snoopy81 Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Witajcie jestem nowy mam na imię Daniel i zamierzam kupić subaru impreze mam pytanie jakie koszta są utrzymania subaru, chodzi mi o wersje powyżej 200 km ile pali i jak z awaryjnością , no i co z gazem mam 30 000zl 35000zł na autko Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzd Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 jesteś w dobrym miejscu - na forum subaru. takich pytań były już dziesiątki, a odpowiedzi setki. przeszukaj forum. użyj "szukajki". Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna7f Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 snoopy81, najpierw powinieneś się przywitać w tym miejscu viewtopic.php?f=1&t=101962&view=unread#unread a odpowiedzi na swoje pytania znajdziesz tutaj viewtopic.php?f=41&t=146545&view=unread#unread Witam i życzę owocnych poszukiwań Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopy81 Posted November 4, 2011 Author Share Posted November 4, 2011 ok dziękuje z pomoc dość obszerne jest to forum pozdrawiam Daniel Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 troche nudni juz z tym watkiem powitalnym jestescie, zwlaszcza, ze czlowiek i tak elegancko sie przywital Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferdek Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 AMI, w wojsku nie byli ,to się gdzieś poznęcać trzeba :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna7f Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 troche nudni juz z tym watkiem powitalnym jestescie, zwlaszcza, ze czlowiek i tak elegancko sie przywital Owszem przywitał się, ale z wyuczonego schematu podrzuciłam wątek. Napisałam głównie ze względu na to żeby wiedział gdzie ma szukać info o Imprezie. Tak w ogóle po to co ja ci się tłumaczę ok dziękuje z pomoc dość obszerne jest to forum Spoko, też tak miałam na początku 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts