bigskala Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 witam wszystkich ,padł mi kluczyk od forka 2.0ATMY06 ale nie tak od razu ,zamiast poczytać to ja pyk i baterię wymieniłem ot jedna śrubka i bateria nowa i działa ale z biegiem czasu coraz gorzej a dzisiaj otworzył ale już nie zamkną i nic nie działa ani zamykanie ani otwieranie z uprzejmą prośbą zwracam się o pomoc co mogę sam zrobić żeby zadziałał Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeFo555 Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 bigskala mam to samo od jakiegoś miesiąca. Jak mu coś odwali to nie zamknie auta z pilota, tyle, że to raz na jakiś czas. Mimo wszystko wnerwiające to jest.... Spróbuje odnaleźć drugi kluczyk i zobaczymy czy to pomoże... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legacy96 Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Mialem to samo, moj blad bo kupilem tanie baterie. Po wymianie 3 baterii NN w ciagu miesiaca na baterie firmy Renata pilot dziala bezproblemowo juz prawie rok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdaSch Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 albo panasonic Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawek0511 Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 sprawdz baterie czy dziala jak nie to wymien na nowa czesto w tych foresterach byl problem z antena w pilocie Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorzp Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 ,padł mi kluczyk od forka 2.0ATMY06 ale nie tak od razu ,zamiast poczytać to ja pyk i baterię wymieniłem ot jedna śrubka i bateria nowa i działa ale z biegiem czasu coraz gorzej a dzisiaj otworzył ale już nie zamkną i nic nie działa ani zamykanie ani otwieranie z uprzejmą prośbą zwracam się o pomoc co mogę sam zrobić żeby zadziałał Każdej zimy miałem i mam taki sam problem z zamykaniem i otwieraniem swojego Forka. Jak nie chce pilot działać to trzeba go ogrzać (np nachuchać, schować do ciepłej kieszeni). Wymiana baterii też nie zaszkodzi. Latem ten problem nie pojawiał się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts