Knurek1111 Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Nadszedł czas kupna nowych opon letnich. Ponieważ na OE Bridgestonach dobrze mi się jeździło, chciałem upewnić się że to nadal dobry wybór Tzn. producent nie zmienił mieszanki, nie wydelegował produkcji do Bangladeszu itd. Ew. inne sugestie w cenie do 500PLN poproszę. Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdiiaga Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 (edited) Nie widzę nic lepszego w takiej cenie. Jak zajechalem fabryczne to kupiłem drugi taki sam komplet do siebie O ile pamiętam RE 050A Edited March 16, 2014 by valdiiaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayu Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Moje nowe Potenzy S001 są Made in Poland. Więc chyba wszystko bangla"ć" bedzie dobrze PS. Nie mnóżcie wątków o oponach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitz Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 050A już zdaje się wyszła z oferty. Można jeszcze coś znaleźć, ale zastąpiła je chyba Potenza Adrenaline. Ale jak by co, to nie zaprzeczam, nie potwierdzam :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlody460 Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Masz jeszcze tańszą serie Turanza jakby Cię interesowało.U mnie dopiero za rok wymiana.Tu poszczególne modele. http://auto.bridgestone.pl/osobowe,-4x4-i-dostawcze/ranges/potenza/overview/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts