Gracowy Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Szanowni, jestem ciekaw Waszych opinii na temat zestawu 6cio tloczkowego Taroxa. Czy ktos mial jakies doswiadczenia z tym sprzętem ? [ Dodano: Sob Sty 26, 2008 6:50 pm ] Kurka co jest nikt nic nie wie na ten temat :neutral: :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Gracowy, ja mam opinie z drugiej ręki, że Tarox to bardzo dobre hamulce ale sam nie korzystałem z braku kasy na taki zestaw. Jakbym miał to pewnie bym sobie zakupił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Grac, mam klienta słowaka, który ma w WRX , zamontowanego Taroxa, 6 tłoczków, jest zadowolony, tez tym jeżdzięłem i jest ok, natomiast on dał za to jakieś kosmiczne pieniądze , z tego co pamietam ok 10k, za to to mozesz kupic AP Racing, lub dwa zestawy BREMBO z STI , wszystko zalezy za ile miałbyś tego Taroxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzibi Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 z tego co pamietam ok 10k, za to to mozesz kupic AP Racing, lub dwa zestawy BREMBO z STI A te dwa zestawy BREMBO z STI to gdzie można za takie pieniendze kupić? Mowa o komplecie przód + tył? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 z tego co pamietam ok 10k, za to to mozesz kupic AP Racing, lub dwa zestawy BREMBO z STI A te dwa zestawy BREMBO z STI to gdzie można za takie pieniendze kupić? Mowa o komplecie przód + tył? U mnie wyjątkowo jak dołozysz 2 tys to sprzedam ( lepsze niz Sti ) przod i tył..12 tys.(nowe) Pozdr.AK Link to comment Share on other sites More sharing options...
roli Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Cześć, mam u siebie taki zestaw od 1,5 roku i mogę go polecić z czystym sumieniem. Ale bierz tylko z tarczami F2000 (nie wiem czy w zestawie moga być inne). No i klocki do tego .114 (dobre, troche slabsze od 501 ale komfortowe) lub 501 (rewelacja, trzeba je rozgrzać ale piiiiiiiszczą jak są rozgrzane a jedziesz wolno :shock: ) Pozdrawiam Roli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts