zagatka Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Drogie Forumowiczki, drodzy Forumowicze :] Pewnego pięknego zimowego wieczoru narodził się pomysł stworzenia oświniaczonych kostiumów kąpielowych :] W wersjach damski i męskich. Pora może mało plażowa, ale pomysł zacny. Męskie - krój do ustalenia - ze świnką na tyłku, forumowym nikiem powyżej, a z przodu z małym napisem forum.subaru.pl Damskie - kroje do ustalenia (bo na jednym się nie skończy) w wesji dwuczęściowej - ze świnką na lewej piersi, świnką na pupie i nickiem powyżej - z przodu napis forum.subaru.pl Kolor - granatowy z białą świnką lub niebieski... Po konsultacja z forumowiczem odpowiedzialnym za oświniaczanie wszystkiego "bociek_krakow" okazało się że pomysł jest realny i do zrealizowania teraz tylko kwestia chętnych...im więcej tym lepiej Ale...żeby było jeszcze piękniej, kostiumy to nie koniec planu. Narodziła się również koncepcja stworzenia forumowego kalendarza, gdzie kostiumy będą grały rolę główną. Oczywiście wszystko stonowane, kulturalne i z wyczuciem. Pod pomysłem podpisał się Devlin - jako chętny do pomocy w realizacji kalendarza:) Forumowiczki, Forumowicze - kto chętny na bycie Panią Lipiec lub Panem Grudniem? :> ____ Kandydaci są proszeni o wysłanie dwóch zdjęć w strojach kąpielowych celem przeprowadzenia wstępnej selekcji ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Panem Grudniem? Adamus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Kąpielówki ze świniaczem No ładnie... ledwo wyjdę na plażę a już będą wiedzieli, że jestem świnia ;-) Na gatki chętnie się piszę, a z kalendarzem to... będzie dziura, bo pan Lipiec siedzi w areszcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
asia Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Pomysl jest swietny jeden i drugi, ale kto sie podejmie prezentacji strojow a przy tym swojego cialka? :?: I na ktory rok mialby byc ten kalendarz bo chyba nie na 2008? chyba ze tak szybko dzialacie proponowalabym sesje zdjeciowa nad morzem, jesliby ktos cos robil w tym kierunku :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Pomysl jest swietny jeden i drugi, ale kto sie podejmie prezentacji strojow a przy tym swojego cialka? :?: barbie na pewno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Ja się piszę na kąpielówki - nie umiem pływać i nie lubię się opalać, ale co tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chloru Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Ja się piszę na kąpielówki - nie umiem pływać i nie lubię się opalać, ale co tam Nie lubi sie opalac... wpisujemy na Luty ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
asia Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 ja tam sie pisze na bikini ale mam cicha nadzieje, ze rozmiarowki beda rozne a nie jeden uniwersalny :?: :wink: czy jury, ktore bedzie selekcjonowac foty jest wybredne, czy moze przymknie oko na co niektore niedoskonalosci :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chloru Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 ja tam sie pisze na bikini ale mam cicha nadzieje, ze rozmiarowki beda rozne a nie jeden uniwersalny :?: :wink: Wprowadzenie jednego uniwersalnego rozmiaru (np. 34-36) moze znaczaco wplynac na atrakcyjnosc kalendarza :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
asia Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 ja tam sie pisze na bikini ale mam cicha nadzieje, ze rozmiarowki beda rozne a nie jeden uniwersalny :?: :wink: Wprowadzenie jednego uniwersalnego rozmiaru (np. 34-36) moze znaczaco wplynac na atrakcyjnosc kalendarza :cool: no wlasnie i to bardzo znaczaco Link to comment Share on other sites More sharing options...
zagatka Posted December 24, 2007 Author Share Posted December 24, 2007 ja tam sie pisze na bikini ale mam cicha nadzieje, ze rozmiarowki beda rozne a nie jeden uniwersalny :?: :wink: hehe był pomysł aby zrobić tylko rozmiar 36 i kazać się dopasować, ale tacy nie będziemy rozmiary pewnie będą do wyboru - kwestia chętnych i ustaleń z wykonawcą stojów :] kalendarz raczej będzie na rok 2009. Chyba, że będziemy oryginalny i zrobimy taki od sierpnia do sierpnia. przegląd zdjęć zgłoszeniowych - zagatka i Devlin ps. jesteśmy przekupni Link to comment Share on other sites More sharing options...
asia Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 ps. jesteśmy przekupni dobrze wiedziec :cool: mam pare takich fot i rozwazam wasz projekt, ale jeszcze sie wahom czy wam podeslac :razz: od kiedy robicie "nabor" :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krebelka Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 ja tam sie pisze na bikini ale mam cicha nadzieje, ze rozmiarowki beda rozne a nie jeden uniwersalny :?: :wink: Wprowadzenie jednego uniwersalnego rozmiaru (np. 34-36) moze znaczaco wplynac na atrakcyjnosc kalendarza :cool: No no Zwlaszcza, ze wiekszosci pań noszacych rozmiar 34 przydadza sie tylko kąpielówki, gora raczej nie bedzie potrzebna, bo nie ma na co zalozyc Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 gora raczej nie bedzie potrzebna, bo nie ma na co zalozyc leze i kwicze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chloru Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 No no Zwlaszcza, ze wiekszosci pań noszacych rozmiar 34 przydadza sie tylko kąpielówki, gora raczej nie bedzie potrzebna, bo nie ma na co zalozyc Krebelka... no to dol 34, góra min. 36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zagatka Posted December 24, 2007 Author Share Posted December 24, 2007 ja tam sie pisze na bikini ale mam cicha nadzieje, ze rozmiarowki beda rozne a nie jeden uniwersalny :?: :wink: Wprowadzenie jednego uniwersalnego rozmiaru (np. 34-36) moze znaczaco wplynac na atrakcyjnosc kalendarza :cool: No no Zwlaszcza, ze wiekszosci pań noszacych rozmiar 34 przydadza sie tylko kąpielówki, gora raczej nie bedzie potrzebna, bo nie ma na co zalozyc taa to na pewno by miało wpływ na atrakcyjność kalendarza...tylko nie wiem czy w tą właściwą stronę Chloru :> rozmiarowi 34 mówimy NIE :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekSubru Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 No ta, Devlin ten stary zbereźnik znowu się będzie ślinił przy robieniu zdjęć Adamus na Mister Grudnia!!! Jeszcze owoc z Przemqiem tu nie wpadli :roll: Zwlaszcza, ze wiekszosci pań noszacych rozmiar 34 przydadza sie tylko kąpielówki, gora raczej nie bedzie potrzebna, bo nie ma na co zalozyc Link to comment Share on other sites More sharing options...
bociek Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 zagatka, przegląd zdjęć zgłoszeniowych - zagatka i Devlin ps. jesteśmy przekupni No no!!!! A o mnie w jury zapomnieliście? Jako główny projektant muszę wiedzieć co i komu doszyć, skrócić itp I trzeba na co nie których wziąść spore poprawki a i świniacza znacznie powiększyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
asia Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 No no Zwlaszcza, ze wiekszosci pań noszacych rozmiar 34 przydadza sie tylko kąpielówki, gora raczej nie bedzie potrzebna, bo nie ma na co zalozyc :mrgreen: co racja to racja Link to comment Share on other sites More sharing options...
zagatka Posted December 25, 2007 Author Share Posted December 25, 2007 zagatka, przegląd zdjęć zgłoszeniowych - zagatka i Devlin ps. jesteśmy przekupni No no!!!! A o mnie w jury zapomnieliście? Jako główny projektant muszę wiedzieć co i komu doszyć, skrócić itp I trzeba na co nie których wziąść spore poprawki a i świniacza znacznie powiększyć przepraszamy i prosimy o wybaczenie :] oczywiście konsultacje będziemy prowadzić na bieżąco Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 No ta, Devlin ten stary zbereźnik znowu się będzie ślinił przy robieniu zdjęć Adamus na Mister Grudnia!!! Jeszcze owoc z Przemqiem tu nie wpadli :roll: Zwlaszcza, ze wiekszosci pań noszacych rozmiar 34 przydadza sie tylko kąpielówki, gora raczej nie bedzie potrzebna, bo nie ma na co zalozyc Macius Ty na pewno moglbys wystartowac - tylko czy widzial ktos kalendarze w formacie A-0 coby sie zdjecie zmiescilo :roll: :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Męskie - krój do ustalenia - ze świnką na tyłku, forumowym nikiem powyżej, a z przodu z małym napisem forum.subaru.pl niektórym może się cały napis nie zmieścić :wink: :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gimof Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 bociek_krakow, zagatka, asia, adamusmax, to jeszcze 8 osób na modeli\ki trzeba Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 bociek_krakow, zagatka, asia, adamusmax, to jeszcze 8 osób na modeli\ki trzeba MAcka nie policzyles - on bedzie w Kwietniu jako wieeeeeelki zajac wielkanocny Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 bociek_krakow, zagatka, asia, adamusmax, to jeszcze 8 osób na modeli\ki trzeba MAcka nie policzyles - on bedzie w Kwietniu jako wieeeeeelki zajac wielkanocny No i Barbie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.