carlos-wrx Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Pozwoliłem sobie założyć wątek w pytaniach do Dyrekcji, w kwestii Jubileuszowego X Zlotu Plejad. Miałem w ostatnim czasie przyjemność spotkać się z "mocnym trzonem" drużyny "ubezpieczonych" i niestety jednogłośnie zostałem wytypowany do zadania pytania. Jako aktualni mistrzowie (i raczej jeszcze długo tak pozostanie ) mam zapytanie w kwestii nagrody obiecanej za zdobycie tego tytułu. Próbowaliśmy rozgryźć to we własnym gronie, ale jak wiadomo nie każdemu sprawności manualne ( tutaj chodzi o Bębna który tylko kierą kręcić umie) idą w parze z logicznym myśleniem. Czy jako laureatom, czyli całej drużynie KFITu, przysługują jakieś specjalne prawa i przywileje podczas rejestracji oraz odbywania Jubileuszowego Zlotu Plejad? ...bo nim się obejrzymy i znowu w drogę Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyrekcja SIP Dyrekcja Posted March 5, 2013 Dyrekcja SIP Share Posted March 5, 2013 Miałem w ostatnim czasie przyjemność spotkać się z "mocnym trzonem" drużyny "ubezpieczonych" i niestety jednogłośnie zostałem wytypowany do zadania pytania. No cóż - współczuję Próbowaliśmy rozgryźć to we własnym gronie, ale... Jeżli potrzeba, to znam dobrego dentystę - ew. namiary na PW. Czy jako laureatom, czyli całej drużynie KFITu, przysługują jakieś specjalne prawa i przywileje podczas rejestracji oraz odbywania Jubileuszowego Zlotu Plejad? Tak. Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos-wrx Posted March 5, 2013 Author Share Posted March 5, 2013 Jeżli potrzeba, to znam dobrego dentystę - ew. namiary na PW. bardziej przydałby się dobry hepatolog Tak. Pozdrowienia Dziekuje i do zobaczenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urabus Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Czy jako laureatom, czyli całej drużynie KFITu, przysługują jakieś specjalne prawa i przywileje podczas rejestracji oraz odbywania Jubileuszowego Zlotu Plejad? Tak. @@carlos-wrx, zapytaj jakie Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos-wrx Posted March 5, 2013 Author Share Posted March 5, 2013 dziękuję Grzesiu , że zagaiłeś ...a więc nieco podniesiony na animuszu, chętnie zadam to pytanie. Sz.Dyrekcjo - a jakie? bo na konkretach dyskusja najsmaczniejsza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Magdziarz Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 (edited) - a jakie? Uścisk ręki Prezesa na powitanie. Nie, niezwykły - krzepiący.Mówiłem, byś się nie bał :-) Edited March 5, 2013 by Grzegorz Magdziarz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyrekcja SIP Dyrekcja Posted March 14, 2013 Dyrekcja SIP Share Posted March 14, 2013 Sz.Dyrekcjo - a jakie? bo na konkretach dyskusja najsmaczniejsza Większość najczęściej dyskutowanych, wiekopomnych dzieł literackich dotyczy ...fikcji, nie konkretów Niektórzy wręcz twierdzą, że dyskusja o konkretach to prosta wymina zdań, bez pola do popisu kreatywnej twórczości... Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urabus Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Znając jednak Piotrka to myślę, że w ślad za Mackiewiczem będzie twierdził, iż tylko prawda jest ciekawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzioba Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Większość najczęściej dyskutowanych, wiekopomnych dzieł literackich dotyczy ...fikcji, nie konkretów jak wątek plejadowy 2013 .I tam właśnie jest odpowiedz na pytanie Carlosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos-wrx Posted March 27, 2013 Author Share Posted March 27, 2013 dostałem maila Szanowni Państwo. Od ostatniego Zlotu minęło już sporo czasu, w związku z czym pozwalam sobie przypomnieć, iż w ubiegłym roku Państwa załogi zwyciężyły w klasyfikacji zespołowej J W związku z powyższym zarówno kierowcy jak i piloci nie poniosą kosztów wpisowego (do zapłaty pozostanie kosz noclegu) w jubileuszowym zlocie. Proszę drogą mailową poinformować Biuro Zlotu o fakcie przysługiwania nagrody zaraz po wypełnieniu formularza zgłoszeniowego. Ułatwi nam to weryfikację zwycięzców oraz przesłanie odpowiedniego rozliczenia kwoty do zapłaty za pobyt na Zlocie. Przypominam, że jak co roku formularz zgłoszeniowy zostanie otwarty 1 kwietnia J Do zobaczenia! Marcin Solarz dziękuję... zapomnieli tylko wspomnieć , iz jako laureat tej prestiżowej nagrody , mam odebrać nowego BRZeta do testów - wierzę iż Dyrekcja zainterweniuje i naprawi niedomówienie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 (edited) Dobra wiadomość. Na wszelki wypadek jednak zapytam. Czy dotyczy to również sytuacji, kiedy na X Zlot zgłaszane są dwie załogi: kierowca z 2012 oraz pilot z 2012, ale ten tym razem już w roli kierowcy? Oczywiście sytuacja czysto hipotetyczna Edited March 27, 2013 by ALEX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyrekcja SIP Dyrekcja Posted March 29, 2013 Dyrekcja SIP Share Posted March 29, 2013 Na wszelki wypadek jednak zapytam. Czy dotyczy to również sytuacji, kiedy na X Zlot zgłaszane są dwie załogi: kierowca z 2012 oraz pilot z 2012, ale ten tym razem już w roli kierowcy? Na wszelki wypadek odpowiem ( oczywiście czysto hipotetycznie ) Załoga to Kierowca & Pilot. Ergo zwolnine z opłaty są te dwie osoby ( bez względu na to, w jakiej roli tym razem wystartują ). Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Dziekuję Dyrekcji za odpowiedź. Do zobaczenia na Plejadach.... niezależnie gdzie będą Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Czy jako laureatom, czyli całej drużynie KFITu, przysługują jakieś specjalne prawa i przywileje podczas rejestracji oraz odbywania Jubileuszowego Zlotu Plejad? Czy sugerujesz ze powinny być przygotowane lektyki 4x4 wraz z obslugą które wniosą nasze dostojne ciała po odbiór dokumentów w czwartkowy poranek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts