grzybu Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Ma ktoś może wiedzę jaki short shifter pasuje do legacy IV my04 kombi 2.0 5mt. Znajduje opisy do starszych lub do 2.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian32 Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 cześć, do legacy IV np. ten http://www.cobbtuning.com/Subaru-Double-Adjustable-Short-Throw-Shifter-p/224315.htm Sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybu Posted March 22, 2015 Author Share Posted March 22, 2015 Nie wiem czy lgt ma to sama skrzynie co n/a, poza tym tam jest od 2005 a ja mam 04 Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdiiaga Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Nie wiem czy lgt ma to sama skrzynie co n/a, poza tym tam jest od 2005 a ja mam 04 A po kiego grzyba Ci to cudo, bo chyba nie do auta w avatarze ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daddykubs Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Ja kupilem kiedys takie cos dedykowane do gc 5mt za £14 Niestety "kulka" za mala... Zalozylem i tak na 5 minut- gdyby nie felerna "kulka"... Co do skroconego skoku i nizszego polozenia lewarka- super wygodne. Nie spdodziewalbym sie za to skroconego czasu do "setki" przy 165hp. dodatkowo dla wiekszej precyzji zmiany biegow polecam kilka poliuretanowych " bajerow (fotki)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts