Guest kubazakopane Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 czesc.moim nowym sasiadem w dublinie jest tomek z bialego subru legacy turbo na rej SCI... jestes dostepny tutaj?pozdrawiam kuba 0879431608 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abt Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 piotr'ek jak juz 8) . [EDIT] wyslalem mu twoj numer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 jestem, jestem Pozdrawiam i do zobaczenia. Kiełbasek spod Hali Targowej tu jeszcze nie widziałem, ale coś wymyślimy 087 934 60 22 Piotr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Piotr, Alan sie dopytywał co u Ciebie - mamy pomysł żebyśmy CIę we dwóch odwiedzili - może odewij się do niego w wolnej chwili.... on nie ma Twojego aktualnego maila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Piotr, Alan sie dopytywał co u Ciebie - mamy pomysł żebyśmy CIę we dwóch odwiedzili - może odewij się do niego w wolnej chwili.... on nie ma Twojego aktualnego maila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 jasne zapraszam !!! Odezwę sie Wróciłem z dzikiego zachodu do cywiliacji, to nawet internet w domu mam :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Piotr, Alanowy potwór jest niesamowity, dźwięk zabija nawet przez telefon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 zarezerwuję jakies miejsce do testów Sniegu nie bedzie ale deszcz na pewno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 czesc.moim nowym sasiadem w dublinie jest tomek z bialego subru legacy turbo na rej SCI... jestes dostepny tutaj?pozdrawiam kuba 0879431608 Dzwoniłem, teraz Ty :wink: Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Łeee, moja też chcieć do Dublina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 No to już, czekamy :wink: Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukiman Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Piotr! Pusto bez Ciebie pod Lewiatanem No ale jak to mówią ... wszędzie lepiej, niż w Polsce ... hmm ... dobrze mówią ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Lewiatan och, łezka się w oku kręci :smile: Czy tak dobrze za granicą? Nie wiem jeszcze czy tak dobrze. Finansowo na pewno tak. Żyje się bez głupich problemów -Zusów srusów, urzedów etc.... Nawet zaczynam lubić tutejsza biurokrację i wróciła mi chęc posiadania własnej firmy :grin: ale jeszcze jest cała reszta.... Trzeba sie zaaklimatyzować i sie okaże... Irlandory w każdym razie głupie takie, jakieś zaściankowe. Nie mówiąć juz o tym co sie wyprawia na dzikim zachodzie, troche od Dublina. Koniec świata!! Dzicz, jak w łesternach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts