Jump to content

...i wygrywa bramka nr 1000 !

Flipper

Recommended Posts

Posted

Wiewiorki donosza, iz w planach mamy kolejny konkurs - mozna powiedziec symultaniczny do aktualnego (50.000 post).

Dotyczy on 1000 uzytkownika naszego zacnego Forum i stanowi oczywiscie informacje scisle tajna / poufna 8) :wink:

Posted

Jak sie nie trafi to proponuje przyznac nagrode wg. numerow..... czyli od poczatku :twisted::D 8)

Posted

Widze ze kazy by chciał wygrać na nawet nie wiem którym jestem uzytkownikiemani czy trafie na któryś z kolei post i szczerze licze na fuks :P

Posted

:shock: Było 666! Co jest? Flipper pewnie oszukuje, żeby zgarnąć kurtkę. :wink: :P Albo wielkopolanin znów knuje. :wink: hehe :wink:

Posted
może Poli chciał z wyprzedzeniem zaznaczyć, bo nie zauważyłem, żeby jakieś moje posty zaginęły w akcji.

pamiętasz wszystkie swoje posty :?: :shock: może Ci jakieś starsze powycinali - żeby za szybko konkurs się nie rozstrzygnął... ja wcale nie mówię, że Flipper coś świadomie, broń Boże :roll:

Posted

czy tajemniczosc nie jest motorem ciekawosci ? 8)

Grunt to zachowac panike. Dyrekcja tez czasami musi byc tajemnicza i nagrode upubliczni w odpowiednim czasie :wink:

Posted

wg mnie ważniejszy jest licznik na stronce głównej forum a nie oznaczenia przy użytkowniku więc jeszcze poczekamy, ale może ja się nie znam...

Posted

...nie nalezy sie sugerowac ani licznikiem ze strony glownej :twisted: ani ID :wink: 8)

Posted

może Dyrekcja wymyśliła jakiś wzór wielkiego matematyka 2, który wspomożony generatorem liczb pseudolosowych z puli 1000 użytkowników wylosuje... mnie :twisted:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...