Than_Junior Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 WTF?! Tu pisza, ze zmniejsza lag, dostaje superzimne powietrze i takie tam, ale spojrzcie tylko jak to wyglada! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin@klubsubaru.pl Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Tam nie piszą, że zmniejsza lag, tylko że zwiększa. To że dostaje zimne to fakt. Nie zmienia to jednak faktu, że bez sensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampeer Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 kiedys widzialem reklame takiego czegos z jakas korwetą. ze niby nie ma rozpalonego turbo pod maska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Ta sama liga jeżei chodzi o bzdurnośc co elektryczne turbo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 O ile mnie oczy nie myla, to wydech w tym samochodzie wychodzi do przodu Kolejna sprawa to ta turbina nie ma smarowania i dlugo nie pozyje. Turbo ma grawitacyjny obieg oleju i musi byc umieszczone wysoko w stosunku do silnika, zeby olej mogl splywac do miski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 O ile mnie oczy nie myla, to wydech w tym samochodzie wychodzi do przodu :?: :?: Kolejna sprawa to ta turbina nie ma smarowania i dlugo nie pozyje. Turbo ma grawitacyjny obieg oleju i musi byc umieszczone wysoko w stosunku do silnika, zeby olej mogl splywac do miski. A to inna sprawa. Ale można by jej dać własny obiueg. Dwie pompy i już ;-) Od biedy nawet jedna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Moja pomylka, nie przeczytalem calej tej bazgraniny i myslalem ze ta instalacja jest w Camaro i to jest przod samochodu, a na zdjeciu jest Cavalier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadRSTI Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Czy pod ta skarpetka z napisem k&n znajduje sie flux capacitor :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polini Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Chyba musi mieć sporego laga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted May 22, 2006 Author Share Posted May 22, 2006 Ja bym sie bal, zeby tego na jakims progu zwalniajacym nie urwac :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts