krzysiekk Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Witam, Łódzki Związek Motorowy 19 września na lotnisku w Nowym Mieście nad Pilicą organizuje KJS po którym ok 14 rozpocznie się trening/pojeżdżawka. Planujemy, że będzie ok 4 godzin jeżdżenia po dłuuugiej trasie (ok 7km) ułożonej na pasie oraz odcinku leśnym. Koszt - 80PLNów (zniżka dla załóg startujących również w KJSie). Będzie pomiar czasu i jazda jak na OSach na gonionego więc będzie można spokojnie po rywalizować. Więcej informacji na stronie: http://www.motosportklub.pl/news.php lub u mnie na PW. Do wątku też będę zaglądał więc jak coś to pytajcie Na pojeżdżawce obowiązkowe kaski. pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelb Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 1. pawelb - wstępnie jak tam jest z trasą, mocno dziurawa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiekk Posted September 9, 2010 Author Share Posted September 9, 2010 trasa to płyty betonowe i asfalt. Dziurawo miejscami jest, ale bez tragedii. Ludzie śmigają na twardo zestrojonym Teinie i nie narzekają. Mojego GT też nie było mi szkoda bardziej niż na przejazdach tramwajowych/kolejowych na zwykłych drogach. Generalnie mamy jeszcze ok. 20 miejsc. Planujemy tak, aby każdy przejechał trasę na pojeżdżawce przynajmniej 4 razy więc powinno wyjść ok 30km upalania. Plus ewentualnie KJS więc kilometrów wyjdzie naprawdę dużo Zapraszamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oko Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 2. Gieta. 3. Oko. ....Chętnie pojedziemy. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiekk Posted September 10, 2010 Author Share Posted September 10, 2010 No to super, zapraszamy Jeśli można tylko prosić wysyłajcie zgłoszenia ze strony, którą podałem, żebyśmy wiedzieli ile mamy jeszcze wolnych miejsc. pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelb Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Będzie jakieś badanie techniczne samochodu, takie jak na KJSach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiekk Posted September 14, 2010 Author Share Posted September 14, 2010 na KJS zgodnie z regulaminem. Na pojeżdżawce tylko podstawowe bezpieczeństwo w sensie nie dokręcone fotele, nie dokręcona klatka itd. Jeżeli wnętrze auta masz w miarę seryjnie nie będzie problemów. pzdr -- 14 wrz 2010, o 10:45 -- Wszystkich chętnych proszę o przesłanie zgłoszenia dostępnego tutaj: http://www.motosportklub.pl/download.ph ... ubcat&id=6 na maila biuro@motosportklub.pl ułatwi nam to kontakt z Wami i rozłożenie czasu tak, żeby każdy wyjeździł się tak bardzo jak to tylko możliwe Dodatkowo potwierdzimy informację odnośnie żarła. Najprawdopodobniej zapewnimy olbrzymiego grilla z wynglem, a kiełbaski lub mięsko we własnym zakresie, ale to potwierdzimy jeszcze mailowo uczestnikom. pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzywaczewski Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Masz dwoch chetnych Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIFF Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Prawdopodobnie będę Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiekk Posted September 14, 2010 Author Share Posted September 14, 2010 No to miło Do zobaczenia w niedziele! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gieta Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 ja niestety odpadam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzywaczewski Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Krzysiu, zarzuc godzine na ktora mamy sie pojawic. Oczywiscie gdy juz poznacie liczbe uczestnikow na KJS. Ja na KJS nie moge niestety bo mam kabel od klaksonu wyrwany i badania nie przejde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Urban Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 właśnie wysyłam zgłoszenie na KJS Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzywaczewski Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 O [moderator czuwa]. Telewizor w generalce i pralka w klasie przepadly :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Urban Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 zgłoszenie wysłane, startowe wysłane Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzywaczewski Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Pelna masakra 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Urban Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 nie masakra tylko chęć spędzenia miło czasu, w miłym towarzystwie, w miłym miejscu gdzie ptaszki śpiewają Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzywaczewski Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Masakra masakra... konkurentow Link to comment Share on other sites More sharing options...
oko Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Ja niestety też muszę zrezygnować. Dobrej zabawy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIFF Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 wysłałem zgłoszenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiekk Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 Krzysiu, zarzuc godzine na ktora mamy sie pojawic. Oczywiscie gdy juz poznacie liczbe uczestnikow na KJS.Ja na KJS nie moge niestety bo mam kabel od klaksonu wyrwany i badania nie przejde Godzinę podam najpóźniej w sobotę rano. Nie chce mówić żebyście na samą pojeżdżawkę wpadali o 12 bo po co macie później czekać. Na razie jest 14, ale tak jak mówiłem wczoraj najprawdopodobniej będzie wcześniej, więc pojeździcie więcej O [moderator czuwa]. Telewizor w generalce i pralka w klasie przepadly :? Co Ty gadasz nic nie przepadło!! nigdy ich nie było W tym temacie macie aktualną listę zgłoszeń: http://www.motosportklub.pl/forum/viewt ... ead_id=817 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzywaczewski Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Pomysle jeszcze o tym KJS bo widze ze w klasie mam szanse na pudlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiekk Posted September 18, 2010 Author Share Posted September 18, 2010 W związku z małą liczbą zawodników zgłoszonych do KJSu informujemy, że trening planowo rozpocznie się o godz. 13. Wszystkich zapisanych tylko na trening, zapraszamy chwilę przed 13. Dodatkowo informujemy, że w trakcie KJSu i treningu przygotowany będzie grill, na którym będzie można przygotować sobie kiełbasę lub inne mięsko. Jedzenie każdy przywozi we własnym zakresie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIFF Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 super - kask musi miec homo drogową czy może byc wojskowy kevlar? ma amerykańskie dopuszczenie - normalnie w nim jeżdżę a nie chciałbym się wozic w motocyklowym zamkniętuym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiekk Posted September 18, 2010 Author Share Posted September 18, 2010 może być kevlar. Ważne żeby chronił Ci łepetyne Ja od zaraz nie będę miał dostępu do internetu, więc w razie pytań mój numer: 691 721 444. pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts