Michau_ Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 Cześć, Szukałem na forum nie mogę znaleźć nigdzie nic na ten temat lub słabo szukam. Po padnięciu motoru u mnie (bug wrx) mam silnik z bloba. Silnik ej205. Tera moje pytanie czy będzie pasował do mnie? Cały osprzęt chce przełożyć z mojego silnika (kolektory etc.) Wiem że niby watherpipe też muszę zmienić bo blob ma inaczej skierowany czy coś tam. Jak to jest to z tymi zamiennymi fazami rozrządu blob je ma czy nie?( Oczywiście mowa tu o wrx.
mly96 Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 23 minuty temu, Michau_ napisał: Cześć, Szukałem na forum nie mogę znaleźć nigdzie nic na ten temat lub słabo szukam. Po padnięciu motoru u mnie (bug wrx) mam silnik z bloba. Silnik ej205. Tera moje pytanie czy będzie pasował do mnie? Cały osprzęt chce przełożyć z mojego silnika (kolektory etc.) Wiem że niby watherpipe też muszę zmienić bo blob ma inaczej skierowany czy coś tam. Jak to jest to z tymi zamiennymi fazami rozrządu blob je ma czy nie?( Oczywiście mowa tu o wrx. Powinno pasować. Jeśli to wrx eu/us to nie ma zmiennych faz, jdm miały.
ThatSubiBoy Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 Bedzie pasowal plug and play tylko JDM wrx mialy zmienne fazy AVCS.
st981777 Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Jak będziesz mieć pecha to czeka cię przekładka kół rozrządu (inne przebiegi sygnałów), reszta P&P.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.