bartek@klubsubaru.pl Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 czy jest możliwość nabycia tego małego czerwonego emblematu STi występującego na grillu Imprez STi? czy mógłbym poznać cenę? pozdrawiam
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted November 24, 2004 Ojciec Założyciel Posted November 24, 2004 1. Tak. 2. Bardzo wsoka + VAT :wink: Na serio - zapytam w Dziale Technicznym (może im założyć oddzielne Forum ? Zaczynam być zmęczony rolą posłańca :roll: ) Pozdrowienia
Przemeq Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 1. Tak.2. Bardzo wsoka + VAT :wink: Na serio - zapytam w Dziale Technicznym (może im założyć oddzielne Forum ? Zaczynam być zmęczony rolą posłańca :roll: ) Pozdrowienia To do czasu, jak Dyrekcja sie dowie, proponuje robic zaklady . Ja obstawiam cztery stowy
bartek@klubsubaru.pl Posted November 24, 2004 Author Posted November 24, 2004 wiem, że u Zdanowicza chcieli on nas 150PLN za jeden (!) znaczek z gwiazdkami. już się boję...
Polini Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Ja bym uszczęśliwił się naklejeczką STi... Da się? PS Ale my jesteśmy natretni...
bartek@klubsubaru.pl Posted November 24, 2004 Author Posted November 24, 2004 PS Ale my jesteśmy natretni... no to co?
Polini Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 No nic... Ale kiedyś Dyrekcja się załamie lub padnie z wycięczenia przez nasze wymagania. Chyba tego byśmy nie przeżyli. Drugiego takiego szefa nie ma, żeby pozwalał na wybryki na 4um. 8) :wink:
piechur Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 wiem, że u Zdanowicza chcieli on nas 150PLN za jeden (!) znaczek z gwiazdkami. Moze za jedna gwiazdke? :wink: 150zeta to jak na aso wcale nie tak zle imo.
Waldemar Biela Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 zapytam w Dziale Technicznym (może im założyć oddzielne Forum ? Zaczynam być zmęczony rolą posłańca Szanowna bedzie laskawa sie nie wygupiac, ino wykuje na blache wszyskie dane techniczne, wszyskich modeli od 1975 roku ....na ten przyklad. Doszedlam do daleko posunientych wnioskow, ze normalnie posiaduje geriatryczne predyspozycje na Derekcje SIP ...... tez znam tyko ceny ....tez tyko niektórych egzedmplarzy....tez wiem jak dojechac na Marie Konopnickom i tyz sie lubie wyrencza pracownikami ....znaczy sie .............jezdem ..... Derektorska mac......tyko nie znam japonskiego. Mac
Fido__ Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Ja bym uszczęśliwił się naklejeczką STi... Da się? Namów tatę na STI. Wtedy będziesz miał naklejeczki. I od razu nalepione tam gdzie potrzeba... MSPANC
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted November 25, 2004 Ojciec Założyciel Posted November 25, 2004 I mamy cenę. Nie wiem wogóle czy ja odawać - co będzie gdy sie okaże wyższa od ceny Justy :?: Nooo, może nie jest az tak źle: 161,06 I to nie w Euro (dla optymistów: tez nie w Yenach :wink: ) tylko w naszej walucie. I to już z VAT-em. I (jak na razie - kto wie na nasi ustawodawcy jeszcze wpadną :shock: ) bez akcyzy na artykuły luksusowe Pozdrowienia Do Matki Forumowej: Na tema kwalifikacji na Dyrekcję był juz kiedyś oddzielny wątek - to nie chodzi o Japoński
Polini Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Ja bym uszczęśliwił się naklejeczką STi... Da się? Namów tatę na STI. Wtedy będziesz miał naklejeczki. I od razu nalepione tam gdzie potrzeba... MSPANC Czy to była jakaś ironia? :shock:
Fido__ Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Czy to była jakaś ironia? :shock: Eeee tam od razu ironia... Przesłanie było takie, żebyś nie zadowalał się samą nalepką :-)
bartek@klubsubaru.pl Posted November 25, 2004 Author Posted November 25, 2004 o kurde droga sprawa! to ja może poczekam, aż ktoś rozbije się swoim estijajem i sobie ukradnę z wraku hmm... może uda się taki zdobyć w Niemczech przy okazji sprowadzania do kraju czegoś takiego niebieskiego dla nas 8) cena Justy wynosi mimo wszystko więcej niż 161 złotych i 5 groszy i proszę się nie naśmiewać z mojego pojazdu :!: pozdrawiam i dziękuję za pomoc
Polini Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Czy to była jakaś ironia? :shock: Eeee tam od razu ironia... Przesłanie było takie, żebyś nie zadowalał się samą nalepką :-) Wierz mi, chciałbym... 8)
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted November 26, 2004 Ojciec Założyciel Posted November 26, 2004 Nie było absolutnie moim zamiarem naśmiewanie się z Justy :!: Jeżeli zostałem źle zrozumiany - przepraszam ! Wiem, że są to bardzo dobre samochody. Pozdrowienia
Fido__ Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Nie było absolutnie moim zamiarem naśmiewanie się z Justy :!: Jeżeli zostałem źle zrozumiany - przepraszam ! Wiem, że są to bardzo dobre samochody. Pozdrowienia Obawiam się, że za późno droga Dyrekcjo. :wink: Bartek już sprzedaje swojego justy http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=101135 . Tak się biedak załamał
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted November 26, 2004 Ojciec Założyciel Posted November 26, 2004 Muszę w przyszłości bardziej uważać na słowa Pozdrawiam
bartek@klubsubaru.pl Posted November 26, 2004 Author Posted November 26, 2004 nie no, przecież się nie gniewam! co Wyście sobie pomyśleli?!? przez was Dyrekcja nie będzie mogła spać dziś w nocy sprzedaż Justy jest natomiast spowodowana koniecznością zwolnienia miejsca dla nowego członka rodziny szczegóły wkrótce... pozdrawiam
charlie Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 i potwierdza się że "nic" do Subaru kosztuje 100zł (albo i 161,06) :roll:
bartek@klubsubaru.pl Posted November 26, 2004 Author Posted November 26, 2004 dobrze, że nie pytałem ile kosztuje "coś"
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.