Jump to content

Nieobecność Azraela

Azrael

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

No to hulaj dusza, piekła nie ma :mrgreen:.

Na czas nieobecności Az-a i przymusowej nieobecności WRC Fana, ogłaszam się niniejszym samozwańczym modem - będzie krwawo, nieobiektywnie, a ostrzeżenia będą latały jak wściekłe :mrgreen:.

No to hulaj dusza, piekła nie ma :mrgreen:.

Na czas nieobecności Az-a i przymusowej nieobecności WRC Fana, ogłaszam się niniejszym samozwańczym modem - będzie krwawo, nieobiektywnie, a ostrzeżenia będą latały jak wściekłe :mrgreen:.

Jak mawia mój znajomy: KuDuPiChu :mrgreen:

I jeszcze urlopowanie w Wiedniu z wizyta u miłej kolezanki ;-)

Jeśli jesteś mięsożerny ZDECYDOWANIE POLECAM lokal "Purstner" na Singer Strasse (numer nieważny, to krótka uliczka), na tyłach katedry. Takie mięcho, że łeb urywa 8). A żeberka - najlepsze, jakie w życiu jadłem, a uważam się za konesera, bo od wielu lat żeberka to moje ulubione danie, a że zjeździłem świat, miałem okazję popróbować w różnych miejscach.

Polecam ten lokal nawet mimo tego, że napoje wstawia tam konkurencja, a nie moja firma (dlatego zawsze piję tam tylko piwo/wino) :twisted:.

A - ceny zdecydowanie niekawiorowe. Za takie pieniądze w centrum Wiednia tak dobrze nigdzie nie zjesz.

Jak mawia mój znajomy: KuDuPiChu :mrgreen:

Gruuubo :D. Niby nie bluzg, a wszyscy wiedzą, o co chodzi :mrgreen:.

No właśnie o tym pomyślałem i zrobiłem edita. Z tego, co pamiętam, MEGA PORCJA żeberek, z sałatką i pieczonymi ziemniakamia to mniej niż 20 EUR. A przypominam - to Wiedeń i to centrum...

Za tę cenę, parę ulic dalej, można najwyżej przystawkę przyjąć i to 3 razy gorszą w smaku.

Nie zdarzyło mi się w Wiedniu być ani razu, żebym przegapił Purstnera (bywam tam 8-12 razy rocznie). Muszę się tylko często nagimnastykować, żeby nikomu z firmy nie przyszło do łba pójść tam ze mną, bo a nuż zamówiliby colę, dostaliby tę "niewłaściwą" i byłby zonk :twisted:.

Dawać Przemqowi uprawnienia do moderowania... łoj, będzie wesoło ;-)

Łubudubu, łubudubu... niech nam żyje... lalalala...

Ciekawe jaki będize efekt ;-) Na razie na tydzień.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...