pszemmek Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 Szybkie pytanie Czy wszystkie tylne szyby od kombi new Age są jednakowe? Mam impreze Bloba z 2004 i czy da radę wstawić szybę z Bug Eya? (nowa w serwisie kosztuje 3200 !!!) Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
mzy Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 Numery części są inne i nie przechodzą w siebie, więc powiedziałbym, że nie będzie pasować http://opposedforces.com/parts/impreza/ ... oor_glass/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pszemmek Posted August 24, 2012 Author Share Posted August 24, 2012 na oko pasują , mogą sie różnić tylko napisami ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loser Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 Na 99% podejdą. Nie zmieniali kształtu drzwi albo budy. Obstawiam, że jeżeli będą różnice, to będą dotyczyły stopnia fabrycznego przyciemnienia na przykład. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kameleon Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 ja wymieniałem przednią już 3 razy... Szyba od kąbi jest wyższa od sedana. Mnie kosztowała ostatnio chyba ze 400 PLN... Tylniej nie przerabiałem ale myślę, że taniej będzie klapę kupić używaną... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucza Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 Wątek Ci się zdublował,szyba może być nawet z anglika byle była z kombi,a jeśli pytasz o tylną w drzwiach to tak samo jak w przypadku tylnej w klapie,pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.