Jump to content

Oświniaczone kostiumy kąpielowe i coś jeszcze ;)

zagatka

Recommended Posts

Drogie Forumowiczki, drodzy Forumowicze :]

Pewnego pięknego zimowego wieczoru narodził się pomysł stworzenia oświniaczonych kostiumów kąpielowych :] W wersjach damski i męskich. Pora może mało plażowa, ale pomysł zacny.

Męskie - krój do ustalenia - ze świnką na tyłku, forumowym nikiem powyżej, a z przodu z małym napisem forum.subaru.pl

Damskie - kroje do ustalenia (bo na jednym się nie skończy) ;) w wesji dwuczęściowej - ze świnką na lewej piersi, świnką na pupie i nickiem powyżej - z przodu napis forum.subaru.pl

Kolor - granatowy z białą świnką :) lub niebieski...

Po konsultacja z forumowiczem odpowiedzialnym za oświniaczanie wszystkiego "bociek_krakow" okazało się że pomysł jest realny i do zrealizowania :) teraz tylko kwestia chętnych...im więcej tym lepiej :)

Ale...żeby było jeszcze piękniej, kostiumy to nie koniec planu.

Narodziła się również koncepcja stworzenia forumowego kalendarza, gdzie kostiumy będą grały rolę główną. Oczywiście wszystko stonowane, kulturalne i z wyczuciem. Pod pomysłem podpisał się Devlin - jako chętny do pomocy w realizacji kalendarza:)

Forumowiczki, Forumowicze - kto chętny na bycie Panią Lipiec lub Panem Grudniem? :>

____

Kandydaci są proszeni o wysłanie dwóch zdjęć w strojach kąpielowych celem przeprowadzenia wstępnej selekcji :))

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Pomysl jest swietny jeden i drugi, ale kto sie podejmie prezentacji strojow a przy tym swojego cialka? :?:

I na ktory rok mialby byc ten kalendarz bo chyba nie na 2008?

chyba ze tak szybko dzialacie :mrgreen:

proponowalabym sesje zdjeciowa nad morzem, jesliby ktos cos robil w tym kierunku :cool:

ja tam sie pisze na bikini ale mam cicha nadzieje, ze rozmiarowki beda rozne a nie jeden uniwersalny :?: :wink:

czy jury, ktore bedzie selekcjonowac foty jest wybredne, czy moze przymknie oko na co niektore niedoskonalosci :twisted: :?:

ja tam sie pisze na bikini ale mam cicha nadzieje, ze rozmiarowki beda rozne a nie jeden uniwersalny :?: :wink:

Wprowadzenie jednego uniwersalnego rozmiaru (np. 34-36) moze znaczaco wplynac na atrakcyjnosc kalendarza :cool: :mrgreen:

Wprowadzenie jednego uniwersalnego rozmiaru (np. 34-36) moze znaczaco wplynac na atrakcyjnosc kalendarza :cool: :mrgreen:

no wlasnie i to bardzo znaczaco :twisted:

hehe :) był pomysł aby zrobić tylko rozmiar 36 i kazać się dopasować, ale tacy nie będziemy :) rozmiary pewnie będą do wyboru - kwestia chętnych i ustaleń z wykonawcą stojów :]

kalendarz raczej będzie na rok 2009. Chyba, że będziemy oryginalny i zrobimy taki od sierpnia do sierpnia.

przegląd zdjęć zgłoszeniowych - zagatka i Devlin :)

ps. jesteśmy przekupni ;)

No no :) Zwlaszcza, ze wiekszosci pań noszacych rozmiar 34 przydadza sie tylko kąpielówki, gora raczej nie bedzie potrzebna, bo nie ma na co zalozyc :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

No no :) Zwlaszcza, ze wiekszosci pań noszacych rozmiar 34 przydadza sie tylko kąpielówki, gora raczej nie bedzie potrzebna, bo nie ma na co zalozyc :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

taa :) to na pewno by miało wpływ na atrakcyjność kalendarza...tylko nie wiem czy w tą właściwą stronę ;)

Chloru :> rozmiarowi 34 mówimy NIE :]

No ta, Devlin ten stary zbereźnik znowu się będzie ślinił przy robieniu zdjęć :twisted::mrgreen:

Adamus na Mister Grudnia!!!

Jeszcze owoc z Przemqiem tu nie wpadli

:roll:

Zwlaszcza, ze wiekszosci pań noszacych rozmiar 34 przydadza sie tylko kąpielówki, gora raczej nie bedzie potrzebna, bo nie ma na co zalozyc

:mrgreen::mrgreen:

zagatka,

przegląd zdjęć zgłoszeniowych - zagatka i Devlin

ps. jesteśmy przekupni

No no!!!! A o mnie w jury zapomnieliście? Jako główny projektant muszę wiedzieć co i komu doszyć, skrócić itp

I trzeba na co nie których wziąść spore poprawki a i świniacza znacznie powiększyć :mrgreen:

zagatka,
przegląd zdjęć zgłoszeniowych - zagatka i Devlin

ps. jesteśmy przekupni

No no!!!! A o mnie w jury zapomnieliście? Jako główny projektant muszę wiedzieć co i komu doszyć, skrócić itp

I trzeba na co nie których wziąść spore poprawki a i świniacza znacznie powiększyć :mrgreen:

przepraszamy i prosimy o wybaczenie :] oczywiście konsultacje będziemy prowadzić na bieżąco ;)

No ta, Devlin ten stary zbereźnik znowu się będzie ślinił przy robieniu zdjęć :twisted::mrgreen:

Adamus na Mister Grudnia!!!

Jeszcze owoc z Przemqiem tu nie wpadli

:roll:

Zwlaszcza, ze wiekszosci pań noszacych rozmiar 34 przydadza sie tylko kąpielówki, gora raczej nie bedzie potrzebna, bo nie ma na co zalozyc

:mrgreen::mrgreen:

Macius Ty na pewno moglbys wystartowac - tylko czy widzial ktos kalendarze w formacie A-0 coby sie zdjecie zmiescilo :roll: :razz: :mrgreen:

Męskie - krój do ustalenia - ze świnką na tyłku, forumowym nikiem powyżej, a z przodu z małym napisem forum.subaru.pl

niektórym może się cały napis nie zmieścić :wink: :razz: :mrgreen:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...