ALEX Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Do Outback po złożeniu rolety można zapakować naprawdę sporo. Niestety przy ostrym hamowaniu cała zawartość bagażnika ląduje w przedziale pasażerskim. W OBK MY01 miałem kratkę zamontowaną w SIP, która doskonale chroniła pasażerów i ładunek. Czy ktoś wie, czy istnieje gotowa kratka lub siatka do OBK MY04? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej:) Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Nie wiem czy przypadkiem serwis Subaru w Poznaniu nie robił kiedyś takich rzeczy.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GREGG Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 do maja 2004 wszyscy kratki robili dla odliczenia VAT (stąd w polsce jeździły sobie jedyne na świecie np. jaguary ciężarówki) :grin: a teraz to już chyba tylko w katalogu akcesoriów szukać trzeba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted March 5, 2008 Author Share Posted March 5, 2008 a teraz to już chyba tylko w katalogu akcesoriów szukać trzeba... Obawiam się, że masz rację.Ciekawe jak wygląd dostępność w SIPie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzolkowski Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Witam.Moje rozwiazanie było takie.Poprzednio miałem OBK z 2001 roku z taka orginalną kratką/nie do homologacji/Pan od spawania rurek zrobił mi na wzór tamtej drugą i okazało sie ,że do nowego modelu także wchodzi ale trzeba ją pochylic górą troche do przodu /pare centymetrów za wysoka/i problem rozwiązany i mój pies może biegać po bagażniku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted March 9, 2008 Author Share Posted March 9, 2008 Witam.Moje rozwiazanie było takie.Poprzednio miałem OBK z 2001 roku z taka orginalną kratką/nie do homologacji/Pan od spawania rurek zrobił mi na wzór tamtej drugą i okazało sie ,że do nowego modelu także wchodzi ale trzeba ją pochylic górą troche do przodu /pare centymetrów za wysoka/i problem rozwiązany i mój pies może biegać po bagażniku. A w których miejscach masz ją zamocowaną? jesli możesz do wstaw fotki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godlik Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 ALEX, na mojej kratce w Legacy jest chyba naklejka z nazwą i telefonem producenta. Postaram się nie zapomnieć jutro go spisać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted March 9, 2008 Author Share Posted March 9, 2008 ALEX, na mojej kratce w Legacy jest chyba naklejka z nazwą i telefonem producenta. Postaram się nie zapomnieć jutro go spisać. Czekam na namiary :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts