rwww Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 witam zalozylem dzis bova firmy bailey. po pierwszych testach zauwazylem ze wzroslo mi cisnienie ladowania o 0,1 - 0.2 bara (z 1 bara w maxie do 1.1-1.2 w maxie, tak mi pokazuje zegar). wydech jest seria brak remapu. bova bede mial przez pare dni lub jak mi spodoba to na dozywocie. czy ktos widzi jakies przeciw wskazanie w tym nadmiernym ladowaniem bo niechce nic zepsuc Link to comment Share on other sites More sharing options...
niumen Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 rwww, montaż bova nie podnosi ciśnienia, chyba, że nieprawidłowy. Doładowanie 1.2 bara oznacza krótki żywot silnika. Jutro będę w Lublinie, mogę zerknąć co się dzieje i podpiąć pod kompa. [ Dodano: Sro Paź 14, 2009 9:31 am ] No i kolejny raz okazało się, że zegar firmy awtogej działa "wyśmienicie", pokazuje przy przegazówce nawet 0,6 bara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kogii Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Jak Ci sie spisuje ten bailey? u mnie byly problemy, potrafil sie zaciac pod wplywem wysokiej temperatury... problemy z nim mial tez T8LEK w wrx-ie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek_67 Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 No i kolejny raz okazało się, że zegar firmy awtogej działa "wyśmienicie", pokazuje przy przegazówce nawet 0,6 bara. Jak byś przejeźdzał przez Warszawę/Piaseczno to się odezwij. Telefon prześlę Ci na prive. Pozdrawiam Grzegorz Link to comment Share on other sites More sharing options...
niumen Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Grzesiek_67, sorry za lekkie zamieszanie. Pierwsza część postu została przeze mnie napisana kilkanaście dni temu, a dzisiaj dopisałem część drugą i usunąłem stary post, żeby up-a zrobić. Powinienem niebawem przejeżdżać przez Warsaw. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek_67 Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 niumen, roger Sir Będzie dobrze, czekam na kontakt. Pozdrawiam Grzegorz Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzywaczewski Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 No i kolejny raz okazało się, że zegar firmy awtogej działa "wyśmienicie", pokazuje przy przegazówce nawet 0,6 bara. To moze dlatego doladowanie w TurboDziadku nie przekracza 0,6 bara... a auto zapindala ze sie kury przestaja niesc??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niumen Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 grzywaczewski, możliwe. :wink: Podepnij profesjonalny manometr, będzie wiadomo jaki masz huragan w dolocie (byle nie taki jak teraz my w trójmieście :shock: ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawas Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 BOV przy seryjnym wydechu to chyba złe rozwiązanie..czy mi się wydaje :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
niumen Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Kawas, katalizatory mogą powiedzieć papa po jakimś czasie. Możesz założyć bov hybrydowy i nie martwić się niczym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 albo wyjerzucić katy... :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzd Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Przy okazji, czy jak się wyrzuca katalizator, to zaczyna się świecić CHECK ENGINE? i trzeba zrobić porządek z żarówką... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Przy okazji, czy jak się wyrzuca katalizator, to zaczyna się świecić CHECK ENGINE? w GTkach nie powinien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts