ape Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Drodzy Forumowicze, Historie tego forum tworzymy wspólnie od przeszło 10-ciu lat. Przez ten czas przeżyliśmy wiele wspaniałych, szalonych ale i również trudnych chwil a wiele z nich zostało przez was utrwalonych na filmach. Na youtube można znaleźć wiele ciekawych produkcji, ujęć, reportaży ale trzeba wiedzieć jak i gdzie szukać. Wpadliśmy na pomysł aby zainteresowanym ułatwić zadanie i zebrać waszą/naszą twórczość w jednym miejscu a dokładniej na forumowym kanale youtube. Kanał dostępny jest na zakładce "Nasze YT". Zachęcamy was do przesyłania linków do waszych, widzianych w sieci, interesujących, ciekawych, dokumentujących ważne wydarzenia w życiu forum jak i marki Subaru filmów. Linki prosimy przesyłać na adres: forum.subaru.pl@gmail.com W miarę możliwości i dyspozycji czasowych będziemy filmy oglądać a następnie dodawać do odpowiednich grup tematycznych. Z góry zaznaczam, że nie wszystkie filmy „z automatu” zostaną dodane. Zapraszamy do wspólnego tworzenia historii filmowej. Z poważaniem,Moderatornia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juras K Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Super pomysł !! Jeden film wysłany !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
muzyk Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Poprawcie błąd -----> "w jednym miejscu a dokładniej na formowym kanale youtube." ale lecicie do PASIAK ZA ORTOGRAFIE PzDr Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzd Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 panie muzyk, to nie ortografia, tylko literówka dodajmy to: Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Pomysł bardzo dobry, wręcz wyśmienity :d. Tylko dobrze by było skopiować filmiki od użytkowników i "uplodowac" je ze swojego kanału. Jak wiadomo czasami ktoś, może się rozmyślić i skasować swój kanał... Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemekka Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Widzę, że moje filmiki już tam są Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Jeden film wysłany !! Dziękujemy, film dodany dodajmy to: Jest w podróżach Tylko dobrze by było skopiować filmiki od użytkowników i "uplodowac" je ze swojego kanału Myśleliśmy o tym ale to nie nasze filmy a filmy forumowiczów więc wygrał pomysł playlist. Widzę, że moje filmiki już tam są No ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rozrabiara Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 (edited) Klikam na KY i mam tylko: Forumowe historie, Nasze subaraki,Reklamy subaru, Plejady. Jest w podróżach Tego nie mam. Edited May 30, 2014 by Rozrabiara Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Wejdź w playlisty i masz do wyboru: Nasze Subaraki Imprezy Forumowe Forumowe historie Wyprawy Nasze rajdy Tak kibicujemy!! Reklamy Subaru Plejady Akcje charytatywne Playlisty będą zapewne ewoluowały w zależności od tematyki przesyłanych filmów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rozrabiara Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 @@chojny,dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamer Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Tez dodalem cos od siebie. Reklama Impreza GF vs Golf IV. Wysłane z mojej pralki przy użyciu skarpetki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juras K Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Skromnie jest to nasze YT !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=nikon=- Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Skromnie jest to nasze YT !!!!! Poczekaj jakiś tydzien po plejadach Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Skromnie jest to nasze YT !!!!! Niedawno wystartowaliśmy, czekamy na filmy od forumowiczów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GÓRAL z Łodzi Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 A może umieścić tam filmy, które wygrały konkurs Plejadowy? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemekka Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 Zamieszczam link do ew. dołączenia do playlisty Wyprawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts