Guliwer Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Czy ktoś z Was przerabiał już ten temat? Szukam godnej polecenia firmy na Podkarpaciu, im bliżej Jasła tym lepiej. Jaki to może być koszt? p.s. wymiana drążków nie pomogła, przy pełnym skręcie kół i przy szybkich ruchach kierownicą lewo-prawo coś stuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markos007 Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 sama nazwa "e-magiel" brzmi, że chyba będzie drogo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mio1 Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Kilka lat temu rozmawiałem z firma która zajmuje się regeneracja przekładni. Odmówili naprawy w Foresterze SJ, twierdząc,że na chwile obecną nie potrafią tego zrobić. Ale być może obecnie są jacyś spece w PL którzy je naprawiają.Jak znajdziesz kogoś to podeślij namiary. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordqik Posted May 25, 2021 Share Posted May 25, 2021 Otrzymałem wstępną diagnozę że u mnie też należy się Forkowi XT z 15 regeneracja magla. Ktoś przerabiał ten temat? polecacie jakiegoś speca? jaki orientacyjny koszt takiej operacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominikd Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 a to jest zwykly elektryczny magiel taki jak w np forku sh z 2008 mialem?kolejny "problem" z ktorym subaru nie potrafi sobie z biegiem lat poradzic? wiem ze sporo osob i w xv i w legacy na to narzeka.teraz mam legacy z 2010 i poki co cisza ale pewnie tylko czekac az zacznie stukac Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts