Predator Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Witam Ostatnio zauważyłem że podczas jazdy na wstecznym auto samo skręca w lewo kierownica wykonuje sama pełny obrót w lewo...czy ktoś sie z takim czymś spotkał ??? Legacy III 2.5 automat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DETT Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Łoosz ciul. Hmm, z perspektywy fizyki to tak jakby tylne lewe koło było temu winne. Zapieczony zacisk, opona-flak, poważna deformacja zawieszenia. A przy jeździe do przodu tego nie ma? Jest to zależne od prędkości? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juan Rapru Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Może to niewłaściwe ustawienie zbieżności? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipton Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 @PredatorPewny jesteś, że to się nie dzieje cofając w poprzek pochyłości? Zacznij od sprawdzenia ciśnienia w oponach. Dokręcenia kół. Możesz też sprawdzić czy na luzie samochód się toczy, bo może ręczny trzyma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted March 26, 2021 Author Share Posted March 26, 2021 4 godziny temu, DETT napisał: Łoosz ciul. Hmm, z perspektywy fizyki to tak jakby tylne lewe koło było temu winne. Zapieczony zacisk, opona-flak, poważna deformacja zawieszenia. A przy jeździe do przodu tego nie ma? Jest to zależne od prędkości? Przy jeździe do przodu jest ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted March 26, 2021 Author Share Posted March 26, 2021 Godzinę temu, Lipton napisał: @PredatorPewny jesteś, że to się nie dzieje cofając w poprzek pochyłości? Zacznij od sprawdzenia ciśnienia w oponach. Dokręcenia kół. Możesz też sprawdzić czy na luzie samochód się toczy, bo może ręczny trzyma. Napewno nie jest to na żadnej pochyłości Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted March 26, 2021 Author Share Posted March 26, 2021 3 godziny temu, Juan Rapru napisał: Może to niewłaściwe ustawienie zbieżności? Nie ustawiałem w ostatnim czasie zbieżności i nie robiłem nic co mogłoby wpłynąć na zbieżność Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ONE_ Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 A jaki był wynik sprawdzenia na rolkach stacji diagnostycznej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted March 26, 2021 Author Share Posted March 26, 2021 20 minut temu, _ONE_ napisał: A jaki był wynik sprawdzenia na rolkach stacji diagnostycznej? Nie sprawdzałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ONE_ Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 to sprawdź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts