Jump to content

Kratka lub siatka grodziowa do OBK MY04->

ALEX

Recommended Posts

Do Outback po złożeniu rolety można zapakować naprawdę sporo. Niestety przy ostrym hamowaniu cała zawartość bagażnika ląduje w przedziale pasażerskim. W OBK MY01 miałem kratkę zamontowaną w SIP, która doskonale chroniła pasażerów i ładunek.

Czy ktoś wie, czy istnieje gotowa kratka lub siatka do OBK MY04?

do maja 2004 wszyscy kratki robili dla odliczenia VAT (stąd w polsce jeździły sobie jedyne na świecie np. jaguary ciężarówki) :grin: a teraz to już chyba tylko w katalogu akcesoriów szukać trzeba...

Witam.Moje rozwiazanie było takie.Poprzednio miałem OBK z 2001 roku z taka orginalną kratką/nie do homologacji/Pan od spawania rurek zrobił mi na wzór tamtej drugą i okazało sie ,że do nowego modelu także wchodzi ale trzeba ją pochylic górą troche do przodu /pare centymetrów za wysoka/i problem rozwiązany i mój pies może biegać po bagażniku.

Witam.Moje rozwiazanie było takie.Poprzednio miałem OBK z 2001 roku z taka orginalną kratką/nie do homologacji/Pan od spawania rurek zrobił mi na wzór tamtej drugą i okazało sie ,że do nowego modelu także wchodzi ale trzeba ją pochylic górą troche do przodu /pare centymetrów za wysoka/i problem rozwiązany i mój pies może biegać po bagażniku.

A w których miejscach masz ją zamocowaną? jesli możesz do wstaw fotki

ALEX, na mojej kratce w Legacy jest chyba naklejka z nazwą i telefonem producenta. Postaram się nie zapomnieć jutro go spisać.

Czekam na namiary :wink: