczuszek no może trochę więcej Wybaczam @Aga,jak wykonam przepis (i wyjdzie )to w ramach praw autorskich dostaniesz zielone eee, to ja już muszę dać, bo wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach1111 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 @Aga,jak wykonam przepis (i wyjdzie )to w ramach praw autorskich dostaniesz zielone Phi Po tych modach to przecież już jest przepis brt czyli jak nie wyjdzie to Brt ma czerwone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 czyli jak nie wyjdzie to Brt ma czerwone to ja mam głową odpowiadać za mizerne umiejętności kucharza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach1111 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 czyli jak nie wyjdzie to Brt ma czerwone to ja mam głową odpowiadać za mizerne umiejętności kucharza? no tak,do sukcesu mamy tu parę składowych Od dawna składałem się żeby zrobić carbonarę,a jak wejdzie mi w nawyk to będę robił często bo bardzo lubimy W Lidlu(znowu Lidl ) jest do tego fajna szynka Szwarcwaldzka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się