Citizen Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Witam wszystkich, Czy w Levorgu jest android auto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tesla Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 MY 2017 nie. Nie wiem jak modele późniejsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen Posted October 12, 2020 Author Share Posted October 12, 2020 Dziękuję za informację Link to comment Share on other sites More sharing options...
subber Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Postanowiłem wymienić stację multimedialną, gdyż fabryczna służyła praktycznie jako radio i chciałem coś w tym temacie zmienić. Wymieniłem na taką, jak na razie jestem zadowolony, jeżdżę z nią trzy miesiące i wszystko OK. Stacja posiada funkcje fabrycznej, a ponad to jest Car Play, Android Auto, Car Link, Moduł 3G LTE, można też udostępnić WIFI z telefonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crimson111 Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 10 godzin temu, subber napisał: Postanowiłem wymienić stację multimedialną, gdyż fabryczna służyła praktycznie jako radio i chciałem coś w tym temacie zmienić. Wymieniłem na taką, jak na razie jestem zadowolony, jeżdżę z nią trzy miesiące i wszystko OK. Stacja posiada funkcje fabrycznej, a ponad to jest Car Play, Android Auto, Car Link, Moduł 3G LTE, można też udostępnić WIFI z telefonu. Pytania: Jaki model? Jaki koszt? Czy duża ingerencja jest potrzebna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henryk82 Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 A jak się jeździ z uruchomioną nawigacją tak nisko ? Często odrywasz wzrok by zerkać czy bardziej na słuch ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
subber Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 3 godziny temu, crimson111 napisał: Pytania: Jaki model? Jaki koszt? Czy duża ingerencja jest potrzebna? https://sklep.autoradex.pl/product/Stacja-GMS-SUBARU-FORESTER-XV-IMPREZA-LEVORG-KAM-COF-W-CENIE-s2308?CategoryId=90645&OfferPage=2& Ja zakupiłem stację w tym sklepie wraz z montażem, trzeba zwrócić uwagę na włącznik świateł awaryjnych. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
subber Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 2 godziny temu, ipsx82 napisał: A jak się jeździ z uruchomioną nawigacją tak nisko ? Często odrywasz wzrok by zerkać czy bardziej na słuch ? Nawigacja jest w miejscu nawigacji fabrycznej, i nie stwarza większego problemu z korzystania z nawigacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henryk82 Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 A ja się mocno zastanawiam co w fotresterze zrobić, czy wywalić schowek na górze deski i dorabiać mocowanie do nawigacji garmina dedykowanej na szyby z uchwytem czy wymienić radio 2 din na stacje multimedialną z nawigacją ale obawiam się że to będzie za nisko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subber Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 W foresterze radio jest mocowane niżej niż w levorgu, dlatego u siebie w forku, zdecydowałem się na lusterko ORLLO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz_555 Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 Potwierdzam, w Forku SG i Imprezie GD jest zdecydowanie niżej i jest to nieco kłopotliwe. W Levorgu jest ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts