Skocz do zawartości

Co włożyć do garnka ... co macie dziś na obiad?


Aga

Rekomendowane odpowiedzi

Wprawdzie wczoraj, ale było pysznie. Grillowałem kurczaka tandoori. Wcześniej go robiłem w piekarniku, a dzisiaj na grillu w całości z wyciętym kręgosłupem. Rewelacja.

 

Stach, ja bym unikał tworów marketowych na grilla. Nie widziałem, żeby produkcja przemysłowa była choć trochę zbliżona do domowej, zarówno pod względem smaku, jak i zdrowia.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

Stach, ja bym unikał tworów marketowych na grilla. Nie widziałem, żeby produkcja przemysłowa była choć trochę zbliżona do domowej, zarówno pod względem smaku, jak i zdrowia.

 

generalnie oczywiście masz racje,ale spróbuj kiedyś tytułem eksperymentu szaszłyk z kurczaka z Lidla,ciekawy jestem twojej opinii,gdyż sam jestem dość wybredny.Tam jest pokrojony kurczak .cebula ,papryka ,boczek i tyle.Krótkie terminy przydatności więc pewnie bez konserwantu.Nigdy mnie po tym nie nyło na żadną stronę(if you know what I mean ;) )

Ponadto jest też genialny boczek na grilla okręcony dokładnie na patyku,sam bym tego chyba tak nie zrobił.

 

No ale oczywiście jak się samemu zrobi to jest najlepsze,tylko czasem brak czasu :(

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Bartek, a ładnie tak się rządzić moimi przepisami? :evil:

 

Prawa autorskie złamałeś :mellow:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

:OO::mrgreen:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Bartek, a ładnie tak się rządzić moimi przepisami? :evil:

wieeeeedziałem, że tak będzie :(

Wybacz, ale nowy awatar Staszka mnie zahipnotyzował ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BTW, zrobiłem 20 poprawek i prawa autorskie już nie obowiązują :P;):biglol:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

czyli jak nie wyjdzie to Brt ma czerwone :biglol:

to ja mam głową odpowiadać za mizerne umiejętności kucharza? ;):P

 

no tak,do sukcesu mamy tu parę składowych :D

 

 

Od dawna składałem się żeby zrobić carbonarę,a jak wejdzie mi w nawyk to będę robił często bo bardzo lubimy :)

W Lidlu(znowu Lidl :facepalm: ) jest do tego fajna szynka Szwarcwaldzka

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...