Szczepanoo Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 (edited) Witam, Poszukuje oryginalnych felg 17` lub 18` do Subaru Legacy 3.0R 2007 - najlepiej takie które były możliwe przy konfiguracji samochodu w tamtym czasie Uprzejmie proszę o informacje, linki czy coś - może jakiś katalog konfiguracyjny subaru Legacy z 2007 r. ? P.s Jakiś system wydechowy kompletny proponujecie, aby mruczał w mieście a na autostradzie dało się "godnie" jechać ?? Dziękuje za pomoc i pozdrawiam, Szczepanoo Edited March 1, 2019 by Szczepanoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
krvrad Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Szczepanoo spróbuj w dziale sprzedaam ...lub kupiee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczepanoo Posted March 1, 2019 Author Share Posted March 1, 2019 Zacny plan ;) sorki za bajzel :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwiutki Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 (edited) Mam końcowe tłumiki Edited March 10, 2019 by siwiutki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oczkoo15 Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 22 minuty temu, siwiutki napisał: Mam końcowe tłumiki prodrive do h6 W jakiej cenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwiutki Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Jeszcze nie zastanawiałem się nad ceną.Może ktoś pomoże wycenić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczepanoo Posted March 1, 2019 Author Share Posted March 1, 2019 Ja pomoge podaj cene prosze powiem ze drogo i jakos dojdziemy do konsensusu ! Zdjecia jakies? P.s sklep prodrive jakis istnieje internetowy? Prosze o podanie linku bo na necie nie umie szukac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Brabus Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Gdy pracowałem jako dziennikarz, w 2008 roku miałem ogromną przyjemność testowania wersji 3.0R. Poniżej zdjęcia z tego okresu na fabrycznych felgach - i takich proponuję Ci szukać. Tu masz przykładowe aukcje z neta: https://www.otomoto.pl/oferta/subaru-legacy-iv-08-komplet-alufelg-17-oryginal-ID6BGQdb.html? https://www.olx.pl/oferta/felgi-oryginalne-subaru-legacy-forester-outback-17-cali-5x100-CID5-IDyjPuK.html#9c5348976a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczepanoo Posted March 2, 2019 Author Share Posted March 2, 2019 Witam, dziękuje serdecznie za pomoc i za zdjęcia i linki pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwiutki Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 (edited) . Edited March 10, 2019 by siwiutki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczepanoo Posted March 2, 2019 Author Share Posted March 2, 2019 Witam, dzieki za foto! Kwota przemyślana z Twojej strony? pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciulek Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 siwiutki jeździłeś na tych prodrive?? jak według Twojej oceny ma się to do seryjnych puszek w H6?? w sensie głośności i jakości dźwięku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts