Jump to content

Android Auto

Citizen

Recommended Posts

• 1 year later...

Postanowiłem wymienić stację multimedialną, gdyż fabryczna służyła praktycznie jako radio i chciałem coś w tym temacie zmienić.

Wymieniłem na taką, jak na razie jestem zadowolony, jeżdżę z nią trzy miesiące i wszystko OK.

Stacja posiada funkcje fabrycznej, a ponad to jest Car Play, Android Auto, Car Link, Moduł 3G LTE, można też udostępnić WIFI z telefonu.

NOWA NAVI.jpg

EKRAN START.jpg

EKRAN 1.jpg

10 godzin temu, subber napisał:

Postanowiłem wymienić stację multimedialną, gdyż fabryczna służyła praktycznie jako radio i chciałem coś w tym temacie zmienić.

Wymieniłem na taką, jak na razie jestem zadowolony, jeżdżę z nią trzy miesiące i wszystko OK.

Stacja posiada funkcje fabrycznej, a ponad to jest Car Play, Android Auto, Car Link, Moduł 3G LTE, można też udostępnić WIFI z telefonu.

Pytania:

Jaki model? Jaki koszt? Czy duża ingerencja jest potrzebna?

3 godziny temu, crimson111 napisał:

Pytania:

Jaki model? Jaki koszt? Czy duża ingerencja jest potrzebna?

https://sklep.autoradex.pl/product/Stacja-GMS-SUBARU-FORESTER-XV-IMPREZA-LEVORG-KAM-COF-W-CENIE-s2308?CategoryId=90645&OfferPage=2&

Ja zakupiłem stację w tym sklepie wraz z montażem, trzeba zwrócić uwagę na włącznik świateł awaryjnych.

• Thanks 1

2 godziny temu, ipsx82 napisał:

A jak się jeździ z uruchomioną nawigacją tak nisko ?  Często odrywasz wzrok by zerkać czy bardziej na słuch ?

Nawigacja jest w miejscu nawigacji fabrycznej, i nie stwarza większego problemu z korzystania z nawigacji.

A ja się mocno zastanawiam co w fotresterze zrobić,  czy wywalić schowek na górze deski i dorabiać mocowanie do nawigacji garmina dedykowanej na szyby z uchwytem czy wymienić radio 2 din na stacje multimedialną z nawigacją ale obawiam się że to będzie za nisko.