Guliwer Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 (edited) Szukam niespiesznie profesjonalnego fachowca specjalizującego się w Subaru, idealnie w Legacy. Tak, wiem, ale jestem świadomy. p.s. jedynego, którego bym nie przełożył to RB320, chyba... Edited March 3, 2021 by Guliwer Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelegUS Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 1 godzinę temu, Guliwer napisał: p.s. jedynego, którego bym nie przełożył to RB320, chyba... Jak by mnie na długość ręki do 22B dopuścili to bym przełożył - Gralla Świętego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegasWRC Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 11 godzin temu, Guliwer napisał: Szukam niespiesznie profesjonalnego fachowca specjalizującego się w Subaru, idealnie w Legacy. Tak, wiem, ale jestem świadomy. p.s. jedynego, którego bym nie przełożył to RB320, chyba... TomCar Tomek Holody aktualnie przekłada nam BL5 tuned by STI :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guliwer Posted October 16, 2020 Author Share Posted October 16, 2020 (edited) 2 godziny temu, MegasWRC napisał: TomCar Tomek Holody aktualnie przekłada nam BL5 tuned by STI :-) Wow, czyli sprzedałeś zanim uzbierałem pieniądze? Wiem, bo dzwoniłem do Niego i mówił, że robi Legacy, teraz wiem czyje. Czyli super, wszystkie drogi prowadzą do Pana Tomka, dla mnie gitara, bo bliżej Edited October 16, 2020 by Guliwer 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guliwer Posted March 1, 2021 Author Share Posted March 1, 2021 Niestety temat powrócił :-/ albo przełożę teraz, albo nigdy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ONE_ Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Sprawdź Sebastiana Justa, Wyry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guliwer Posted March 1, 2021 Author Share Posted March 1, 2021 48 minut temu, _ONE_ napisał: Sprawdź Sebastiana Justa, Wyry "Just-Car"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ONE_ Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Tak, zadzwoń i pogadaj, facet był mechanikiem w aso subaru. Jak wieki temu kupowałem od niego pierwszą subarynę, to stała tam jakaś przekładka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guliwer Posted March 3, 2021 Author Share Posted March 3, 2021 Szukam profesjonalisty, który zna Subaru i przekładał już Legacy, idealnie moją wersję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guliwer Posted March 4, 2021 Author Share Posted March 4, 2021 Sprawa nieaktualna, temat dogadany, na wakacje jedziemy LHD, żeby tylko nie zapeszyć 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts