Jump to content

bov bailey

rwww

Recommended Posts

witam

zalozylem dzis bova firmy bailey. po pierwszych testach zauwazylem ze wzroslo mi cisnienie ladowania o 0,1 - 0.2 bara (z 1 bara w maxie do 1.1-1.2 w maxie, tak mi pokazuje zegar).

wydech jest seria brak remapu.

bova bede mial przez pare dni lub jak mi spodoba to na dozywocie.

czy ktos widzi jakies przeciw wskazanie w tym nadmiernym ladowaniem bo niechce nic zepsuc

• 2 weeks later...

rwww, montaż bova nie podnosi ciśnienia, chyba, że nieprawidłowy. Doładowanie 1.2 bara oznacza krótki żywot silnika. Jutro będę w Lublinie, mogę zerknąć co się dzieje i podpiąć pod kompa.

[ Dodano: Sro Paź 14, 2009 9:31 am ]

No i kolejny raz okazało się, że zegar firmy awtogej działa "wyśmienicie", pokazuje przy przegazówce nawet 0,6 bara. :twisted:

Jak Ci sie spisuje ten bailey?

u mnie byly problemy, potrafil sie zaciac pod wplywem wysokiej temperatury... problemy z nim mial tez T8LEK w wrx-ie

No i kolejny raz okazało się, że zegar firmy awtogej działa "wyśmienicie", pokazuje przy przegazówce nawet 0,6 bara. :twisted:

Jak byś przejeźdzał przez Warszawę/Piaseczno to się odezwij. Telefon prześlę Ci na prive.

Pozdrawiam

Grzegorz

Grzesiek_67, sorry za lekkie zamieszanie. Pierwsza część postu została przeze mnie napisana kilkanaście dni temu, a dzisiaj dopisałem część drugą i usunąłem stary post, żeby up-a zrobić.

Powinienem niebawem przejeżdżać przez Warsaw. :wink: