waszka Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Witam.Mniej więcej znane już są wolne terminy w 2008 roku i na obecną chwilę 25 styczeń to chyba jedyny wolny termin do marca,więc jeśli ktoś ma ochotę polatać trochę i czegoś się nauczyć za wpisywać się na listę.Koszty wynajmu toru zostaną podzielone na uczestników.Przy 15 osobach wyjdzie nie więcej niż 100zł/os !! Tor mamy do godziny 15 od rana.To już za tydzień,więc nie ma na co czekać tylko się wpisywać kto chce.Proszę o to,żeby wpisywały się tylko te osoby,które są pewne swojego przyjazdu (honor),bo potem trzeb będzie za nie zapłacić.Jeśli do wtorku lista będzie mniejsza niż powiedzmy te 8 osób to zapewne sobie odpuścimy,bo to nie będzie miało sensu. Jeśli ktoś się zadeklaruje,że jedzie to w razie nieobecności będzie zobowiązany pokryć koszty za swoją osobę,bądź znajdzie kogoś na swoje miejsce,kto ureguluje wpisowe. Forumowicz : 1) Fitnes - Evo 2) 3) Gość 4x4 1) Gość ośka 1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Wna obecną chwilę 25 styczeń to chyba jedyny wolny termin Ja tylko tak formalnie, 25 stycznia bo pochodzi to od 25 (dzień) stycznia. 25 styczeń to był w 25 roku naszej ery, teraz mamy 2008 styczeń. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waszka Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 No,to sprawy formalne mamy już załatwione a teraz wpisujemy się na listę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek/Wacek Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Forumowicz : 1) Fitnes - Evo 2) Maciek/Wacek (WRX kombi) 3) Gość 4x4 1) Gość ośka 1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Forumowicz : 1. Fitnes - Evo8 vs.STI... 2.Paweł -EVO 6 makinen 3.Eryk -GT 250 4.Robert -STI prodr. 5.Grześ"Lulek"-GT 260vs.STI... Gość 4x4 1) Gość ośka 1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek/Wacek Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Kurda, nie wywalać mię! proszę Forumowicz : 1. Fitnes - Evo8 vs.STI... 2.Paweł -EVO 6 makinen 3.Eryk -GT 250 4.Robert -STI prodr. 5.Grześ"Lulek"-GT 260vs.STI... 6.Maciek/Wacek - WRX kombi Gość 4x4 1) Gość ośka 1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Maciek/Wacek ,witaj w składzie....potwierdz tylko pewne ,czy bedziesz(bedziecie :grin: )...Pozdro. [ Dodano: Pią Sty 18, 2008 10:27 am ] Macie...nie zauwazyłem drugiego postu...spox [ Dodano: Pią Sty 18, 2008 11:25 am ] Forumowicz : 1. Fitnes - Evo8 vs.STI... 2.Paweł -EVO 6 makinen 3.Eryk -GT 250 4.Robert -STI prodr. 5.Grześ"Lulek"-GT 260vs.STI... 6.Maciek/Wacek - WRX kombi 7.v-prezes AMK -WRX kombi Gość 4x4 1) Gość ośka 1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek/Wacek Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 wiem, wiem - mamy prawie taki sam czas wpisu - nie ma sprawy jeżeli nie macie nic przeciwko początkującym subaromaniakom - potwierdzam przybycie - 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
IWAN Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Forumowicz : 1. Fitnes - Evo8 vs.STI... 2.Paweł -EVO 6 makinen 3.Eryk -GT 250 4.Robert -STI prodr. 5.Grześ"Lulek"-GT 260vs.STI... 6.Maciek/Wacek - WRX kombi 7.v-prezes AMK -WRX kombi 8. IWAN - e8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bryku Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Forumowicz : 1. Fitnes - Evo8 vs.STI... 2.Paweł -EVO 6 makinen 3.Eryk -GT 250 4.Robert -STI prodr. 5.Grześ"Lulek"-GT 260vs.STI... 6.Maciek/Wacek - WRX kombi 7.v-prezes AMK -WRX kombi 8. IWAN - e8 9. bryku - GT Pierwszy raz będę brał udział w takiej popjeżdżawce, więc dobrze by było aby ktos bardziej doświadczony doradził jakie przywdziać kapcie tj. zimowe czy letnie??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Hello...wez raczej letnie,chybaże zima nas dopadnie...jak możesz to wez dwa komplety...zawsze mamy tam możliwość zmiany......staramy się tak zabezpieczać i ja mam dla wszystkich zestaw do zmiany(podniśniki) i inni tez przywoża...spoko ziom !...jak coś będziemy mogli doradzic ...to z miłą chęcią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waszka Posted January 19, 2008 Author Share Posted January 19, 2008 Jak coś to też mogę wziąć jakieś podnośniki a do wulkanizacji jest ok 15 minut drogi. Zapowiada się dobrze.Kamerka będzie i profi kartka z długopisem hehehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 ....Hehehe ...normalne,że bedzie fajnie...Zawsze jest !!!! ....bo najważniejsza jest atmosfera !!!! .....A i jazda jest ok !!!! .....Waszka,szykuj dyliżans (GTka ) !!!! :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
waszka Posted January 20, 2008 Author Share Posted January 20, 2008 No panowie dopisywać się do listy,bo wygląda na to,że koszta będą naprawdę niewielkie a zabawy i nauki full. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 1. Fitnes - Evo8 vs.STI... 2.Paweł -EVO 6 makinen 3.Eryk -GT 250 4.Robert -STI prodr. 5.Grześ"Lulek"-GT 260vs.STI... 6.Maciek/Wacek - WRX kombi 7.v-prezes AMK -WRX kombi 8. IWAN - e8 9. bryku - GT 10.Marcin MG Racing-sti370 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 też bym chętnie pojechał ale w sobotę w Ułężu zepsuła się skrzynia biegów. jak będzie zrobiona to się piszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IWAN Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 8. WOLNE Niestety muszę się wypisać...25 się okazało bardzo zajęty mam :???: Jak się coś zmieni to będe sie fartował, ale nie chce trzymac miejsca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 wpadajcie......zawsze miejsce sie znajdzie......P.S. szykuj skrzynie jak najszybciej ...pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waszka Posted January 21, 2008 Author Share Posted January 21, 2008 8. WOLNE Niestety muszę się wypisać...25 się okazało bardzo zajęty mam :???: Jak się coś zmieni to będe sie fartował, ale nie chce trzymac miejsca. Czyli rozumiem,że znajdziesz kogoś na swoje miejsce ? "Jeśli ktoś się zadeklaruje,że jedzie to w razie nieobecności będzie zobowiązany pokryć koszty za swoją osobę,bądź znajdzie kogoś na swoje miejsce,kto ureguluje wpisowe" Sztywne zasady,nie ma to tamto Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 1. Fitnes - Evo8 vs.STI... 2.Paweł -EVO 6 makinen 3.Eryk -GT 250 4.Robert -STI prodr. 5.Grześ"Lulek"-GT 260vs.STI... 6.Maciek/Wacek - WRX kombi 7.v-prezes AMK -WRX kombi 8. Michał EVO 9 420(od Fitnesa) 9. bryku - GT 10.Marcin MG Racing-sti370 [ Dodano: Wto Sty 22, 2008 11:55 pm ] ....są zarezerwowane jeszcze 3miejsca do jutra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IWAN Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Czyli rozumiem,że znajdziesz kogoś na swoje miejsce ? ..... Sztywne zasady,nie ma to tamto Panie Waszka, czytać umiem, honor to honor, nie trzeba przypominac :wink: ale mnie jednak dopisz 11. IWAN - chyba e8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 wszystko na to wskazuje że bede w piątek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek/Wacek Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 o której start ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 WITOJCIE !!! ...więc tak....jest to impreza towarzyska połączona z wielką przyjemnościa spotkania się i Upalania ...haaaa !!! Jak sie ciesze !!!!....Do rzeczy ..jest to impreza towrzyska,więc...meldujemy sie ok 9.00 w miare punktualnie...w s p ó l n i e ustalamy probe i rozkładamy pachołki(zawsze ja to robiłem..hehe) , i zapierd...jezdzimy sobie wg tego co ustalimy :wink: ...kto ma jakies stopery lub tel z stoperami to brać z sobą !!!! mam w planie że zrobimy po 10-15min wolmej jazdy dla każdego po torze żeby mogł sobie po swojemu potrenować i ...zbić "piane"za kierą....w razie "W" bedę pod nr 501 050 121...Carfit , super że wpadasz !!! ... i reszta oczywiście też !!!! Pasuje plan ?????????????????????????????????? .............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek/Wacek Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 jawohl !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts