Jump to content

Przycisk power

Muminken

Recommended Posts

Chciałbym napisać, że w trybie Power automat dostawał skrzydeł , ale tak nie było. Natomiast Snow dawał mi na zasnieżonych, podhalańskich drogach (może złudne) wrażenie zwiększonej trakcji. Start z drugiego przełożenia, "mniej" mocy na kołach.
Tak czy inaczej - przycisk jest, odczuwalnego wow nie robi, jeśli to było do mnie pytanie, Panie Dziedzic

Wysłane z mojego SM-G996B przy użyciu Tapatalka

Power nie kojarzę żebym miał w którymkolwiek Subaraku. SI-Drive to kojarzę gdzieś od 2007 w którym było można było odczuć różnicę pomiędzy trybami. Więc wydawało mi się że Power to współczesny wytwór.

59 minut temu, radekk napisał(a):

Więc wydawało mi się że Power to współczesny wytwór.

Power jest w starych hydrokinetykach - taki pomocnik by nie mielić bez sensu kołami na śliskiej nawierzchni. Potem załatwili to kontrolą trakcji. 

W dniu 16.09.2023 o 13:32, radekk napisał(a):

Power nie kojarzę żebym miał w którymkolwiek Subaraku. SI-Drive to kojarzę gdzieś od 2007 w którym było można było odczuć różnicę pomiędzy trybami. Więc wydawało mi się że Power to współczesny wytwór.

Mam w Outbacku 1999, różnica odczuwalna w zachowaniu skrzyni , nie w prędkości 

W dniu 16.09.2023 o 14:33, aflinta napisał(a):

Power jest w starych hydrokinetykach - taki pomocnik by nie mielić bez sensu kołami na śliskiej nawierzchni. Potem załatwili to kontrolą trakcji. 

Od tego jest hold , widzę nie tylko ja tu świerzy 

W dniu 16.09.2023 o 08:40, radek_shin napisał(a):

Chciałbym napisać, że w trybie Power automat dostawał skrzydeł emoji16.png, ale tak nie było. Natomiast Snow dawał mi na zasnieżonych, podhalańskich drogach (może złudne) wrażenie zwiększonej trakcji. Start z drugiego przełożenia, "mniej" mocy na kołach.
Tak czy inaczej - przycisk jest, odczuwalnego wow nie robi, jeśli to było do mnie pytanie, Panie Dziedzic emoji4.png

Wysłane z mojego SM-G996B przy użyciu Tapatalka

Dokładnie. Wow nie robi, ale ma swoje funkcje, które SĄ ODCZUWALNE, ale jak widać niektórzy ,,znafcy " i reszta ,,fachowców" uważa to tylko za lampkę czy inną żarówkę 

• Confused 1
  • Facepalm 1