Grzegorz Pawliczak Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 W tym roku Sklep obchodzi dziesięciolecie swojego istnienia. Z tej okazji przygotowujemy dla was prezent. Szczegóły będziemy przekazywali na platformie Facebook oraz forum SUBARU https://www.facebook.com/Sklep.Subaru Już wkrótce pierwsze niespodzianki Serdecznie zapraszamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Szczegóły będziemy przekazywali na platformie Facebook A dlaczego nie tu -> http://www.gloswielkopolski.pl/ ? Są tacy, co nie istnieją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Pawliczak Posted September 7, 2012 Author Share Posted September 7, 2012 Oczywiscie masz racje. Wszystkie akcje beda rowniez tutaj ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackdogwwl Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 I cisza....u :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Pawliczak Posted September 21, 2012 Author Share Posted September 21, 2012 X – lecie działania Sklepu Internetowego Szanowni Państwo. W tym roku Sklep Subaru obchodzi Jubileusz 10-lecia istnienia. Z tej okazji organizujemy akcję rabatową dla naszych klientów. Co tydzień wybrane artykuły będzie można nabyć z rabatem 50%. Pierwsza akcja startuje już dzisiaj! -- 21 wrz 2012, o 11:18 -- Dzisiaj rozpoczyna się Etap A naszej jubileuszowej akcji, potrwa do 28.09.2012. * w ramach akcji nie przysługują dodatkowe rabaty z tytułu posiadania karty Klubu Subaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Super 8) Grzesiu a nie możesz mieć "pod ręką" linki do sklepu? :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Pawliczak Posted September 21, 2012 Author Share Posted September 21, 2012 Kolega później wklei linki bezpośrednie, tym czasem można wybrać zakładkę promocje ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sklepik Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Zgodnie z obietnicą będą linki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pucu Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Bluza już zamówiona :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Pawliczak Posted September 21, 2012 Author Share Posted September 21, 2012 Gratuluje dobrego wyboru ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sklepik Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Poniżej wykaz artykułów akcji promocyjnej 21.09.2012-28.09.2012 Bluza z kapturem Blue Polar dziecięcy Polar męski Polar damski Kurtka zimowa Plecak dziecięcy Koszula Subaru Okulary p/słoneczne Bezrękawnik Subaru Kurtka zimowa Zestaw zimowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogut Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Są może te niebieskie bluzy z kapturem w rozmiarze XL ? Bo jak się kiedyś pytałem to miało już ich nie być, tylko polary;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sklepik Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Tak, są w rozmiarze XL, ale jak długo jeszcze będą - tego nie wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Sklepik, na pewno na stronie dobrze podane są rozmiary? Bluza z kapturem. "Wszystkie wymiary podane są w centymetrach. Długość mierzona z tyłu, szerokość pod pachami, rękaw od pachy do końca." w XL jest to 58 cm a jak swoją rękę mierzę to wychodzi mi 50 cm do nadgarstka z pod pachy. Czyli chyba powinno być : rękaw od barku do końca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottoree Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 Chciałem zamówić zimową kurtkę: http://www.sklep.subaru.pl/kurtka-zimow ... d-484.aspx Ale nie chce mi zrealizować zamówienia w rozmiarze XXL... Jest dostępna jeszcze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sklepik Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Dottoree Jeżeli zamówienia nie udało się zrealizować to oznacza, że dany rozmiar nie jest już dostępny. Promocja właśnie ma to do siebie, że szybko znikają artykuły. Trzeba się szybko decydować. -- 25 wrz 2012, o 08:41 -- Hogi Poszedłem zmierzyć jeszcze raz ten rękaw (od pachy do końca) i wyszło 56cm. Ale do 50cm to ja tego nie skrócę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Pawliczak Posted September 28, 2012 Author Share Posted September 28, 2012 Już dzisiaj starujemy z serią "B" naszej akcji! Oto nowe propozycje: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sklepik Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Poniżej wykaz artykułów akcji promocyjnej 28.09.2012-05.10.2012 POLAR DZIECIĘCY POLAR DAMSKI KURTKA WIOSENNA KOSZULKA POLO BLUE KOSZULKA POLO BLACK T-SHIRT DZIECIĘCY T-SHIRT BLUE WINDSTOPPER BEZRĘKAWNIK TORBA NA RAMIĘ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 05.09.2012 Już był :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MForbi Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 05.09.2012 Już był :wink: No i będzie po promocji ... Jak się towarzystwo w czasie promocji nie wyrobiło z zamówieniami to samo sobie winne ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krogulec Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Wczoraj dotarły do mnie zamówione bluza i okulary Pomijając napis Subaru, który na taśmie bluzy jest w innym miejscu niż na zdjęciu (tuż przy zewnętrznej krawędzi, a nie na środku - kiepsko to wygląda), to wykonanie pierwsza klasa! Dzięki, fajna promocja. Mam nadzieję, że w kolejnej turze będzie ten polar: http://www.sklep.subaru.pl/polar-damski-czarny-cat-19-id-795.aspx Chętnie zamówiłbym dla małżonki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogut Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 O MOJA GŁUPOTO!!!! nie spojrzałem dokładnie na datę 1 promocji miałem zamówić bluzę w poniedziałek ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pucu Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Bluzadotarła już na początku tygodnia :wink: Dzięki 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Pawliczak Posted October 4, 2012 Author Share Posted October 4, 2012 Już od jutra kolejna akcja. Tym razem padło na ... modele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sklepik Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Poniżej wykaz artykułów akcji promocyjnej 05.10.2012-12.10.2012 Model Impreza WRC Zestaw Impreza 2008 Alcyone SVX 1992 Red Impreza STI #79 Legacy 2.0 Turbo Blue Legacy 2.0 Turbo White Impreza WRX STI Sedan Impreza WRX STI Sedan Subaru Trezia Impreza WRX STI Sedan Impreza WRX STI Impreza WRC 07 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts