arekmojzes36 Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Witam zakupiłem własnie subaru legacy model 2015 potrzebuje części typu -lampa lewa przód -błotnik lewy przód -zderzak przód -wahacz wie ktoś moze gdzie takie cześci moge kupic?(pomijając serwis) Pytanie drugie czy jest możliwe że wahacz pasuje z modelu poprzedniego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spawalniczy Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Kupiłeś model nie oferowany w Europie. W związku z tym będzie problem z zakupem części na naszym rynku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam12 Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Witam zakupiłem własnie subaru legacy model 2015 potrzebuje części typu -lampa lewa przód -błotnik lewy przód -zderzak przód -wahacz wie ktoś moze gdzie takie cześci moge kupic?(pomijając serwis) Pytanie drugie czy jest możliwe że wahacz pasuje z modelu poprzedniego? widać szybko trafiają do nas rozbitki. W kilka miesięcy po premierze. Kupiłeś dla siebie czy na handel ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arekmojzes36 Posted March 7, 2015 Author Share Posted March 7, 2015 dla siebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karas Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 uszkodzenia nie duze ale model niedostepny u nas dlatego czesci to raczej szukac musisz na portalach aukcyjnych z podobnych rozbitkow jak twoj rozebranych na czesci i to nie koniecznie w Polsce... Jak nie znajdziesz pozostaje Ci prywatny import z USA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam12 Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 dla siebie jaka wersja ? Jak nie znajdziesz pozostaje Ci prywatny import z USA obawiam się, że nikt nie będzie importował rozbitków skoro nie ma popytu na części. Przynajmniej chwilowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karas Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 a po co ma importowac rozbitka jak moze kupic sobie potrzebne czesci na ebay'u z USA i mu je wysla do PL ( czytaj import potrzebnych czesci) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam12 Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 a po co ma importowac rozbitka jak moze kupic sobie potrzebne czesci na ebay'u z USA i mu je wysla do PL ( czytaj import potrzebnych czesci) no nie jest tak do końca ale podobno można pokombinować i sprowadzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karas Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 pare lat temu sprowadzalem sobie grill i lampy USDM ze stanów (kupione na ebay) do civica i nie mialem z tym zadnego problemu - oczywiscie wpadly na clo i nie wyszly mnie tak tanio jak mialy ale dotarly. Wazne aby sprzedajacy umiescil paragonik w paczce oraz w aukcji była możliwosci wysyłki poza stany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam12 Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Wazne aby sprzedajacy umiescil paragonik w paczce oraz w aukcji była możliwosci wysyłki poza stany. dokładnie to miałem na myśli.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karas Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Adam a orientujesz sie jak sprawa wyglada jak np ja cos chce wysłac do USA?? Jak tam wyglada sprawa cła i vatu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.