chudy__ Posted January 14, 2019 Share Posted January 14, 2019 Mam pytanie.. czy inni też tak mają że ich rozruszniki jak jest jest zimno wydają nie przyjemny dźwięk taki szorowanie,szlifowanie ciężko to określić... Jak jest ciepły to brzmi to dużo lepiej chociaż i tak dźwięk rozrusznika w mojej imprezie jest kiepski... (jak sobie pomyślę o rozrzuszniku w mojej byłej v8 bmw to była to muzyka dla uszu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mz56 Posted January 14, 2019 Share Posted January 14, 2019 Trudno powiedzieć. Mój ostatnio ze dwa razy nie wszedł w koło zamachowe. Luz na dźwigni prowadzącej bendiks. Dodatkowo, na zimno, cofając się strasznie rzęzi. Taki dziwny zgrzyt. Najwyższy czas wyjąć i obejrzeć. 10 lat, to jednak dla smarów jest duży czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudy__ Posted January 14, 2019 Author Share Posted January 14, 2019 Mój zawsze zaskakuje nie mam z nim żadnych problemów tylko jest dość głośny i dziwny dźwięk wydaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sykatore Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 Wymień tulejki ślizgowe - proponuję, przepuszczam że tam są od nowości nie wymieniane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts