Jump to content

Imprezy Team Orange na sprzedaż

mati

Recommended Posts

RWD :evil:

No włąsnie... brakuje mi w garażu mocnego RWD. Będe musiał coś z tym zrobić :wink:

Nissan sylvia?? ;)

Ja jakis czas temu szukałem AE86 ale to jest raczej nie wykonalne zeby taki wynalazek znalesc

gr1zly, miałem AE86 na spółke z kolegą. Nawet przez jakiś czas jeździłem nią jako "daily driver", ale ten samochód ma dwie wady:

1) strasznie trudno znalźć egzemplarz w dobrym stanie.

2) jest dość słaby w serii, a mocyfikacje są bardzo drogie.

Zastanawiam się bardzo poważnie nad Nissanem PS13.

Zastanawiam się bardzo poważnie nad Nissanem PS13.

Ale to chyba ciezko w EU znalesc??

Supra jest dobra opcja ale tez problem z dobrym egzemplarzem a jak sie znajdzie to chora kasa.

NSX- to jest fajny sprzet ale ceny tez chore :/

Supra i NSX zdecydowanie za drogie. PS13 w UK to koszt 4-5k GBP, do tego trzeba dokupić 200sx S13 LHD (najlepiej bez silnika) za jakieś 5k zł, i zrobić z dwóch jeden :wink:

S15 trzeba brac i tyle :)

S15 chyba w ogole nie były LHD??

Rzezba to moje drugie imię :mrgreen:

co kto lubi :D, jesli byś go chciał zrobić tylko do latania bokami to wsumie to chyba nie ma znaczenia :D:mrgreen:

Mati a może RX-7

http://motors.shop.ebay.com/Cars-Trucks ... es1b7d809b

cos by można było wybrac ;)

Dla mnie taka RX-7 byłaby idealna, gdybym miał kasę to pewnie bym sam jakąś kupił, a że nie mam to namawiam Matiego. W sumie bardzo fajny samochód, a do tego oryginalny, bo takich 200SXów to jeździ teraz od groma.

Dla mnie taka RX-7 byłaby idealna, gdybym miał kasę to pewnie bym sam jakąś kupił, a że nie mam to namawiam Matiego. W sumie bardzo fajny samochód, a do tego oryginalny, bo takich 200SXów to jeździ teraz od groma.

Wankiel mi nie do końca pasuje. Jeździłem trochę RX8 i nie podobało mi się, wiem że RX7 jest turbo, ale nie mam do tego przekonania.

A PS13 (to jest co innego niż s13 200sx) nie ma w polsce ani jednej, bo nigdy nie były produkowane w wersji LHD, i nie miały CA18 tylko SR20DET. Niestety na razie i tak ten pomysł będzie musiał poczekać bo jeszcze kilka gadzetów do Imprezy muszę kupić.

Nissan Sylvia PS13 wygląda tak: http://www.pistonheads.co.uk/sales/396166.htm

Wiem ze wiekszosci bedzie trudno przelknac ta mysl, ale w Polsce (i w Europie) najlepszym, mocnym RWD za pieniadze bedzie E36 M3.

to jest fakt, ostatnio nawet patrzylem na ceny e46 i :shock:

To juz chyba lepiej Skyline rzezbic niz PS13 ;)

Skyline jest droższy w zakupie i w modyfikowaniu, poza tym jest już kilka Skylineów w polsce.

[ Dodano: Sob Mar 08, 2008 3:33 pm ]

Wiem ze wiekszosci bedzie trudno przelknac ta mysl, ale w Polsce (i w Europie) najlepszym, mocnym RWD za pieniadze bedzie E36 M3.

to jest fakt, ostatnio nawet patrzylem na ceny e46 i :shock:

Macie rację, ale ja nie lubię BMW :razz: