Jump to content

jakie klocki hamulcowe?

artykuł

Recommended Posts

dziękuję :), chodziło mi bardziej o to jak dopasować klocki do 2.5 xt wersja USA, gdyż nie orientuję się czy to będzie ten sam rodzaj klocków co na rynek europejski. Jeśli ktoś z Was ma outbacka ze Stanów rocznik 2006 prosiłabym o podanie konkretnego modelu klocków hamulcowych :), ewentualnie czy ten model samochodu ma odpowiednik na rynku europejskim.

np.tył TRW GDB3373 ;)

przód TRW b.gif

GDB3217

GDB3328

GDB3371

ostatnio wymieniałem tarcze i klocki z przodu na TRW i pasowały bez problemu...bo czemu miały by nie pasować ;) ważne aby wybrać model z lat 2003-2009 i ma być ok.Kupiłem w IC.Takie tarcze mam DF4104 i podoba mi sie to ze mają warstwę antykorozyjna a klocki "wygłuszacze"

np.tył TRW GDB3373 ;) przód TRW Dodany obrazek GDB3217 GDB3328 GDB3371 ostatnio wymieniałem tarcze i klocki z przodu na TRW i pasowały bez problemu...bo czemu miały by nie pasować ;) ważne aby wybrać model z lat 2003-2009 i ma być ok.Kupiłem w IC.Takie tarcze mam DF4104 i podoba mi sie to ze mają warstwę antykorozyjna a klocki "wygłuszacze"

tak myślałam, że Ty na pewno mi doradzisz :) , dzięki ;)

P.S. jeszcze jakbyś mi wymienił ;)

używam EBC Red

przelatałem już na komplecie ponad 60kkm (2gi rok)

na wiosnę.. czyli za 10k km będą raczej do wymiany.

cena taka sam jak ori, nie piszczą, nie brudzą, heblują lepiej od ori na zimnych tarczach, na ciepłych jeszcze lepiej.

tak myślałam, że Ty na pewno mi doradzisz :) , dzięki ;) P.S. jeszcze jakbyś mi wymienił ;)

Trzeba było dzwonić...numer masz :P

Ale ja podałem że to są "np."

Co do wymiany to prosta sprawa więc Mąż sobie na bank poradzi ;)

Wiesz, u mnie z braku czasu możesz długo czekać żebym znalazł chwile.Ale jakby co to mogę kogoś polecić...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...