Piotrek Szarmach Posted December 6, 2018 Share Posted December 6, 2018 Cześć, Czy możecie polecić jakieś radio do forestera 2? oryginalne niestety zdechło. Nie znam się na tym w ogóle, chciałbym aby miało wejście USB i możliwość podłączenia telefonu. Piotrek Link to comment Share on other sites More sharing options...
harek Posted December 7, 2018 Share Posted December 7, 2018 Cześć, ja od 1.5 roku mam zamontowane ALPINE CDE-W296BT, kolory podświetlenia można zmieniać, jest USB, system głośnomówiący dla telefonu, sterowanie przyciskami z kierownicy też działa, polecam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cancer Posted December 7, 2018 Share Posted December 7, 2018 6 godzin temu, harek napisał: Cześć, ja od 1.5 roku mam zamontowane ALPINE CDE-W296BT, kolory podświetlenia można zmieniać, jest USB, system głośnomówiący dla telefonu, sterowanie przyciskami z kierownicy też działa, polecam! Cześć. Możesz podesłać zdjęcie jak Ci się to wpasowało w ramkę? Trzeba było coś rzeźbić z nią czy weszło bez kombinowania? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
beren Posted December 7, 2018 Share Posted December 7, 2018 Wchodzi bez kombinowania. I nadal mozę z boku być cup-holder. Też takie miałem i daje radę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aplam13 Posted December 7, 2018 Share Posted December 7, 2018 (edited) Ja polecam Pioneer fh-x730bt bluetooth kolory, sterowanie z telefonu wszystkimi chyba ustawieniami dźwięku i naprawdę super jakość dźwięku, sterownie z kierownicy (trzeba adapter ale śmiga wyśmienicie), zaraz skoczę do garażu zrobię zdjęcie jak wygląda;) W załączniku fotki pioneera u mnie;) Edited December 7, 2018 by aplam13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harek Posted December 7, 2018 Share Posted December 7, 2018 14 godzin temu, Cancer napisał: Cześć. Możesz podesłać zdjęcie jak Ci się to wpasowało w ramkę? Trzeba było coś rzeźbić z nią czy weszło bez kombinowania? Pozdrawiam Hejka, nic nie trzeba było poprawiać, jutro zrobię fotkę. Naprawdę fajne radio - a pozbycie się płyt ze schowka daje poczucie odrobiny komfortu , pozdrawiam Marek No i tak to wygląda. Panel jest troszkę cofnięty w porównaniu z oryg. radiem, natomiast pozbyłem się dodatkowego systemu głośnomówiącego. Aby zakryć paskudne dziurki w klapce popielniczki, które zostały po Parrocie nakleiłem świnkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek Szarmach Posted December 8, 2018 Author Share Posted December 8, 2018 20 godzin temu, aplam13 napisał: (trzeba adapter ale śmiga wyśmienicie) A czy adapter jest w zestawie z radiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harek Posted December 8, 2018 Share Posted December 8, 2018 Nie mam pojęcia - zakup radia z montażem zleciłem wyspecjalizowanemu serwisowi od radiocar. Wszystko zrobione bardzo dobrze, działa, no i nic nie uległo uszkodzeniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aplam13 Posted December 8, 2018 Share Posted December 8, 2018 (edited) 4 godziny temu, Piotrek Szarmach napisał: A czy adapter jest w zestawie z radiem? Ja montowałem sam, w sumie prosta robota bardzo, zestaw głośnomówiący w zestawie z radiem, natomiast adapter trzeba dokupić, ja kupiłem taki: "Interfejs Adapter do sterowania z kierownicy Subaru Forester 2004-2007 CTSSU005.2" za ok 120zl, z mojej strony polecam bardzo;-) jedna uwaga, aby fabryczny subwoofer działał jeżeli masz w bagażniku to albo trzeba go zmostkować z tylnymi głośnikami - średnie wyjście, albo dokupić jakiś mały wzmacniacz i przez niego podłączyć suba do radia nie oemowego - niestety w każdym wypadku zakładania radia niefabrycznego. Edited December 8, 2018 by aplam13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriskristoffers Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 W dniu 7.12.2018 o 20:48, aplam13 napisał: Ja polecam Pioneer fh-x730bt bluetooth kolory, sterowanie z telefonu wszystkimi chyba ustawieniami dźwięku i naprawdę super jakość dźwięku, sterownie z kierownicy (trzeba adapter ale śmiga wyśmienicie), zaraz skoczę do garażu zrobię zdjęcie jak wygląda;) W załączniku fotki pioneera u mnie;) Pięknie się komponuje ta cała zieleń Link to comment Share on other sites More sharing options...
aplam13 Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 A parę lat temu mówiłem sobie że żadnego auta z zielonym podświetleniem a tu proszę i o dziwo chyba najbardziej mi się podoba;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
harek Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 kolory i ich odcienie można sobie zmieniać - w tej chwili zielony mi się opatrzył, więc jest taki żółtawy - bo taką mam tapicerkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts