Cysztof Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Ktos sie wybiera ? Moim zdaniem najlepszy szuter w mazowieckim... http://www.ak-krolewski.pl/imprezy/350 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hefty Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Kiedy zburzyli magazyny Pewexu Chyba najlepiej strzeżone miejsce za PRLu. Jak będzie brzydka pogoda to wpadniemy pokibicować z rodzinką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Action Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 zapisałem się i trochę "przygotowałem" auto ale nieco się obawiam... nigdy nie jeździłem po szutrze może ktoś ogarnięty chce mi pomóc z prawego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 nigdy nie jeździłem po szutrze chyba bokami trzeba i szybko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cysztof Posted July 12, 2014 Author Share Posted July 12, 2014 zapisałem się i trochę "przygotowałem" auto ale nieco się obawiam... nigdy nie jeździłem po szutrze może ktoś ogarnięty chce mi pomóc z prawego? moge usiasc na prawym w wolnym czasie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomulus Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 Pokibicowac jedziemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipozz Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 Pokibicowac jedziemy Zgadza sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomulus Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 Pare fotek. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Action Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 parafrazując kawał o kradzionych niemieckich samochodach w Polsce to.... "Jedź na szuter - twój zderzak już tam jest" Dodam, że to zdjęcie jest z przejazdu w którym go straciłem było superaście mimo narobionych szkód i błędów. będę miał nie lada dylemat czy jechać kolejną rundę tyle osób co przez cały dzień udzielały mi pomocy przy mniejszych i większych rzeczach.... DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM !!!! extra dzień PS. Dario gratulacje. Cysztof naprawiaj!!! PS2. Szacun również dla kolegów w wolnym ssaku, którzy wklepali mi co nieco Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipozz Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 Z punkty widzenia kibica, tor bardzo fajny w 3 auta w tym samym czasie na torze wszystko widać Jedź na szuter - twój zderzak już tam jest" Jeszcze raz go znajdziemy i ta kawkę będziesz musiał postawić PS2. Szacun również dla kolegów w wolnym ssaku, którzy wklepali mi co nieco Dobrze obstawialiśmy , a jak oni w generalce i w klasie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cysztof Posted July 13, 2014 Author Share Posted July 13, 2014 Dzieki dla kolegi, ktory dzisiaj przyniosl paluszki Fanex Zeran !!! ja niestety juz na pierwszym przejezdzie zamienilem Evo w autto RWD co skutkowalo wizyta w polu... Gratulacje dla zwyciezcow i ... Action nastepnym razem nie chce Cie widziec bez minimum jednego zapasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyndz Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 Dobra zabawa widzę była Mocno auta dostały po tyłkach? W sumie się zarajałem w zeszłym tygodniu żeby 10 sierpnia wystartować w 2 rundzie ale cały czas się zastanawiam czy to dobry pomysł... wasze relacje i urwane zderzaki nie pomagają Byłbym seryjnym praktycznie ssakiem tyle że z płytą pod silnikiem jako szutrowa dziewica - co jeszcze można tam (łatwo) popsuć? Pomijając fakt że jak człowiek zdolny i się postara to że wszystko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
obcy17 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Dzieki dla kolegi, ktory dzisiaj przyniosl paluszki Fanex Zeran !!! Bo cza się dzielić parafrazując kawał o kradzionych niemieckich samochodach w Polsce to.... "Jedź na szuter - twój zderzak już tam jest" Najlepsiejsze jest to, że owy zderzak oddawałem właścicielowi dwukrotnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Action Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Ten zderzak cały czas pisze swoją historie na forum: - z NMnP przywozil mi go Vert - ze Slomczyna z Adrenaliny z pomocą przyszedł Hogi - teraz dostarczył go Obcy17 Gdyby nie Wy... "to bym teraz, kurwa, zderzaka nie miał" Link to comment Share on other sites More sharing options...
obcy17 Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 co jeszcze można tam (łatwo) popsuć? Nic czego: "trytytkami", sznurkami i taśmą klejącą naprawić nie można Wolnossaki idą super po tym torze tylko weź odziej jakieś zimówki/szutrówki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipozz Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 No prezecież impreza wolnossaca zajela 5 miejsce w generalce Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyndz Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Dzięki za konkretną odpowiedź - chyba się mimo wszystko skuszę Tylko teraz zorganizować jakieś 16 pod te zimówki muszę Na drogowej gumie jest taka kupa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
obcy17 Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Na drogowej gumie jest taka kupa? Dużo ryku silnika i mało jazdy = będzie wozić. Zimówki - moim zdaniem - to minimum aby czerpać radość z jazdy a nie walczyć o przetrwanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomulus Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 ooooooooooooooooogggggggggggggggggiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńn Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipozz Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Tylko teraz zorganizować jakieś 16 pod te zimówki muszę 15 lepsza Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyndz Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 Mam czterotłoka z przodu, więc byłbym skazany na Braidy lub coś w tym stylu co raczej nie zalicza się już do budżetowych rozwiązań Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomulus Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 16 185/60/16 kupisz za pare zloty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts