AdrianoK Posted May 18, 2023 Share Posted May 18, 2023 Witam. Mam taki problem z subaru xv automat. Zapaliły mi się jednocześnie lampki: mrugająca at oil temp, ABS, i samochodzik na górce. Nie raz przy zmianie biegu z 2na3 szarpnie. Ale od dłuższego czasu nie szarpie a lampki dalej świeca. Rok temu założona instalacja LPG silnik 2.0 benzyna. Co to może być. Gazownik sprawdzał niby ok, elektromechanik sprawdzał ok. Czy ktoś miał podobny problem? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
555marcin Posted May 19, 2023 Share Posted May 19, 2023 10 godzin temu, AdrianoK napisał(a): Witam. Mam taki problem z subaru xv automat. Zapaliły mi się jednocześnie lampki: mrugająca at oil temp, ABS, i samochodzik na górce. Nie raz przy zmianie biegu z 2na3 szarpnie. Ale od dłuższego czasu nie szarpie a lampki dalej świeca. Rok temu założona instalacja LPG silnik 2.0 benzyna. Co to może być. Gazownik sprawdzał niby ok, elektromechanik sprawdzał ok. Czy ktoś miał podobny problem? Jaki przebieg? Olej w CVT był zmieniany? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelegUS Posted May 19, 2023 Share Posted May 19, 2023 11 godzin temu, AdrianoK napisał(a): elektromechanik sprawdzał ok Chcesz mi powiedzieć że "elektromechanik" sprawdzał błąd zapisany w pamięci komputera - bo dokładnie to sygnalizują te lampki - i "ok"? Zmień proszę elektromechanika i pojedź do jakiegokolwiek który ma komputer diagnostyczny obsługujący Subaru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipton Posted May 19, 2023 Share Posted May 19, 2023 (edited) 14 godzin temu, AdrianoK napisał(a): elektromechanik sprawdzał ok Ale że co On sprawdzał, że stwierdził "ok"? Edited May 19, 2023 by Lipton 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max 84 Posted May 19, 2023 Share Posted May 19, 2023 Ale że co On sprawdzał, że stwierdził "ok"?Organoleptycznie sprawdzał 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts