Guest Saint72 Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Witam Was! Poszukuję przewodów wysokiego napięcia do Legacy Outback 2,5 /98 rok (USA) Czy jest firma która robi takie przewody do subaru? pilnie potrzebuję... pozdrawiam i dzięki za odp Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIAŁ TECHNICZNY Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Witam, Proponuję udać się do najbliższego autoryzowanego serwisu, gdzie dobiorą odpowiednie przewody wysokiego napięcia, co może zaoszczędzić niespodzianek jakie mogą powodować nieoryginalne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonzo_3 Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Witam Czy do wymiany przewodów WW trzeba udawać sie AŻ do serwisu? odpowiednie przewody dobiorą w każdym sklepie motoryzacyjnym i jakość też bedzie dobra. Np: http://www.janmor.pl/pl/sklep.php?p=mai ... odu=00371p pzdr Tomk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 gonzo_3, jestes tutaj nowy, wiec zwroce Ci uwage na to, ze po pierwsze jestes na oficjalnym forum importera, a po drugie jestes w dziale przeznaczonym na odpowiedzi Działu Technicznego Subaru Import Polska, wiec Twoja odpowiedz jest nieco nie na miejscu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 gonzo_3, dodatkowo w dziale technicznym jest wątek o przewodach do Subaru i przeważają opinie, że co z tego, że kupisz tańsze zamienniki, skoro i tak miesiąc później zakupisz druty oryginalne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonzo_3 Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 ok, sorry nie znam sie, zarobiony jestem rzeczywiscie nie skapowalem sie ze to nie miejsce na moje wypowiedzi pzdr gonzo_3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypis Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 jaki jest koszt przewodów do imprezy 2,0 N/A w ASO ??? Cena szacunkowa mnie zadowoli ) A jak by byla zaporowa to warto BOSCHA czy JC auto?? Niestety nic innego nie znalazlem do N/A. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts