damianowy Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Witam Mam taki problem Odpalam jade i przy pow 30km/h zaczyna się wydobywać dżwiek z tyłu regularny ok 2 razy na sek. jakby fuu fuu fuu lub szu szu szu przy duzo więksdzych predkosciach to znika i po długiej jęzdzie jakby troche słąbiej. Przy odłączeniu tylnego mostu problem nie ustąpił. Stawiam na przegub łożysko ? Ogólnie to jest lekkie buczenie w aucie jakby padające łożysko ale cięzko to stwierdzić bo mam tak od kupna . Macie jakieś sugestię ? Dziękli za pomoc Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Hamulce w jakim masz stanie? Na podnośniku też słychać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianowy Posted March 14, 2015 Author Share Posted March 14, 2015 na podnośniku nie sprawdzałem ,hamulce nie były ostatnio sprawdzane, dzięki za trop Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedimy99 Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Jak będziesz na podnośniku sprawdź podporę wału (łożysko). Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianowy Posted March 15, 2015 Author Share Posted March 15, 2015 tylne tarcze do wymiany . czy tarcze do mojego modelu US są jakieś inne czy każde EUR będą pasować? Jakie polecacie zamienniki niedrogie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedimy99 Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Brembo, TRW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianowy Posted March 21, 2015 Author Share Posted March 21, 2015 jednak było to łozysko z tyłu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts